• Mali Zeus
    20.1k
    Može Matković ako je transfer do milijun, sve preko toga je previše.Carrasco

zašto baš milijun?
  • Jay
    3k
    Jel ja sanjam? :heart:
  • KristijanHR
    287
    Treba imati na umu da bi Matkovic u Dinamo imao kvalitetne suigrace, samim tim bi i on mogao biti samo bolji...
  • Orc123
    14.9k
    Osijek Matkovica sada nece pustiti to je 1/1...to mozete zaboraviti odmah...sto se tice na ljeto mozda iako je on meni debelo precijenjen! 1 do 2milje i to ovisno kako ce izgurati to do ljeta.....
  • criticus
    6k
    Tragom vijesti da je Adriano Jagušić na korak do Maksimira, odnosno da ga tek liječnički pregled dijeli od potpisa za Modre, nazvali smo njegova agenta i naišli na demantij.

“Otišlo je predaleko sve to i osjećam potrebu da moram zaštiti Adriana od medijskih napisa koji su se pojavili. Dakle, nije istina da je Jagušić na liječničkom pregledu u Zagrebu. Igrač je fokusiran na Slaven Belupo i sprema se za sljedeću utakmicu protiv Hajduka na Poljudu”, rekao je kratko Matej Škegro za Germanijak.
    skener

Čekamo video Jagušića:
    "Nisam ni u Koprivnici ni u Splitu, evo me u ordinaciji Vaš pregled, kod popularnog nosača državnog cekera! Plavi pozdrav."
  • deki87
    108
    Valerij Kolotilo, predsjednik NK Celje, tvrdi da smo bili zainteresirani za Rieru:
    "Težko je bilo že od novembra naprej. Prebrodili smo ponudbe Crvene zvezde, Dinama iz Zagreba, Ludogorca … Zelo resno ponudbo je poslal tudi Spartak iz Moskve. Tam je bil v igri zares ogromen denar. To ponudbo je zavrnil zato, ker ruski klubi ne igrajo v Evropi, sicer pa je bila s finančnega vidika ta ponudba zares odlična. S svojimi argumenti smo ga uspeli zadržati, Eintracht pa je vseeno nekaj posebnega."

https://www.nogomania.com/Novica/Valeriy-Kolotilo-je-priznal-nemoc-Odbili-smo-Crveno-zvezdo-Dinamo-Spartak-tokrat-ni-slo-vec
  • NoSkillan
    210
    jagusicev transfer 10/10, ali mislim da matkovic jos nije pokazao dovoljno da bi nastupao za dinamo. ovisi o cijeni ako ga kupis za milijun to ces ajmo rec uvijek moci i dobiti za njega cak i ako se ne pokaze
  • DiddyGuela
    5.4k
    Sa Matkovicem vrijedi riskirat ako je nekakva razumna odsteta u pitanju 1 - 1.5M € maksimalno. On stvarno ima elitne fizikalije, hrabar je i ne boji se duela ali ogromna slabost mu je pas igra i zavrsnica a to je zapravo najbitnije ako si napadac. Zato i kazem, vrijedi riskirati jer mislim da je on nebruseni dijamant i ako popravi gore navedeno za 50% mislim da bi bio koristan i isplativ Dinamu.
  • Crni86
    19.7k
    matkovic jos nije pokazao dovoljno da bi nastupao za dinamo.NoSkillan

Onda kad pokaze bu cijena 5 milijuna eura. Vjerojatno ga je bolje prije ugrabit ako sportski sektor misli da ima potencijala?
  • Kruno
    1.3k
    Ako dođe Jagusic odlican prijelazni rok.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Sa Matkovicem vrijedi riskirat ako je nekakva razumna odsteta u pitanju 1 - 1.5M € maksimalno. On stvarno ima elitne fizikalije, hrabar je i ne boji se duela ali ogromna slabost mu je pas igra i zavrsnica a to je zapravo najbitnijeDiddyGuela

Upravo si naveo sve razloge zasto ne. Fizikalije mozemo naci i u nasim juniorima. Ponavljam stoti put ja ne znam sto je vecina vidjela carobno u Matkovicu niti pokazuje neku prevagu toliko pa da se moze reci ajmo probati.
  • Crni86
    19.7k
    omake je na jednoj temi odradio usporedbu matkovic, kulusic.

Matkovic je novi mandzukic - uz dizanje realizacije bi ja cak reko da bi mogo bit jako dobar dvojnik.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    omake je na jednoj temi odradio usporedbu matkovic, kulusic.

Matkovic je novi mandzukic - uz dizanje realizacije bi ja cak reko da bi mogo bit jako dobar dvojnik.
    Crni86

Ne postoji niti ce postojat bas vise napadac pod Mandze, on je ikona ipak. Ovo danas gdje se netko sa 19-20 naljuti jer ne igra ili se setka po terenu nije bilo kod njega (ne mislim to za Matkovica). Mislim bilo bi dobro da postane novi Mandzo ali kazem cemu trpanje napada jos nedokazanim napadacem a kod nas njih par u redu cekaju.
  • Zagi
    15k
    Fizikalije mozemo naci i u nasim juniorimaBornaPŽ1986
    Ovakve? Ni blizu.
  • hb1
    371
    Boban i Manenica mozemo, Dabac SDP ne znaju nista sve ce sjebati s tudim parama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.