• woo
    94
    Zar nije to govno Goran Duhaček?
  • Jos-Optimus
    9.6k
    ups, ima više Duhačeka, my bad :rofl:
  • Hnlovac
    4.2k
    Duhaček je jedan jako tužan i jadan čovjek
  • Pacho
    14k

Izgleda da su svi degenerici
  • Thor
    1.9k
    Ko je Duhacek? :chin: đe taj igra? :rofl:
  • Jaro
    11.8k
    Ko je DuhacekThor

prije par mjeseci fejsbuku se ucinilo smijesnim stalno me spamat njegovim postovima. ugl lik je kripl, retard, debil, idijot, dna otpad…. blokirao ga nakon 3 posta koja su mi uletila…
  • Thor
    1.9k
    dakle utrcal si mu ko Scott u blok udarca :strong: :rofl: (zajebavam se malo,fakat nemam pojma koji je taj lik) al ok ak je debo,ja sam za blokiranje takvih uvijek i svuda :victory:
  • crophantom
    3k
    Oce Škotske stijena biti spremna za Rijeku?
  • shameless86
    1.4k
    navodno je jos pod upitnikom
  • Thor
    1.9k
    Nadam se. Nas Scott- The Rock! :heart:
  • Thor
    1.9k
    Ne mogu sad pronaci na forumu...netko je neki dan ostavio poveznicu (mozda cak i danas) za Denisov potkast o navijacima sa Riletim i Nemanjom.
    Pogledao sam. Preporuka za pogledati. Pogotovo u dijelu prezentacija koju je gospodin iz srbije prezentirao. Zanimljivo. Nesto slicno na tu temu smo i tu raspravljali svojedobno.
  • Domi92
    2
    Ista stvar, došlo mi je da izbrišem Facebook.. svaki put kad sam ušao još jedna provala tog nekog starog prdonje Duhačeka. Svaka naravno protiv Bobana, današnjeg Dinama, kak je to lijepo bilo 2014., itd
  • NitkoBitan
    35.3k
    došlo mi je da izbrišem Facebook.. svaki put kad sam ušao još jedna provala tog nekog starog prdonje Duhačeka. Svaka naravno protiv Bobana, današnjeg Dinama, kak je to lijepo bilo 2014., itdDomi92

Blok i to je to. Cim mi iskoci nesto u tom tonu ide instant blok lista. A blokirao sam i vecinu sportskih portala jer forsiraju toksicnost, pogotovo prema Dinamu. Stvarno je zivot ljepsi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet