• Masto
    1.1k
    ja ga se sjećam po onoj utakmici di na kraju nije bio ni sviran faul na fruku na maksimiru od tad mi je muka kad ga vidim
  • hardek
    8.8k
    Dario Bel bit će glavni sudac nedjeljnog derbija s RijekomNogo

Svi naši suci su loši, ali Bel konstantno uspjeva uvjeriti obje ekipe da misle da sudi kontra njih. Za to je potrebna posebna doza anti-talenta.
  • Fan
    1.9k
    Hoće proć ijedan vikend da se nitko ovdje prije utakmice neće žalit na suca?
  • Navijač Dinama
    11.5k
    ne žale se ljudi jer traže opravdanje, nego je činjenično stanje da su suci užasni i da su im suđenja kriminalna, a u prvom redu užasnih su upravo Bel i Kolarić.
  • Fabercaster
    803
    Jel moguće da HRT prenosi utakmicu Varaždina i Osijeka umjesto susreta prvaka i doprvaka?!
    Činjenica jest da nas trenutno dijeli 16 bodova, ali radi se ekipama koje su obje uspjele izboriti Europsko proljeće u svojim natjecanjima i utakmica će sigurno biti dobra kao i one 2 na jesen. Umjesto toga prenosi se Varaždin koji je ajde prošle godine bio neka simpatična pričica gdje su sa samo 28 zabijenih golova osvojili 49 bodova. O Osijeku je bespotrebno i trošiti riječi...

Znam da svemu tome u pozadini kumuje tovarski jal na čelu sa Šapitom, koji još mogu razumijeti prema nama jer smo navikli da npr. Croatelove tovarčine izostave poništeni gol protiv Vukovara u sažecima ili pribave VAR snimke kad treba napraviti pritisak na sudačku organizaciju ili eto urednik sportske redakcije HRT-a snima film za Jakobušića i HDTV, ali baš biti toliko besraman i prenositi uvijek Rijeka - Hajduk ili Dinamo - Hajduk, ali ne i Rijeka - Dinamo na nacionalnoj televiziji je dno dna. Neka me netko ispravi ali mislim da je i u onoj ludnici na kraju prošle sezone HRT prenosio Hajduk iako su imali najmanje šanse za osvajanje titule.

Nadam se da ćemo sutra opet pobjediti sa nekih 2 razlike (2:0 ili 3:1), a da će nakon toga Rijeka nanizati 8/8 da smjesti te ljubomorne i odvratne trećerazredne cigane sa četvrtorazrednom momčadi tamo gdje im je i mjesto.
  • Mikina lijeva kopačka
    551
    Sve stoji u tvojonpriči o tovarčinama u Croatelu, ali mislim da HRT ima određen broj derbija koje može prenositi.

Sjećam se da je bila neka tablica kolko derbija (brojali i Osijek) može ići na Htv.
  • IstinaZaDinamo
    2.3k

HRT u 99% slucajeva prenosi utakmicu koja je na rasporedu nedjeljom u 3 sata. Onaj tko odredjuje satnicu prakticki odredjuje i koga HRT prenosi. S tim da oni mogu prenositi jedan derbi nas i tovara, plus tri medjusobne utakmice klubova iz velike cetvorke (Dinamo, Hajduk, Rijeka i Osijek).
  • wolfgang14
    3.5k

HRT ima pravo na određeni broj derbija i uglavnom se HRT odluči na ove koji su predkraj sezone jer često imaju najveću težinu, drugi slučaj je kada je i razlika u bodovima mala. Trenutno imamo 16 bodova više od rijeke i HRT očito ne želi iskoristiti prijenos derbija sada

Hrvatska radiotelevizija je osigurala prijenos 27 utakmica, među njima su četiri derbi dvoboja
  • Fabercaster
    803
    @wolfgang14 @IstinaZaDinamo hvala na ispravku, nisam to znao. Ja sam mislio da si biraju nedjeljnu utakmicu neovisno o satnici, ali ak su vezani uz 15:00 to je druga stvar. Mea Culpa.
  • hb1
    375
    Volim da HRT ne prenosi, bar ne moram slušat Šapita kad znam što nam misli :monkey:
  • Ivdzo11
    9.2k
    Lisica trenira s ekipom po slikama na Instagramu?
  • austrijanac
    9.8k

Vec tjedan dana cca.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    Mislio sam si kak bod nije loš jer imamo lufta no sad kak je magarad dobila želim opet gledat +7 tako da ih moramo zgazit. Mrzim grad koji teče
  • rakurs
    2.6k
    Na službenoj stranici lige stoji da Majstorović ima još jednu utakmicu kazne za odraditi? Znam da se pisalo da je dobio samo jednu utakmicu kazne (Osijek), jesam nešto propustio ili?
  • Nogo
    10.3k

Mislim da je jedna sigurna i najmanje još jedna radi direktnog crvenog tako da bi trebao biti out za sutra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.