• Crusades
    21.7k
    Pa radi se svugdje, u Premiershipu pogotovo. Daj ne dociraj ako ne pratiš nogomet jbt.
  • Mr Anderson
    17.2k
    Nisi prodao Declana Ricea izravnom konkurentu za Europu ili Salaha Cityju pa tu klauzulu ugovarasEl Madrigal

Pa da smo ih prodali, ne bi ni mogli ugraditi tu klauzulu. Btw, pišeš gluposti, nitko se ne boji tih naših igrača.
  • Dzoni
    3.8k

Ostavi se nogometa zlato moje, pređi na balet, više ti prija
  • Dr Hofmann
    4.6k
    A kaj da netko od tih igrača napravi penal, dobije crveni, fula zicera, napravi kardinalnu grešku koja rezultira našim golom? Tek onda ide moraliziranje tovara koji će ovako i onako s vremenom ići spinovima pokušati opet svoj kretenizam i nesposobnost prebaciti na sve druge, a pogotovo zli Dinamo. Već viđeno milijun puta.

Nije stvar u vrijeđanju, nego ne mogu nastupiti jer je tako ugovorena posudba. Daj Vukovaru kaj se mene tiče Mudražiju, Kulenovića, Villara i Nevistića sutra, nama igrača manje od prve minute, mi to dobivamo.
  • El Madrigal
    818

Dečki, pusa bok. Moje mišljenje je išlo na to, d aje netko napisao dobro da smo to ugradili, ne jer se bojimo tih igrača, nego da ne bi bilo kontroverzi ako netko od tih igrača pogriješi. Ja da se ostavim nogometa!? Moj Džoni. Sportski pozdrav. Ne raspravljam s ljudima koji na necije mišljenje odmah vrijeđaju. Baletni pozdrav.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k

Kad vec prenosite prenesite kako je, pitao ga je mozemo li ga ocekivati sutra. I kova je odma rekaoma mozemo i onda to sve ostalo za njega.
  • Krizy
    67.2k

Kopirao sam s Germanijaka kao info da će Livaković braniti :grin:
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    ma sve pet, nego neki u svemu nadju negativu, pa krenu odma Kovu prozivat.
  • emilperska
    14.5k
    To je davno trebalo počet radit..

To s posudbama jel..Konačno da je netko presjekao.

Čak i FM 05 se to radilo hahaha..
  • Jurki
    22.4k
    A kaj da netko od tih igrača napravi penal, dobije crveni, fula zicera, napravi kardinalnu grešku koja rezultira našim golom? Tek onda ide moraliziranje tovara koji će ovako i onako s vremenom ići spinovima pokušati opet svoj kretenizam i nesposobnost prebaciti na sve druge, a pogotovo zli Dinamo. Već viđeno milijun puta.Dr Hofmann

Vjerujem da je upravo ovo razlog da ti igraci ne igraju.

A sad ispada kontra. Dinamo posudbama i klauzulama namjerno oslabio iduceg protivnika.

Kaj i kak god da se napravilo, naslo bi se nesto za srati. Al da, stava sam da je bolje da ti decki igraju, zato smo ih i poslali na posudbu.
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Upravo to, kaj god se napravi, netko (tovari) će kenjat. Siguran sam da će se do kraja prvenstva kroz njihovu medijsku mašineriju opet pokušati opet relativizirati zaostatak za Dinamom te još jednu godinu bez titule i još jednu neuspješnu sezonu. Krenuti će priče o Dinamovoj potrošnji, sucima, ovakve gluposti kao sutra itd jer to je njima nužno kako bi sami sebi ostali bitni.

Da ne idem u svoje teorije i van teme sutrašnje utakmice, očekujem riješenu utakmicu do 65. minute i napravljen još jedan mali korak prema naslovu
  • Mr Anderson
    17.2k
    Sjećam se kad je Ćuže bio na posudbi u Istri i prodao u opasnoj zoni loptu iz koje smo zabili za konačnih 1:0, bilo je orgijanje tovara i ostalih.
  • criticus
    6k
    Ne kužin ove izjave kako smo umorni. Pa odigrale su se tri utakmice... ok tek su pripreme bile jos nisi u punom ritmu al brate mili vecina igraca je odigrala 2/3 sto se minuta tice. Osim Mišića naravno... bilo je dosta dana za rekuperaciju i igraš protiv oslabljenog Vukovara. Moramo dobit uvjerljivo igrom i rezultatom i otić na +7. Sve ispod tog je loše.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.