• El Madrigal
    829

Nije loša ideja, ali to je neostvarivo!
  • Jos-Optimus
    9.5k
    igrao je i kod nas Mandžo par utakmicakrilo, asistirao za par golova u Europi...ja mislim da s Matkovićem moramo probati, mislim da mu je jako visok plafon
  • Mali Zeus
    20.2k
    ↪rokikaciga a kaj ce Zvone s trenerom?Big Daddy

A kaj bi?
  • El Madrigal
    829
    Zakrkali ste temu transferi s tiradama o Mandzukiću. Ne treba nam danas i sutra da se tema zakljucava kad se kuhaju ovakve dobre vijesti.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.4k
    1,5 mil a oni zele puno vise? U kojem to svijetu ce dobiti puno vise?Orc123

S njima treba uvijek uzet u obzir da su navijači alergični na bilo kakvu prodaju u Dinamo i zato će barem na van uvijek pisat da su nam 6 puta odbijali ponudu i da su prodali Dinamu samo zato jer je nudio puno više od svih ostalih.
  • Plava stijena
    724
    Ovim upisom si me podsjetio na ona tri idiota iz bijelo plavog podcasta. E samo da je vidjet i čut sat vremena tog koprcanja i kmečanja vrijedilo bi ovog transfera Matkovića. Još ako im ga ostavimo na posudbi da nam ga razvijaju paćenici budu visili na plavom telefonu. :rofl:
  • GOAT
    4.8k
    ✅ Livi se vratio doma
    ✅"Doselekcija"
    ✅ Jagusic, Dani i Matkovic pred vratima
    ✅ Europsko proljece
    ✅ +7

• ElDorado
    9.8k
    Nije mi baš bistro kaj izvodi opet ovaj Škegro i negira sve.
  • keppi
    520
    Jagušić je ovaj prijelazni rok već bio 100% u Bragi, pa 100% u Werderu i gdje sve već.....a sada je sigurno kod nas.
    Ne bi se čudio da Škegro plaća ove objave, jer kako sada da se Dinamo povuče iz posla navijači bi doslovno poludjeli.
  • fakin
    2.9k
    koliko čitam živković više nije naš igrač, nego igrač vukovara.

Ključ je u birokraciji: prema FIFA-inim propisima jedan klub ne smije imati više od šest igrača istovremeno posuđenih u druge klubove, pri čemu se nogometaši mlađi od 21 godine ne računaju u tu kvotu.

Dinamo je već imao punu kvotu posuđenih - u raznim destinacijama su, među ostalima, Lukas Kačavenda, Sammy Mmaee, Nikola Čavlina, Sandro Kulenović i Robert Mudražija - pa je Živković upadao u tih šest, za razliku od Čaića i Kulušića koji su ispod dobne granice.

Da bi dovršio posao s Villarom i dogovorio posudbu s opcijom otkupa u Elche, Dinamo je morao jednog igrača skinuti s liste formalno posuđenih, a odluka je pala upravo na Živkovića.

U praksi, za Vukovar se malo toga mijenja: Živković bi trebao ostati u klubu do kraja sezone, ali više ne kao Dinamov igrač na posudbi, nego kao službeni igrač Vukovara 1991.

Ljeti će se ponovno otvarati pitanje njegova statusa - hoće li Dinamo imati pravo ili obvezu otkupa, postoji li neka minimalna klauzula ili druga formula povratka - no to će se rješavati kad se završi sezona i zatvori prijelazni rok. Za sada je jedino sigurno da Živković do kraja ove sezone više neće biti registriran kao posuđeni dinamovac u Vukovaru, iako će na terenu i dalje nositi dres slavonskog kluba.
  • Facke
    7.9k
    V Slavenu su veseli. :razz:

• FrodoJePurger
    573
    Mislim da je patka i da na kraju nebu niš, ali volio bi da nije ahaha
  • puxigadjurdja
    2.7k
    @Paggini ništa od lieblinga, ključaj
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.