• Zoran
    474
    Ja imam godišnju i nemam problem s kupnjom karata. Al me zanima kako bude islo bez karatane za gostovanja- npr. Split?
    Po mome treba karatana.
    I koji to top Ruropski klubovi imaju karatane?
  • fakin
    2.9k
    kako će ići bez karatane za gostovanje u split? pa isto ko i za euro gostovanja, evo zadnje smo imali prošli tjedan. ulaznice se prodaju preko tickets Dinamo i to je to.
  • The Undertaker
    9.5k
    Ne znam za stadion bez karatane, pogotovo višenamjenski. Malo mi je čudno da UEFA kategorija 4 stadiona nema obavezni ticket point ili prostor slične namjene.
    Pa Dinamo je donedavno dijelio vaučere koje smo mijenjali za papirnate karte i narukvice.
  • blue heart 72
    3.1k
    ovo sa prodajom u fan shopovima mogu potvrditi i za Švicu
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ja npr. imam iskustvo iz Portugala gdje sam htio kupit kartu na karatani da imam za uspoenu, a kad sam dosao tamo trazilo me mail. Unatoc molbi print nisam dobio. U pitanju je Benfica i to prije cca 3 godine..
  • ZgDLions
    1.6k
    Da je karta sa karatane i da je ko neki suvenir, zadnja strana dizajnerski isprintana neka fora za tu tekmu, nemam pojma, o protivniku ili o Dinamu ili ko razglednica, ja bi svaki put išao po nju i da je koji euro skuplja.
    Bila bi mi to lijepa uspomena, a ak imamo toliko fora majica i stvari, sigurno imaju dizajnera na lageru koji bi to top obavio.
  • Praskaton
    5.4k
    U pitanju je Benfica i to prije cca 3 godine..Efes Pilsen

Ovo ti je isto kao da si ušao u Tommy.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Prihvatit cu kaznu, isao sam zapravo s frendovima iz Bruggea, ali shvacam svoj grijeh.
  • criticus
    5.9k
    Prihvatit cu kaznu, isao sam zapravo s frendovima iz Bruggea, ali shvacam svoj grijeh.Efes Pilsen

Za pokoru ćeš učlaniti 20 novih ljudi i dovest 10 na utakmicu sutra.
    Pođi u miru.

A inače, 1. veljače u 11:30 ponudi za Vukovar 1991 još 3.551 ulaznica.

Prodano 887.
  • mlinchica
    4.8k
    Ja npr. imam iskustvo iz PortugalaEfes Pilsen

Samo si se trebao tu zaustavit, po pitanju lokacije.
    Niš nisi naučio iz poteza Mudrog (neki klubovi, ostali klubovi, … inozemni klub, …). :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.