• Dani Olmić
    2.1k

Bili bi i mi da smo ga uspili dovest za milijun eurića … sad kad je otisao negdje za 6 milja od jednom ne razumijemo kako taj klub moze bit sretan
  • scooniepenn
    6.4k

To i je cijela poanta. Neovisno o preplaćivanju Roga koji se spominje, taj isti Rog je bio u nekoliko najboljih igrača u Ligi i nije bio potencijal, već praktički instant prevaga. Rog je bio rang Fruka sada, a ne Jagušića.
  • NKDZ86
    7.5k
    reci im da su uzeli mačka u vreći :rofl:
  • Georg Koch
    7.2k
    Nemojte plakati za malim Jagusicem, jer ipak su cifre ogromne. Jako je upitno koliko je ovo najbolji logican slijed za njegovu karijeru, pogotovo nakon izjava menadzera, ali decku sve najbolje, dao Bog da godinu iza ide u top 10 naj klubova.
    Nemojte plakati jer proslo ljeto forumska struka i komentari po drustvenim mrezama su naricali za par igraca, takodjer su propitkivali ispravnost tih poteza, a oni su:
    Pjaca: decko je bio free, i od svih silnih klubova zavrsi u Twenteu, gdje u 16 prvenstvenih utakmica ima po 1g i 1a. Bajno?
    Petkovic: decko je bio free, i od svih silnih klubova zavrsi u Kocaelisporu, gdje u 14 prvenstvenih utakmica ima 6g. Bajno?
    Ademi: decko je bio free, i od svih silnih klubova zavrsi u Ujpestu, gdje u 13 prvenstvenih utakmica nema ucinak. Bajno? Ajde, njegova rola i pozicija i ne trazi prekonkretan ucinak, ali minutaza je sve samo ne puna. Tu je oko prvog tima. Opet bajno?
    Ristovski: decko je bio free, i od svih silnih klubova zavrsi u Sarajevu, gdje u 18 prvenstvenih utakmica ima 1g i 1a. Ucinak okej s obzirom na poziciju, ali BH liga?!? Opet, bajno?

Calma decki, calma :)
  • Mulec86
    445
    Njegova je pozicija u Dinamu manje više popunjena kremom našeg rostera i stvarno tu imamo kvalitete. Jagušić je dobar igrač, ali ove cifre su daleko iznad granice kolko je dobar (subjektivno). Čak bi reko da je klub ponudio maksimum i više od toga bi bilo kritično. Uostalom kolko vidim najveće izlazne transfere su u PAO radili prema Portugalu gdje je već postojao interes možda grci igraju i na tu kartu, ali po meni je izbor lige pogreška. Grčka liga je za islužene zvijezde, povratnike i veterane s dozom kreativnosti i brzine latino amerike i afrike. Nismo po meni ništa propustili makar će veliki nogometni stručnjaci sad imat materijala razapinjat transfer politiku sljedećih par mjeseci. Neka Zvone radi na Vinlofima, Domingezima i sličnima. Dečki su top i vjerujem da struka ima rješenja. Apsolutna podrška klubu u ovoj situaciji.
  • njurci10
    456
    Ja sam optimistican,
    Vjerujem Hazi koji je rekao da će biti dobrih stvari ovaj rok znači do 14.2 će nas se oraspoloziti.
  • jp23
    3.7k
    Ovo sve sa Jagušićem me podsjeca na transfer još jednog tada "top talenta" iz Slaven Belupa.
    Igor Bubnjić iz Belupa u Udinese. Nadam se da će Jagušić imati nešto više sreće od Igora.
  • hanibal
    77
    sve je počelo sa Matom Jajalom ironija je da je danas dio stožera
  • Mr Anderson
    17.5k
    reci im da su uzeli mačka u vrećiNKDZ86

