• rokikaciga
    10.8k
    osim Topića u prvoj momčadi tko je došao iz Dinamove akademijeDzoni

Moram te razocarat ali niti Topic nije iz Dinamove akademije. Dosao je iz Sesveta (gdje je bio cijeli zivot) sa 18 godina :sweat:
  • Dzoni
    3.8k
    Znam da nije skroz naš, ali ako magarci računaju Pukštasa i Sigura kao svoje iz akademije ili papa Perez Viniciusa kao igrača akademije Reala, onda možemo i mi Topića :grin:
  • JMastermind
    1.3k
    Ali Benitez mu je predstavio plan razvoja!!!rioda

Misliš σχέδιο ανάπτυξης ?
  • Orc123
    15k
    Dugo se cekalo na retardiran clanak Tome Nicote....covjece, gori je od proljevi i povracanja zajedno....mislio sam da mi je Medo katastrofa, ali ovaj ga evo presisao debelo, ko da se utrkuje s Lesickim.....
  • austrijanac
    9.8k
    Nista cudno, dobivaju informacije od par mufljuza kojima interno smetaju odredeni ljudi, dok ih se otkantava za išta više.

Šaka jada, nadam se propasti takve vrste novinarstva.
  • Crni86
    19.8k
    A da smo dali ovih 5 milja ko pao, bi pak pisali o rastrosnosti, bespotrebnom ulasku u rizik itd…

Mislim vidimo sta se radi belji koji je za te novce doso iz bundeslige i ipak malo vise kilometara pa i po kojim nastupom za A repku. Zamislite sta vi se tek Jagusicu radilo….
  • Jurki
    22.8k
    ma ko im jebe mater i Nicoti i Lesickom.

Guši se gamad pa moraju srati.

Jedina zamjerka Upravi i kompletnom klubu kaj ne uskracuje akreditacije takvim debilima.

Toliko je retardiran, glup i mutav da ne kuzi da nama ne treba igrac u sredini. Jebote sportsko novinarstvo.
  • prefontaine
    6.6k
    di je tu paoLudovic IX

PAO je očigledno nisko pao. Na niske grane, što bi se reklo
  • ElDorado
    9.9k
    Jagušić je potom sa svojim menadžerom Matejom Škegrom proanalizirao snagu Panathinaikosa, stil igre i perspektivu koja mu se tamo pruža. Tamo ga čeka momčad slične vrijednosti kakvu ima Dinamo, vjerojatno i s nešto slabijom konkurencijom. Dinamo će vjerojatno biti prvak, Panathinaikos neće, ali trebao bi izboriti mjesto koje vodi u Europu. Trener je Rafael Benitez, slavni Španjolac, poznat po tome što njeguje lijepu igru. Sve su to bili plusevi za odlazak u Pao.

Bajka osim što:
    Imaju 10 veznih igrača, igraju odvratan nogomet i zaostaju za prvim 17 bodova a Benitez će vjerojatno dobiti cipelu
  • sport
    5.6k
    A još gori je onaj skupštinar koji mu je brže bolje dojavio ono što je Boban govorio na sastanku sa skupštinarima.
  • Georg Koch
    7.2k
    Nicota, pičota, jel te sram? Jel te stid? Jel te puno gusi?
    Jel toliko fale € i povlastice? Jel to primjer navijaca Dinama? Jel to zaljenje za likom i (ne)djelom?
    Bilo kako bilo, sve ovo je.
    I sve to vecina nas zna, a tebi hvala sto se tako providno otkrivas i manjini koja te nije dovoljno upratila.
  • GOAT
    4.8k
    Inace mu to nije praksa ali sad je vrlo bitno spomenuti agenta :lol:
  • CastAway1986
    5.3k
    Ta cifra je puno previse , za Jagu bi dao max 3M kao sto se dalo Granadi za Villara..Jbg idemo dalje
  • rokikaciga
    10.8k
    Sad tek vidim da taj Škegro malo liči na Matu Rimca.
  • prefontaine
    6.6k
    Već se fura luj viton
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.