• Zoran
    474
    Ja imam godišnju i nemam problem s kupnjom karata. Al me zanima kako bude islo bez karatane za gostovanja- npr. Split?
    Po mome treba karatana.
    I koji to top Ruropski klubovi imaju karatane?
  • fakin
    2.9k
    kako će ići bez karatane za gostovanje u split? pa isto ko i za euro gostovanja, evo zadnje smo imali prošli tjedan. ulaznice se prodaju preko tickets Dinamo i to je to.
  • The Undertaker
    9.5k
    Ne znam za stadion bez karatane, pogotovo višenamjenski. Malo mi je čudno da UEFA kategorija 4 stadiona nema obavezni ticket point ili prostor slične namjene.
    Pa Dinamo je donedavno dijelio vaučere koje smo mijenjali za papirnate karte i narukvice.
  • blue heart 72
    3.1k
    ovo sa prodajom u fan shopovima mogu potvrditi i za Švicu
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ja npr. imam iskustvo iz Portugala gdje sam htio kupit kartu na karatani da imam za uspoenu, a kad sam dosao tamo trazilo me mail. Unatoc molbi print nisam dobio. U pitanju je Benfica i to prije cca 3 godine..
  • ZgDLions
    1.6k
    Da je karta sa karatane i da je ko neki suvenir, zadnja strana dizajnerski isprintana neka fora za tu tekmu, nemam pojma, o protivniku ili o Dinamu ili ko razglednica, ja bi svaki put išao po nju i da je koji euro skuplja.
    Bila bi mi to lijepa uspomena, a ak imamo toliko fora majica i stvari, sigurno imaju dizajnera na lageru koji bi to top obavio.
  • Praskaton
    5.4k
    U pitanju je Benfica i to prije cca 3 godine..Efes Pilsen

Ovo ti je isto kao da si ušao u Tommy.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Prihvatit cu kaznu, isao sam zapravo s frendovima iz Bruggea, ali shvacam svoj grijeh.
  • criticus
    5.9k
    Prihvatit cu kaznu, isao sam zapravo s frendovima iz Bruggea, ali shvacam svoj grijeh.Efes Pilsen

Za pokoru ćeš učlaniti 20 novih ljudi i dovest 10 na utakmicu sutra.
    Pođi u miru.

A inače, 1. veljače u 11:30 ponudi za Vukovar 1991 još 3.551 ulaznica.

Prodano 887.
  • mlinchica
    4.8k
    Ja npr. imam iskustvo iz PortugalaEfes Pilsen

Samo si se trebao tu zaustavit, po pitanju lokacije.
    Niš nisi naučio iz poteza Mudrog (neki klubovi, ostali klubovi, … inozemni klub, …). :lol:
  • Mihael2305
    1.1k
    Isprike ak je fulana tema, zanima me let za genk, s ekipom sam mislio od Zga do Budimpešte pa od tam do Eindhovena pa rentamo auto do Genka. Jel netko možda zna bolju opciju? Jer smo našli taman neki let uz Bude u pol 7 i tam smo oko pol 9
  • Papastrumf
    21.6k
    Ti decko nisi bas zdrav. Daj brisite ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.