Palo mi mi je na pamet, ali sam odustao, bilo bi licemjerno jer imam visoko mišljenjeo Jagušiću. Ali ono, oduševljeni su na temelju novinskih članaka i nekih video highlightsa, gotovo sigurno ga nisu nikad gledali ni čuli za njega.
    Oh wait, pa ovdje je kod većine isto tako svršavanje na nekog Danija koji igra 4. Španjolsku ligu.
  • CastAway1986
    5.3k
    Toliko stranica ja mislio neko novo ime na meti Dinama kad ono i dalje o Jagušiću..Ja bi osobno dao 3 milijuna maksimalno i neki postotak ako može može ..Nije došao i kraj priče , želim mu sve najbolje u karijeri i da ode na svjetsko prvenstvo..Volio bi ja a mozda i Zvone da smo ga doveli na ljeto a ne dali pare za Villara ali lako je biti general nakon bitke...
    Nadalje te price o losoj grckoj ligi dok naše klubove sramote razni Kizližari , Dinamo City , Toboli i slicni poluamaterski klubovi okačite mačku o rep ...

Drugo price da Jaga nije dovoljno velik dinamovac i da je htio doći u Dinamo da bi to isforsirao isto ne piju vodu ..Sto je trebao sportski direktor Belupa reci celnicima Panathinaikosa , uzet cemo dinamovih 2.5M a ne vaših skoro 6 jer je Adriano dinamovac da kako da ne.. :rofl:

Ostalo što se moze procitati je i to da Jagusic nije dominantan protiv najjacih u ligi ,nas ,Rijeke i tovara ..Otkad je to relevantno za transfer? Bio je Mudrazija dominantan pa ga eno sad na Cipru jer ovdje nije ni primirisao prvih 11..

Više od 90% forumaša je prije par dana nakon medijskih članaka da dolazi u Dinamo slavilo njegov transfer hvaleći ga da je jedan od najtalentiranijih igraca u državi i jedan od najboljih veznjaka lige a danas kad je sve propalo pojedini pišu kao da je neki bezveznjaković..

Zakljucak price je da je Jaga top talent, bilo bi ga jako lijepo vidjeti u svetom dresu ali to su vec veliki novci u pitanju , na kraju krajeva Zvone i co su vec dokazali da za puno manje novaca mogu pronaći odlicne mlade igrace ( Sergi , Vinlof , Valincic itd..) i nimalo ne sumnjam da ce ih biti još prije ili kasnije , Adrianu sretno u Grčkoj...
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Nadalje te price o losoj grckoj ligi dok naše klubove sramote razni Kizližari , Dinamo City , Toboli i slicni poluamaterski klubovi okačite mačku o rep ...CastAway1986

Mislim da nitko ne misli da je grčka liga lošija od HNL-a što se tiče klubova i njihovih uspjeha i konkurentnosti u Europi. Ljudi jednostavno smatraju da nije baš najbolja liga za talente poput Jagušića jer klubovi ondje često dovode islužene strance i zaboravljene zvijezde koje su nekad igrale na najvišoj razini. Nije toliki fokus na razvoj igrača, pogotovo u Panathinaikosu.

A mislim i da nitko odjednom ne smatra da je Jagušić loš i da nije za Dinamo jer se nije odlučio doći ovdje nego realnost je da imamo Stojkovića i Vidovića koji su na toj poziciji i ne gubimo puno na tome što smo ga propustili. Činjenica je da on u ovom trenutku više treba Dinamo zbog razvoja nego mi njega jer imamo dva jako talentirana igrača na toj poziciji.

Njemu neka je sretno u Grčkoj pa možda nekad zaobilazno nađe put do Dinama kao i Beljo.
  • Thor
    1.9k
    Ni vrag da nema vise nis o Jagusicu na forumu?? Mam sam se zabrinul :scream: jel sve ok? :rofl:
  • shameless86
    1.4k
    nema jos ni slike jage u zelenom dresu..rok je do ponoci jel? #imanade :lol:
  • Nolifer
    13.9k
    Sad kad zeko okrene poziv i uvjeri Jagu, da je tamo tama, ovdje svjetlo.... :love:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Germanijak kaze da smo ponudili 1,75 mil., 750 bonusa i %
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.