• GOAT
    4.8k
    pa nije da je bio nas igrac i da je otisao besplatnoBornaPŽ1986

A malo i je
  • Orc123
    15k
    Ivanovic se digao na veci nivo i odmah je podbacio....za godinu dvije evo njega u nekom Baselu ili Veroni....
  • NitkoBitan
    35.3k
    Ivanovic se digao na veci nivo i odmah je podbacioOrc123

I mene cudi kako je kolega napisao da je uspio. Sigurno su ocekivali puno vise od njega u Benfici s obzirom da su dali 20tak milijuna eura. Kako kazes blize je nekom svicarskom i talijanskom davljeniku nego transferu u top klubove.
  • emilperska
    14.7k
    Dodao sam na popis Tucija, Alijua i Jankovića. Mislim da je to sad to.

2020. je bila opcija s Uzunijem i Grbićem još, ali gledao sam od 2021.
  • emilperska
    14.7k
    I mene cudi kako je kolega napisao da je uspio. Sigurno su ocekivali puno vise od njega u Benfici s obzirom da su dali 20tak milijuna eura.NitkoBitan

Čovjek je osvojio naslov prvaka TOP 10 lige, bio ponajbolji igrač i reprezentativac je. Naravno da je uspio.
    To što je za daljni iskorak odabrao Benficu gdje se jedini ikad proslavio Šokota od naših, to je drugi problem.
    Pa nismo do toga došli da se sprdamo s belgijskom ligom, osvajanjem naslova u istoj. Čovjek je u lanjskoj sezoni dao za njih 20 golova, a došao je rujnu maltene nakon 8 utakmica i 4 golova za Rijeku već.
    A i to da nije uspio u Benfici je nategnuto. Dao je 6 golova kao rotacijski igrač u prvoj sezoni.

Možda ja imam drukčiju definiciju uspjeha.
  • hardek
    8.8k
    Možda nebi bilo loše probati sa Zvonarekom sada kad je Jaga propao. Trenutno je na posudbi u jednoj od najgorih ekipa Švicarske lige, a ugovor s Bayernom mu traje do 30.06.2027. @Omake može graf?
  • Masto
    1.1k
    taman da mu se sin stigne rodit u hrvatskoj :D
  • hanibal
    76
    Da, ajmo sada uvjeravati sami sebe da Jagusic nije igrac za Dinamo.Laugreano

Ne govorim da Jagišić nije kvalitetan igrač niti da ne vrijedi novac.
    Naprotiv — slažem se da vrijedi tih 5–6 milijuna i da je riječ o ozbiljnom talentu.

Poanta je da Dinamo trenutno nema luksuz 6–12 mjeseci adaptacije mladog ofenzivca kojem se u Dinamovom kontekstu već u startu neutralizira glavni forte, a to je udarac. To sa sobom nosi realan psihološki i rezultatski rizik.

Usporedba s Majerom nije slučajna — Dinamo danas nema igrača tog profila poput Jagišića i upravo zato je on zanimljiv. No iskustvo s Majerom jasno pokazuje koliko su period adaptacije i traženja uloge skupi, čak i kad talent nije upitan.

Na kraju dana, to se poklapa i s novom klupskom politikom: Dinamo više ne ulazi u transfere iznad 2–3 milijuna eura. Ne zato što ne prepoznaje talent, nego zato što je kasna razvojna faza — uz stalni pritisak rezultata — jednostavno preskupa, što se vidi i po svjesnom odustajanju ove uprave od transfera tipa Marka Roga.
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Ja i ako nisam bio baš oduševljen za Matkovića,jer smo imali tad i kulena ,sad ga želim još više ako je istina da forsira samo nama da dođe. Za takvog sam mladog igrača onda uvijek. Jebeš Jagušića i njegove fore sa Škegrom tipa šta je najbolje za njegovu karijeru. Sa ovim potezom su pokazali da ih samo lova interesira . Da je mali htio kod nas i on i Škegro bi se naplatili već nekako. Ali ovaj cigan je proklet. On bi i pricente od transfera ,i od sign in , I plaće i svega što može i to danas ,ne sutra. Hvala bogu pa su nas zaobišli u širokom luku i samo tako neka nastave . Još malo pa će mi i Mikić počet ići na onu stvar samo što je škegrin pulen
  • Ludovic IX
    10.5k
    Jagusic je iz dinama otišao sa 15 godina i nitko njega njje otjerao vec je bio manji za dve glave od svojih suigrača a kad imaš 14-15 godina, fizikalije puno vise znače neg kad napunis 20.

Nije igrwo i sam je odlučio se vratiti doma
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Od ovih igrača što je @emilperska izvukao, možemo zaključiti da se može napraviti određena razina bez Dinama, ali da bez Dinama nema Premier league, Intera, Barcelone, Bayerna, Juventusa itd.
  • scooniepenn
    6.4k

O kojem ti sramoćenju pričaš? Nema potrebe za razbacivanjem paušalnim i besmislenim kvalifikacijama. Mi smo, ako spominjemo mlade i potentne igrače, ovo ljeto za 4.5 milijuna, dakle manje od ovih 5.2 + 800 tisuća koliko se spominje za Jagušića, doveli Domingueza, Pereza Vinlofa i Valinčića. Misliš li da Jagušić vrijedi više od ove trojice zajedno. Ne nama, jer nama vrijedi koliko želimo platiti, već tržišno i doprinosno. Mislim da u tome leži poanta. Za 5 ili 6 milijuna mi možemo dovesti igrača koji je bolji od svih krila koje imamo, igrača koji će nama biti prevaga. I to je sva poanta. Tko želi neka plati, jedna Braga koja ima brutalan skauting nije procijenila da je Jagušić igrač koji vrijedi više od 2 milijuna i bonusi i to je to. PAO-u vrijedi i super, neka ga razvijaju.
  • Dudu9
    2k
    Pa koji su novci bili sad u pitanju to mora bit odmah pojačanje koje radi razliku, nije ovo mali novci pa ko ga jebe ako propadne
  • emilperska
    14.7k
    Od ovih igrača što je emilperska izvukao, možemo zaključiti da se može napraviti određena razina bez Dinama, ali da bez Dinama nema Premier league, Intera, Barcelone, Bayerna, Juventusa itd.Tvrdica McTvrdi

Točno.. ali tu ni nema generacijskih talenata kao Gvardiol, Šutalo, Sučić, Baturina (koji su btw svi naša škola) ili igrača poput Majera, Ivanušeca, Pjace, Brozovića koje smo na nekim doselekcijama pokupili iz HNLa, a u kasnijoj fazi su bili starteri reprezentacije..

Očito je da se može uspjeti, ali je teže nego iz Dinama po meni. Nitko ne zna kakav bi bio Šotiček da je došao u Dinamo prije Basela ili da smo uzeli Zvonarekao kao sljedeci projekt nakon Baturine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.