• hardek
    8.6k
    Ovo nije izgledalo dobro. Čak ako stavimo i slabiju izvedbu sa strane, izgledao je nekako uplašeno, nestalo je ono samopouzdanje koje je vrištalo iz njega.

Nadam se da sam u krivu, ali nisam siguran da će se do kraja sezone vratiti u onu formu u kojoj je bio pred ozljedu. Očito je kočnica u glavi od ozljede.

Možda i ja samo pričam pizdarije, i sljedeći vikend pojede travnjak na Rujevici :lol:
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    ma naravno da je kocnica, prva je utk. Pa sucic se nije vratio mjesec dva na pravu razinu nakon te ozljede
  • Zagi
    15.1k
    Moris "idemo zgazit sve " Valinčić:

Rijeka? idemo ih zgazit
    liga? idemo ih zgazit sve

Lud je Moris, a nije ni Lisica daleko. Jedva čekam da se taj duo u potpunosti vrati.
  • Dr Hofmann
    4.7k
    Moris ,,Psiho" Valinčić (malo me prepao s ovim luđačkim pogledom :lol: ). IDEMO IH ZGAZIT
  • Olmic
    5.5k
    frajer je meni isti stjepan hauzer
  • mlinchica
    4.8k
    frajer je meni isti stjepan hauzerOlmic

To zbog istarskog govora, meni oni svi zvuče slično.

Vale je naš Steve McQueen. :cool:

Prvo poluvrijeme je bio baš dobar, kasnije je malo opadao ali to je normalno.
    Samo pametno s povratkom.
    Dobrodošao natrag, trebamo te tamo desno. :strong:
  • Zg123
    3.4k
    Jesmo to zaposlili onog komentarora s Arene ili?
  • rioda
    13.5k

Da, Ivan Stipčić
  • Dinamosaur
    2.9k
    to se traži, nek takav stav prenese na ostatak ekipe/stožera i onda nema straha ni protiv Genka.
    Gazi
  • Mrvica
    4.1k
    ''Idemo zgazit sve do kraja'' ee to volim čut!
    Sviđa mi se stav, nek i ostatak ekipe razmišlja na isti način i nema nam kraja..
  • Mali Zeus
    20.2k
    Ovo nije izgledalo dobro. Čak ako stavimo i slabiju izvedbu sa strane, izgledao je nekako uplašeno, nestalo je ono samopouzdanje koje je vrištalo iz njega.

Nadam se da sam u krivu, ali nisam siguran da će se do kraja sezone vratiti u onu formu u kojoj je bio pred ozljedu. Očito je kočnica u glavi od ozljede.
    hardek

Pretjeruješ.
  • hardek
    8.6k
    Dan nakon tekme, posipam se pepelom.
  • deda
    43.4k
    Ne sumnjajte u Morisa. On je stroj. Za 15-20 dana je ko novi.
  • MarK
    1.4k
    Tek se vraća nakon duge pauze. Doći će to na svoje nakon 2-3 utakmice
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention