• Jos-Optimus
    9.6k
    ups, ima više Duhačeka, my bad :rofl:
  • Hnlovac
    4.2k
    Duhaček je jedan jako tužan i jadan čovjek
  • Pacho
    14.1k

Izgleda da su svi degenerici
  • Thor
    1.9k
    Ko je Duhacek? :chin: đe taj igra? :rofl:
  • Jaro
    11.8k
    Ko je DuhacekThor

prije par mjeseci fejsbuku se ucinilo smijesnim stalno me spamat njegovim postovima. ugl lik je kripl, retard, debil, idijot, dna otpad…. blokirao ga nakon 3 posta koja su mi uletila…
  • Thor
    1.9k
    dakle utrcal si mu ko Scott u blok udarca :strong: :rofl: (zajebavam se malo,fakat nemam pojma koji je taj lik) al ok ak je debo,ja sam za blokiranje takvih uvijek i svuda :victory:
  • crophantom
    3k
    Oce Škotske stijena biti spremna za Rijeku?
  • shameless86
    1.4k
    navodno je jos pod upitnikom
  • Thor
    1.9k
    Nadam se. Nas Scott- The Rock! :heart:
  • Thor
    1.9k
    Ne mogu sad pronaci na forumu...netko je neki dan ostavio poveznicu (mozda cak i danas) za Denisov potkast o navijacima sa Riletim i Nemanjom.
    Pogledao sam. Preporuka za pogledati. Pogotovo u dijelu prezentacija koju je gospodin iz srbije prezentirao. Zanimljivo. Nesto slicno na tu temu smo i tu raspravljali svojedobno.
  • Domi92
    2
    Ista stvar, došlo mi je da izbrišem Facebook.. svaki put kad sam ušao još jedna provala tog nekog starog prdonje Duhačeka. Svaka naravno protiv Bobana, današnjeg Dinama, kak je to lijepo bilo 2014., itd
  • NitkoBitan
    35.3k
    došlo mi je da izbrišem Facebook.. svaki put kad sam ušao još jedna provala tog nekog starog prdonje Duhačeka. Svaka naravno protiv Bobana, današnjeg Dinama, kak je to lijepo bilo 2014., itdDomi92

Blok i to je to. Cim mi iskoci nesto u tom tonu ide instant blok lista. A blokirao sam i vecinu sportskih portala jer forsiraju toksicnost, pogotovo prema Dinamu. Stvarno je zivot ljepsi.
  • mikser
    90
    Nevjerojatno je koliko se ti naši medijski klošari i miševi trude popljuvati sve što se u klubu radi. Pojavi vijest da je Riera završio u Bundesligi, odmah idu naslovi kako je odbio Dinamo.
    Ja to gledam potpuno drukčije i svaka čast Bobanu i ekipi što uopće ciljaju takve trenere i igrače takve razine. Ako Dinamo danas prati i pokušava dovesti iste ljude koje prati jedan Eintracht Frankfurt, klub koji godinama ozbiljno kida u Europi onda to nije razlog za sprdnju, nego dokaz da nam je skauting konačno na razini liga petice. Pa valjda je svakome tko ima zrno soli u glavi jasno da mi financijski ne možemo parirati Eintrachtu i njihovim proračunima, ali je velika stvar da pucamo na tu kvalitetu.
    Ista stvar je i s Jagušićem za kojeg su Grci na kraju iskrcali nenormalne pare. To što netko u ovom trenu odabere Njemačku ili Grčku zbog sulude love koju mi ne možemo i ne smijemo pratiti je čista tržišna realnost, ali najbitnije je da smo mi u toj priči i da prepoznajemo pravu kvalitetu.
    Dok oni spinaju i pokušavaju nas spustiti, mi imamo svoj put i svoje ciljeve. Nova ekipa je već 80% posložena i izgleda sve bolje, cilj u Europi smo riješili i prošli dalje (moramo što dalje), a prvenstvo je na 80% puta da se opet vrati tamo gdje pripada. Ostaje nam još uzeti taj Kup i onda na kraju sezone lijepo svima tim klošarima začepiti usta. Boban šuti, radi i gazi do kraja!

Iznad svih – DINAMO!
  • blueslavonija
    75
    što tek reći za Celje i Slaven koji su tog Rieru i Jagušića prepoznali i doveli.
    Mislim , realno me zaboli za navedene ali onako na temelju tvoje logike nameće se :)
  • mikser
    90
    što tek reći za Celje i Slaven koji su tog Rieru i Jagušića prepoznali i doveli.
    Mislim , realno me zaboli za navedene ali onako na temelju tvoje logike nameće se :)
    blueslavonija

Što se može reći nego svaka im čast (i Celju i Belupu). Ljudi odradili pravi posao i to je to. Ali poanta moje priče nije tko ih je prvi vidio, nego kako se nas šilji u medijima čim netko od njih završi negdje drugdje.
    Zamisli onda te logike - Dinamo nije ponudio dovoljno za Jagušića.
    Boban je ponudio onoliko koliko klub realno može i koliko smatra da taj igrač u tom trenu vrijedi. Koliko je klubova htjelo Haalanda, pa je City dao najviše i završio je kod njih. Je li to znači da su svi ti drugi klubovi nesposobni? Naravno da ne, nego ljudi rade u okviru svojih mogućnosti. Kod nas se te odmah kolju, odmah je to neuspjeh ili odbijenica.
    Ono što je bitno, a o čemu sigurno nećeš čitati u medijima jest da je Boban napravio jako puno dobrih stvari otkako je tu, ali jer se traži samo negativa.
    To što financijski ne možemo pratiti Eintrachtu ili grčkim milijunima, to je realnost, a ne nečija nesposobnost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet