• emilperska
    14.7k
    I ja sam uvijek za slobodno tržište. Da mi tu sad vidimo da igrači odlaze van za cijene ispod onih koje Dinamo može platii to bi baš bilo alarmantno.

Ali Dinamo nikad u povijesti nije dao ovu lovu koju je PAO dao za Jagušića. Rogov transfer je blizu, ali tu se se tuneli farbali 2 puta. Tko zna što je s tim na kraju.

Klub mora imati fiskalnu i financijsku odgovornost za buduce poslovanje. Plaćanje Jagušića uz ovako nategnutu kontrukciju za budzet 2026. bi dovelo u rizik svašta do kraja godine.

Idemo dalje i gotovo..
  • Dr Hofmann
    4.8k
    Ne znam hoće li ovo biti offopic, ali koliko je samo štete nanijela vladavina Mamića Dinamu u vezi transfera, pa to nisu istine. I to ne mislim na kaznena i prekršajna djela, koje je najveći menadžer u Hrvata počinio, nego na samu percepciju transfera. Puno stvari se nažalost, barem po meni, još vrti u Dinamovom puku od tog debilnog kriminalca.

Neće Dinamo financijski propasti, ne moramo prodavati igrače ne prvu, ne moramo dovoditi igrače iz HNL-a, ne moramo više imati klupske projekte.

Dinamo nije više poluprivatna agencija i izlog za prodaju igrača i bogaćenje jednog egotripera i par ljudi oko njega. Dinamo postaje ono što smo (valjda većina) sanjali prije 10-15 godina: nogometni klub. Toliko povijesti, tradicije, velikih igrača i utakmica. Uvijek će imati klub snagu da dovede dobre igrače.

Sad ide nevjerojatno zanimljiv period u Dinamovoj povijesti. Napravimo li stadion i kamp, to je to. Mogućnosti postaju beskonačne. Prihodi od ulaznica, marketinga, dresova i ostalih pizdarija rastu u suludim postocima.

Nećemo propasti, nikada
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k
    Trebali smo dati 3 + 30% i imali bi ga...jer bi u nekoj konačnoj matematici nakon daljnjeg transfera to bilo u rangu onoga kaj budu ukupno od Grka dobili na kraju...i ziher sam da bi se dalo uvjeriti Slaven u tu kombinaciju...naša ponuda je kak sam i jučer napisal bila preniska.

Top posel Slavena čiji šefovi su ostvarili ono kaj su i najavili (i kaj sam također ovdje još pred tri mjeseca iznijel) da ide za 5+

Šteta za dinamo i za maloga koji smo oboji na gubitku po meni.
  • Dadox
    1.3k
    Nije točno ovo što si napisao.Igrao je standardno,bio najbolji igrač i strijelac,a onda je došao Kopić i objasnio roditeljima da više neće biti u prvom planu i da mu je bolje otići gdje će igrati.
  • LilScav
    52
    Za 5 ili 6 milijuna možemo dofurati 3 mlada i potentna igrača izvana, dobro skautirana kao i Vinlof i Segi kako si naveo, slažem se.
  • emilperska
    14.7k
    9. Smolčić - djelomično uspioemilperska

Dobio sam prituzbe za ovo. Ugl, slažem se. Covjek ima 25 nastupa za Como u godinu dana.

@Paggini jel možeš korigirat?
  • Fan
    1.9k
    @emilperska mogu se više manje složit s tvojim popisom.
    Ali druga strana medalje... da idemo radit popis svih mladih koji su došli kod nas pa propali? Jel to onda znači da su odabrali krivu ligu/klub poput, recimo sada se spominje da je to napravio, Jagušića? Ili ćemo ić govorit da jednostavno nisu bili dovoljno dobri pa da klub/liga nisu krivi za to?
  • hardek
    8.8k
    Teško mi je uvijek pročitati graf bez da znam kako ekipa igra, ali ove defenzivne i passing brojke su kriminal. Ovaj ofenzivniji dio i progresija s loptom u nogama mi se čine ok.
  • Omake
    15.6k
    točno to. Mogao bi biti dobra osmica u HNLu, samo pas igra mora napredovati. Sa 17 godina u Belupu su nažalost brojke bile slične. Stagnacija zadnje tri godine.
  • Šteco
    1.4k
    Bolje Škegro sa onom maskom izgleda. Šteta da je nije stavio i za ovu sliku...Droljo

1770389511083.png
  • Efes Pilsen
    14.8k
    Hrvoje je u Kocaelispora, u Eintrachtu se nije proslavio.
  • emilperska
    14.7k

Na brata mu mislim hahaha. A moze i ovaj drugi na listu kao suprotni primjer.
  • VolimDinamoOo
    291
    Bakrar, Beljo, Dominguez= 6.2 milijuna.. Jagusic s bonusima cca 6 miliuna..

Ne sumnjam u Bobana... Naci ce on bolje za manju cijenu
  • Mr Anderson
    17.5k
    Šalje mi jedan navijač Panathinaikosa poruke, raspituje se za Jagušića. Oni su dolje oduševljeni što su ga kupili, ko da su Yamala doveli.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    na neki način kao što.sđo.mi da nam Dani dođe , mislimo da bi sam preorao ligu a trenutno igra u 4. Ligi. A ovaj njihov u osrednjem hrvatskom prvoligašu. Ako takva očekivanja imaju dobro će se razočarati. A ako se nadaju da su kupili talenta kojem treba vremena i ako će ga istrpiti imaju se onda zašto i radovati. Sve je do očekivanja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.