• kajjaznam
    375
    Tvrda tekma će biti, malo golova i naša pobjeda.
  • Makedonion
    151
    Sutra gazimo Rijeku. Biti ce zivciranja, al imam intuiciju da se sutra vracamo sa 3 boda. Rijetko sam se tako osjecao ove sezone, al sutra bas vjerujem u nase decke.
  • Kumerle
    2.4k
    Screenshot-20260208-072906-Chrome.jpg

Nema Majstorovića danas ako je HNSova stranica ažurna.
  • Masto
    1.1k
    ako se ne varam rozić je jučer dobio žuti i upisali su ga
  • Niko1986
    5.4k
    Majstorović je dostupan, samo jednu utakmicu suspenzije je dobio.
  • NVKOD
    9.9k
    Znači, Majstorović praktički polomi nogu igrača Slavena i za to dobije samo jednu utakmicu suspenzije, stvarno ima smisla, zar ne?

A Stojke dobije dvije utakmice zabrane za opasan, ali manje opasniji start nego ovaj od Majstorovića. HNS močvara!
  • mali M
    9.5k
    Da, ja neznam zakaj se tu uopće filozofira.. dva žuta-crveni jedna tekma, direktni crveni 2.. i toga se treba držati i bok... Ove "procjene" bi mi bile jedino ako se ode na više utakmica zabrane.. ove osnovne crvene bi trebalo biti svima isto...
  • Jos-Optimus
    9.6k
    Ma treba ih natamburati i amen
  • Laki424
    38
    Očekujem dosta tešku tekmu,posto hoxha nije nešto napet za obranu,a oni po toj strani najviše stvaraju,bit će to najveći zadatak + zatvaranje prostora za fruka koji voli bit po cijelom terenu.
    S druge strane nadam se da će Valincic odigrat kud i kamo bolje jer njihova lijeva strana ima puno mana.
    Imaju oba stopera koji imaju dobar pas prema naprijed,očekujem stvarno nogometno dobru utakmicu i naravno da ostanemo neporaženi
  • Davieboy86
    1.3k
    Danas je Stepincevo , danas igra Gradjanski, danas igra Dinamo pa zato molimo naseg Alojzija da odbije sve sotone koje napadaju nas grad, nas Dinamo,nase decke i nas Hrvatski rod!
    Sveta misa - Check
    Trening - 13 h
    Pivica - 17 h

Blagoslovljena vam Sveta nedjelja i Stepincevo sestre i braco u Kristu! Od srca vam zelim da ju provedete u ljubavi i miru!

Ajmo Plavi!
    Sve cemo ih zgaziti!

Dinamo Zagreb Über Alles!
  • Jos-Optimus
    9.6k
    nemoj se ljutiti, ali kojeg Hoxhu ti gledas? Covjek se doslovce maksimalno prilagodio, igra obranu, trči, sudjeluje, kombinira. Postao je vrlo odgovoran igrač koji više ne ovisi o jednom potezu.
  • IceMan
    3.9k
    Neznam u kakvoj je formi Valinčić, i jel do kraja ozdravio McKenna, al meni bi danas (nakon ovih partija kakve je pružao) Galešića bilo žao ostaviti vani.
  • El Madrigal
    866

A je...u miša momci, prati se na stranicama HNSa, vidim tu se i protegla raspravica o Anti Majstorivicu. Dakle, ako su Beljo, Bakrar, Hoxha pravi pa čak i da nisu, tko se boji Majstorovica. Pa neka igra, nikakva opasnost za Dinamo. A ako mjerimo kazne i što je tko zaslužio, mislim da se isto time ne trebamo baviti. Rijeka je Fruk, a bez Fruka bili bi Slaven čak i za tovare.

Danas se nastavlja Kovina tradicija neporaženosti u derbijima. I to pobjeda, nikakav X. Iako, činjenica je da se Rijeka želi vratiti pobjedama, na nas su napaljeni kao i svi, na Ruji je teško, sudi balvan Bel, ali pobjeda je naša. Sretno!
  • badjibadara
    8.8k
    Nicolas bi mogao biti ogromno iznenađenje za Sáncheza.

wjGhzIs.png
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k

AI. Prepozna se po zarezima na čudnim mjestima i spojnicama
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.