• Fan
    1.9k
    Jagusic,Dominguez i ValincicDinamo-SB

Dodao bih tu i Vinlofa, Belju, a i Stojković ako ovako nastavi ide za više od ponuđenih 4m eura...
  • hardek
    8.6k
    Moguće da Jaga može i na onu B listu biti registriran, a ako se ne varam 5.2 nije deadline za registriranje igrača na B listu
  • Krizy
    67.3k
    Germanijak piše da je poslana ponuda i za Matkovića.
    Nadam se da će Osijek odbiti ponudu za njega.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    onda to znači ništa od Miereza:rofl:
  • hardek
    8.6k
    Krizy

Moreno Živković u Osijeku bi imalo smisla, just saying...
  • NORTE
    22.3k
    Krizy

Vidio sam u sažetku da je sad protiv Rijeke je imao jedan vrlo dobar napad.
    Rijetko kad gledam ostale tekme hnl-a, ali on je svakako potencijal koji bi u dinamu mogao eksplodirati.
  • Zagi
    15.1k
    MatkovićKrizy
    Mali me u istoj tekmi jednu minutu oduševi, a već iduću bi glavom lupao u zid .
    Drago mi je kaj Zvone odlučuje o takvim stvarima.
  • fakin
    2.9k
    dovođenje jagušića je top stvar. nadam se da će biti doveden danas/sutra da ga imamo za europu
  • Praskaton
    5.4k
    Napisao sam na ljeto,iz hnl-a samo Valinčić i Jagušić.
    Ako dođe kapa dole Zvone.
    Zadnjih dana samo vrhunske vijesti,šteta je to pokvarit s Matkovićem
  • Peškaman
    8.5k
    Vjerujem da sam u manjini ali ako idemo u kupnju Jagušića, ostavio bih ga na posudbi u Koprivnici do kraja sezone.
    Ponajviše zbog Vidovića/Stojkovića koji su taman "prodisali" i počeli dobijati značajniju minutažu.
  • Droljo
    24.8k
    Matković je pravi igralec. Brz i jak a zna sa loptom. Nije trpalec kao beljo nego više mandžo style...
  • deki87
    109
    Ja bi Vidovića poslao u Belupo s buyback opcijom. Nek ga oni razvijaju na osmici, gdje će moći igrati svaku utakmicu. Bolje to nego kod nas dobivati minute na kapaljku
  • Carrasco
    7k
    Može Matković ako je transfer do milijun, sve preko toga je previše.
  • Ruki93
    140
    mene i ponasanjem podsjeca na mladog mandzu, voli uc u duel, udarit protivnika a kad njega netko dodirne odmah padanje i plakanje sucu.
  • zmujcinslbrod
    96
    ovo sa Matkovićem sad mi budi sjećanja na ljeto kad je Zvone svaki dan neko bombu pripremao..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.