• Raul
    393
    Danas ponoviti utakmicu kao u prvom našem susretu, samo sa boljim drugim poluvremenom.
  • Lihtmašinac
    894

Stepinčevo je u utorak.
  • Davieboy86
    1.3k
    U Minhenu je misno slavlje danas ujedno proslava istoimene Zupe. Uvijek nedjeljom jer Utorkom ljudi rade.
  • tp1997
    2.5k
    Pivica - 17 hDavieboy86

Pivo i šljivo i odmah se utakmica prati s manje stresa
  • Lihtmašinac
    894

Ah, ta dijaspora, uvijek sa svojim nekim mušicama :grin:

Nek bude onda ovdje i moja čestitka za taj blagdan plemenitog čovjeka i dragog nam sveca svima koji ga slave i prije 10.2.! A i čestitke župi, svako dobro želim! :sparkle:

U kontekstu (pred)blagdanskog vremena očekujmo danas obranu čvrstu kao bedem protiv dušmana, vezni red prosvijetljen za velike stvari i napadače nadahnute za čuda. Daj mi samo pobjede! :strong:
  • Davieboy86
    1.3k
    i da nadodam malo nesto sto je postalo legalno tu sa 31% necega :rofl: Za opustanje mozga i misica :scream:

@Lihtmašinac Hvala brate ali nije to neko ogromno odstupanje :smile: Eno buraz mi predvodi isto Stepincevo misno slavlje u Sydneyu .Dosta Zupa u Herceg Bosni isto. Sve je to u par deka samo da se Alojzije i nasa vjera ne zaborave. Alati su nebitni :rofl: Zivio brate
  • Ivdzo11
    9.2k
    Ivan Matic opet Avar
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.