• Mathiasovi Chageri
    7.5k
    LV na Jagušiću, sad mi je još draže da nismo dali 6 milja.

Inače, za one koji su panično počeli pljuvati po klubu jer nije dao za Jagušića 6 milja, Birmingham je platio prije dva tjedna za Augusta Prieskea, godinu dana starijeg dečka koji je u 35 utakmica za Djurgardens zabio 18 golova i dodao 3 asistencije u švedskoj ligi i slovi za jednog od najvećih skandinavskih talenata 7 milijuna eura.

Za Jagušića, dečka koji se najčešće vidio samo u grafici početnog sastava protiv jedine tri poluozbiljne ekipe u našoj ligi smo mi trebali dati jedan milijun manje. Kako da ne.

3,5 milje puna šaka brade, vidjet ćemo koliko će se PAO usrećiti.
  • Kumerle
    2.4k
    Ne bi se ništa od ovog dogodilo da je 2021. akademiju vodio netko sposoban, a ne Željko Kopić i ostali.
    Plod toga je da u godištima 2004.do 2006.nemamo nikoga osim Topića u prvoj momčadi tko je došao iz Dinamove akademije, a ostali koji su otišli nisu donijeli previše u Dinamovu blagajnu.
    Dzoni

Otkud ta prica da je Topic iz Dinamove akademije? Koliko znam on je do juniora bio u Sesvetama.
  • Maximo
    855
    A di je ona priča preds. Belupa da će se gledat i najbolji razvojni put za malog? :lol: $$
  • Jurki
    22.8k
    A di je ona priča preds. Belupa da će se gledat i najbolji razvojni put za malog?Maximo

Ma to si ti nekaj pobrkal. On je mislil razvojni put za malu blagajnu. :rofl:
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Ne treba zaliti, kao sto kazu ostali okrenuti se dalje trzistu, ne moramo gledat samo sta ima u HNL-u.
  • Droljo
    25.1k
    Od kad se to daju jajca na kopanj? Šta da ih svinja pojede? U moje vrijeme su se stavljala na panj :lol:
  • Maximo
    855

Kad je sletila ponuda od 5-6 milki, u sekundi je dubinski proanaliziro da je to najbolji put za malog
  • telekineza
    119

Na stranu sve, po meni je to iznos koji Dinamo ne treba platiti, ali konstantno ponavljanje da on ništa nije napravio protiv Hajduka, Rijeke i Dinama je apsurdno i u konačnici netočno. Jedino točno je da je protiv Dinama bio najlošiji, ali i dalje uvjerljivo najbolji kod Slavenovih igrača.
    A protiv Hajduka pogotovo u utakmici na jesen, a i protiv Rijeke je u momentima utakmice izgledao kao uvjerljivo najbolji igrač na terenu kod obje ekipe, bez obzira što možda nije zabio ili asistirao. Ispada da ako ne zabije i ne asistira ne radi ništa, pa nije on napadač da se očekuje da će imati 5 golova i 5 asista u 6 utakmica protiv ove tri ekipe, jer ako nema ništa ne valja. Toliko golova i asista većina veznih ne skupi u cijeloj sezoni, a ne da to mora imati u 6 utakmica.
  • Zagi
    15.2k
    Ako je jedina metrika kako je netko odigrao protiv dinama i tovarije, Pozo je slam-dunk, ne?
  • Noel
    19.1k
    Dečki, kakva je situacija?OsamŠest

Omlet.
  • Krizy
    67.7k
    Panathinaikos je samo dvojicu igrača prodao skuplje nego je sada platio Jagušića.
    I to dva mlada Grka prošlo ljeto u Sporting za 22+12 milijuna eura.

