• debeli biciklist
    0
    pa realno momak je veliki potencijal, sa naglaskom na potencijal. nije baš trenutno tolika klasa da moramo na vrat na nos prijavljivat ga do ponoći da odigra utakmicu za dva tjedna. mislim da će se mali u stratu prvo morati potući sa vidovićem za ulogu prve zamjene u veznom redu.
  • joesimunic
    3
    rekao bih šteta, ali takvi koji ne žele doći nam ni ne trebaju!
  • austrijanac
    9.7k
    Ovaj ce tu tjednima drobit sve i svašta i onda ce se ljutit pitat zakaj je tema zakljucana…
  • debeli biciklist
    0
    iskreno, ako dođe jagušić, nadam se da je to zaključenje prijalznog roka. ne smi nam se više ponovit siutaicja di imamo 9 veznih igrača od kojih svi misle da moraju bit u prvoj postavi. to je po meni najveća bobanova falinga ove godine i stvarno mi nije jasno kako nije vidija da će od takve sitaucije nastat problem.
  • don
    18.3k

kakve gluposti ti bacaš iz dana u dan.
  • skener
    7.1k
    1. Kao što sam ranije pisao Dani je naš, ostale su još neke formalnosti, najverojatnije posudba bez prava na kupovinu (ovaj dio nije siguran), potpis do Rijeke.Josip Frank

dani propaoJosip Frank

Sve jasno
    To su transferi, sve se mijenja u par sati, nikad se ne zna bla bla...

Postoji li slučajno mogućnost da pišeš gluposti ili je to nemoguće
  • Crni72
    212
    Jbt nekad su takvi na samu najavu da ih želi Dinamo bili u ZG za sat vremena (i to biciklom) a danas se premišlja, pregovara, pa manegeri kurac-palac. Ak se to sa malim ne riješi do sutra nek naš "bipolarni" poludi i stera sve u krc- ak se ne vidiš u Dinamo nek ti je sa srećom...
  • Krizy
    67.5k
    Najgori "insajder" u povijesti insajdera.
  • bazooka93
    123
    nema mi smila da ne bude prijavljen za EL, gdje je tu ambicija. OK da je Lisica zdrav i da Stojkovic igra desno krilo kao kod Canavara.
    Mali Jaga je prosle sezone pokazivao bljeskove ove igra konstantno i ponajbolji je igrac HNL-a. OK u dinamu nece imati sve ovlasti i slobodu ali decko mi djeluje ko Majer na steroidima.
  • Mr Anderson
    17.4k
    ništa novo, dani propao, nije htio u Dinamo...Josip Frank

I bolje, koji će nam k...c
  • Gringo
    731
    ništa novo, dani propaoJosip Frank

Oh ne.. Joža nemoj mi sada još reći da je i Valentin propao...
  • Jurki
    22.7k
    dani propao, nije htio u Dinamo...
    — Josip Frank

I bolje, koji će nam k...c
    Mr Anderson

Juan Cordoba liked this.
    Sad kad Kolumbijska krv zavrije.
  • Kujtim Shalla
    8.5k
    navuče te @Droljo , takvi lapsuzi se ne praštaju ,imao si zajta dodati #nohomo :lol:
  • Masto
    1.1k
    Bolje da nije nista napiso
  • rokikaciga
    10.7k
    A zbog njega zatvorena tema...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.