• Josip Frank
    208
    vidiš da imaš ikakve informacije osim one iz medija znao bi da se u nekim krugovima koji imaju kontakte s njegovim menadžerom potpuno demantirala vijest o kontaktima s Dinamom, a pogotovo da je transfer u završnoj fazi

ako želiš da je tako onda jesam
  • Zagi
    15.1k
    Ajmo ne natjerat modove da ponovno zatvaraju temu.
    Tzv "Josip Frank efekt".
  • rioda
    13.5k
    Ova Matijeva objava ujutro je klasični novinarski "high reward low risk" situacija.Carmichael

Ja bih rekao da je ta objava bila određeni medijski pritisak s naše strane.
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Dobro ljudi, ajde malo razumijete situaciju prije nego li napadate insidere, ja sam tu isto neke stvari pisao dosta se toga dogodilo…. Transferi su jako neubicajan biznis, ali jako…. Preko noći mogu propasti pregovori od 3 tjedna, a i možeš potpisati igrača preko noći…. Takve nekakve sulude situacije se mogu dogoditi… I to je normalno…. Pisao sam vam to već, sada ću ponoviti, otkada je Boban u klubu to je još kompliciranije, i ne to nije kritika Bobana, čak bi rekao da je popriličan plus…. Čovjek je u stanju zbog neke stvari koja mu se ne sviđa raskinuti sve pregovore isto tako je u stanju dogovoriti dobar deal u sekundi…. Oni koji znaju kako se Kule na kraju našao u Torinu, to je Boban izveo maestralno, na zadovoljstvo svih…. Jedinu kritiku koju imam je to sto je morao vise paziti na karakter nekih igrača kada ih je dovodio, ako nešto moram reci pod minus…. Ja sam vam napisao da se radi na dolasku igrača i koje pozicije se gledaju, necu s imenima uopće, jer točno iz ovog razloga kojeg vidimo danas… Jagusic koji je propao na ljeto, cijelu zimu nismo pokazivali interes opet je aktualan… Šunka možda propadne, Ciprani traže dosta, i možda se iz te price izrodi na kraju da dopeljamo npr. Armina Gigovica (izmislio ime nije inside info, ali na primjer nekog takvoga)…. Još uz to imate skaute kluba i još neke radnike koji gledaju igrače u koje se kunu i onda otpadnu na prvoj stepenici….

I prestanite se sprdati s time btw…. Radite kakofoniju…. Tu se ljudi javljaju ne žele da se priča inside info da to šteti klubu onda dobijem inbox čuj kaj je s XY…. Ljudi moji ovo sve je normalno ponekad klub i želi da se čuje da tražimo nekog igrača i da postoji interes za nekog našeg igrača…
  • Jos-Optimus
    9.5k
    Ako ti šalju u inbox, onda mora da je ozbiljno
  • Droljo
    24.8k
    prestanite se sprdativlatkomarkovic

Ti se sprdaš već godinu dana ovod...
  • NORTE
    22.3k
    Ova Matijeva objava ujutro je klasični novinarski "high reward low risk" situacija.
    Ako Jagušić doista postane igrač Dinama, prvi si koji je objavio tu ekskluzivu.
    Carmichael

E ali kakvu ekskluzivu?!
    Danima se piše da je Jaga u pregovorima s dinamom, a ovaj je bubnuo da je sve gotovo i da je tu na liječničkom, dok mali trenira u Koprivi.
    Dakle svjesno izmišljanje i obmanivanje javnosti.
  • don
    18.3k
    Jedinu kritiku koju imam je to sto je morao vise paziti na karakter nekih igrača kada ih je dovodiovlatkomarkovic

kojih? Ne vidin da itko ima nekih karakternih problema od novih igrača. Dapače.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Pa jer su otišli :lol: ima još jedan, ali ne bum sad pisao o kome je jer ćete mi tek onda sjesti na kičmu….
  • vlatkomarkovic
    3.1k
    Ti se sprdaš već godinu dana ovod...Droljo

Počnimo, znaci bivši radnik i sve njegove avanture, za kojeg sam bio proglašavan ludim i Mamicevcem, dobar dio SDova koji su bili na razgovoru prije Bobana, tko će biti potjeran iz kluba uključujući neke radnike, dolazak Capellasa, povratak Badelja iako sam naglasio da ne znam na koju funkciju, povratak Livija, Ljubo, svađa u svlačionici i govor Zajca, deal oko Varele, cijela situacija oko Mikica, RPG afera…..

To se meni pričinjava da sam ja najavio….

I zadnje interes za Hoxhu o kojem su turski (ne naši) mediji napisali nekoliko sati kasnije….
  • GOAT
    4.8k
    Jedinu kritiku koju imam je to sto je morao vise paziti na karakter nekih igrača kada ih je dovodiovlatkomarkovic

Tako se treba znati i imati neki osjet karaktera kolega i foruma po kojem insideri pišu informacije, znas dobro da će sve planuti jer ljudi vole nesto doznati prije reda.

Ako želite pomoci, biti korisni ili popularni onda ljudima dajte tocne informacije pa čak ako ce klub istu tu informaciju objaviti na društvenim mrežama za 20 minuta.

Gdje nas vodi ovo "imao sam informaciju ali je transfer propao"? To može bilo tko od nas napisati uz opravdanje da je propalo u zadnjem trenutku i tako se stvara panika i one famozne rečenice "a gdje je zapelo sa x y".

Piši u ono što si siguran, ako je propalo onda napiši točan razlog, nemojte davati ljudima mrvice, ne trebate o sebi pricati u trećem licu i ne treba imati oprostajnu od foruma svakih mjesec dana.
  • vlatkomarkovic
    3.1k

Nemam oproštajnu svakih mjesec dana, a sto se tiče detalja ne mogu često u detalje jer time će se znati odakle dolazi informacija…..
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    Opet tema pod ključ,3,2,1 pa koji racku nastavljamo
  • GOAT
    4.8k
    Ne obracam se direktno tebi nego svim insajderima koji su prošli ili ostali na forumu.

Onda je možda bolje neke stvari i presutiti ako ne smijes otkriti izvor? Zašto onda pisati poslovične informacije? Kome bi naštetilo da se sazna odakle info? Tebi ili klubu? Previše upitnika a sve morate otkrivati u rukavicama

Na kraju krajeva ja ovdje nisam niti admin niti odlučujem za većinu tako da slobodno pišite ali onda molim bez čuđenja, plakanja i oprostajnih kad ljudi polude.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.