Morati će Jagušić izdominirati ligu, a klub napraviti rekordni izlazni transfer stranog igrača da bi zaradili na njemu.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Jaga je potencijal, njima to nije ocito bio problem platiti. Zasto bi SB prihvatio neke manje ponude i % kad je ponuda od Panate sasvim bolja? Cisti biznis, ni njemu vjerojatno nije tesko palo, nije ta liga toliko banana koliko god ima sranja. Sretno mu bilo.
  • Omake
    15.6k
    dijete Mate Rimca i Jože s Tribine
  • IvanS
    498
    Sve u svemu Boban je pokazao da se igrače iz naše lige neće preplaćivati i točka. Doduše nastavio je tu praksu još od ranije uprave...

Primjeri su Šotiček, Frigan, Ivanović i da ne nabrajam dalje.

Jednostavno, time daje do znanja ostalim klubovima naše lige da se lova neće razbacivati i da se ne damo ucjenjivati.
    Ako je istina da smo davali tih oko 2,5 milijuna i dodatni postotak od sljedeće prodaje, to je OK, međutim ako su ovi dali 6 logično je da je igrač tamo onda i završio.

Uostalom i Zvonarek je otišao van a da nije prvo išao kod nas (ili u neki drugi klub naše lige).

A to tko je uspio, tko hoće (ili neće) uspjeti, pa tko to može sada garantirati za ikoga kada odlazi van?

Boban je dao do znanja da ako procijene da nam ima smisla za nekog dati i veći novac, da će se to i napraviti i probiti ćemo taj tzv. plafon (kao u slučaju Belje), ali se neće trzati na svaki transfer.

Jagušić je po meni imao potencijal da se razvije u Dinamu i da ga transferiramo za godinu/dvije za bar dvaput veći novac, ali u ovoj sezoni gdje smo već potrošili stvarno veliku lovu mislim da nije bilo realno očekivati da se opet "izujemo".

Jbg, igraču sretno dalje, mi nastavljamo gaziti prema novom naslovu, živi smo u Europi.
    Idemo probati razviti nekog od naših juniora (a biti će prilike ove polusezone), a ako na tržištu što iskoči ne sumnjam da će Zvone i ekipa reagirati i pokušati dovesti!
  • Kujtim Shalla
    8.6k
    Pozdrav ljudi , sretno Adriano. Ništa više ništa manje ,kao i za Jakira. Ista sudbina ga čeka. Hvala Bobanu što nije licitirao , a čestitke i Belupu na najboljoj prodaji. Toliko , najveći gubitnik je mali u toj igri. Ima JEDNU sezonu neki nivo u HNL i to u ekipi i Belupa. Da je u Dinamu ,Rijeci ,ili Gayduku pa ok. Sjećate l.se da sam preispitivati ponudu koju smo pod navodnicima poslali od 3 plus 30% ,to mi je bilo previše. On je potencijal veliki ali pod uvjetom da ide korak po korak. Nije imao vjeru u sebe ljetos da dodje kod nas u sređen klub ,kod trenera koji ga obožava. Šta se promijenilo u pola godine da mali ide tamo gdje se ne zna ko pije a ko plaća, da trener leti za par tjedana , i da Grke boli patka koliko je ko plaćen. Novi trener ,nova pravila.Klub je postao sprdnja u grčkoj. Više ih je na basketu nego nogometu. Jači i iskusniji od njega su se pogubili kod nas. Toliko ima primjera igrača koji su bili dobri ili najbolji u klubovima pa ih pritisak pojeo. Mudri nije minute mogao izboriti, Hoxha je bio pogubljen,šptdali smo se sa njim kad ga je Jakir zvao avionom ili kak već . Mi ovim putem kojim smo krenuli za malu lovu dovoditi kvalitetne mlade igrače bar sad a kad ekonomija bude bolja za godinu dvije odemo u bitku i za one transfere tipa 4,5 milja bez problema ako su oni ti koji momčadi trebaju. Doveli smo Livija ,to je najbitnije, sad će biti prilike i za mlađe, naše dečke par kola pa budemo vidili
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.