• emilperska
    14.7k
    Očekivao sam jedino Topića u 11, a da Bakrar bude rotacija za špicu i/li krilo i jer je Topić bolji defenzivno od Bakrara koji ostavlja rupu iza, ali s tim killerskim instiktom sve nadoknađuje.

Kako god, ovo je najjače što imamo.

Sretno svima danas koji su tamo!
  • NerminB
    888
    Najbolje sto imamo. Hajmo plavi!
  • Eduardo
    28.6k
    Iskreno, očekivao sam da će se Valinčića uvoditi nešto opreznije i postepenije u ritam utakmica. Tri mjeseca pauze nisu mala stvar... povratnička tekma u kojoj je odradio čak 85 minuta već je sama po sebi bila ozbiljan napor i sad opet starta u prvih XI.

Ok, vjerujem da je u potpunosti spreman i da u stožeru znaju što rade, ali kažem, mislio sam da će se ići korak po korak, s nešto kontroliranijom minutažom, kako bi se izbjegao nepotreban rizik i eventualna nova ozljeda.

Nadam se da Kova neće ponoviti staru naviku raubanja igrača do iznemoglosti, pogotovo sad kada ima dokazanu kvalitetu kao zamjensko rješenje.
  • CastAway1986
    5.3k
    Jel Mckenna dovoljno spreman? Mozda bolje Gale kad je bio u dobrom ritmu , ali trener i pomocnici znaju najbolje
  • Dinamosaur
    2.9k
    ovo je i mene zacudilo. Ali dobro da ga nema, brz je ko šprih
  • Noel
    19.2k
    Iskreno, očekivao sam da će se Valinčića uvoditi nešto opreznije i postepenije u ritam utakmica. Tri mjeseca pauze nisu mala stvar... povratnička tekma u kojoj je odradio čak 85 minuta već je sama po sebi bila ozbiljan napor i sad opet starta u prvih XI.

Ok, vjerujem da je u potpunosti spreman i da u stožeru znaju što rade, ali kažem, mislio sam da će se ići korak po korak, s nešto kontroliranijom minutažom, kako bi se izbjegao nepotreban rizik i eventualna nova ozljeda.

Nadam se da Kova neće ponoviti staru naviku raubanja igrača do iznemoglosti, pogotovo sad kada ima dokazanu kvalitetu kao zamjensko rješenje.
    Eduardo

Istu ozljedu kao Valinčić je imao i Sučić prošle sezone. Vratio se u puni pogon početkom ožujka. Ali se i mjesec dana kasnije od Valinčića ozljedio. Tako da ovaj povratak Morisa je očekivan i isti kao Sučićev. Mislim da nebi trebalo bit problema, uvijek je rizik, ali slučaj sa Sučićem je pokazao da ta ozljeda zalječena bez problema. Također Sučić je bio nakon povratka najbolji naš igrač do kraja prošle sezone tako da vjerujem da će i Valinčić dobro podnjet povratak.
  • Eduardo
    28.6k
    nitko sretniji od mene da bude tako, ali postoji u meni ta neka bojazan koju sam morao podijeliti s vama.
  • Noel
    19.2k

Ali se slažem da mora bit doziranja. Ne smije se dogodit da danas odigra 90+ minuta. Imamo tu Mikića i Galešića, dobre opcije ovisno jel lovimo rezultat ili zatvaramo utakmicu.
  • kajjaznam
    375
    Sastav bolji nemre biti.
    Samo hrabro, jer bolji smo, idemo održavat tih +7
  • gaTeDZG
    2.7k
    "Zgazit sve do kraja".

Samo ti Dinamo šampione!
  • don
    18.4k
    također me strah za McKennu. Ako nije 100% spreman ne vidin razlog zašto bi se riskiralo. Imamo sad Galešića koji je u dobroj formi.

ali ajde, Škotska je to glava.
  • Dinamosaur
    2.9k
    haha dobar si
    Da, slicne su to ozljede(Valincic / McKenna)
  • don
    18.4k
    di je rečeno ili uspoređeno to dvoje? Pročitaj post dva puta ako ga ne shvatiš prvi put.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.