• emilperska
    18k
    Ugovor mu je do 2029. Nešto ćemo očito i platit.
  • ElDorado
    13.5k
    Nema logike pored Belje dovodit nekog poznatog napadaca a na krilima smo bas loši i fali nam brzine. Tak dva brza krila legnu nam ko budali šamar. Više nam nist ne treba.
  • Noel
    23.9k
    Legenda ovu sezonu ne igra za klub, ali u reprezentativnoj stanci uredno odigra po 90 minuta za repku i bude među najboljima.
  • emilperska
    18k
    Legenda ovu sezonu ne igra za klubNoel

Kako ne igra, gol danas dao..
  • Noel
    23.9k

Tek zadnje dvije tri..
  • ElDorado
    13.5k
    Jedino kae opet jebacina s Turcima.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    nebrini ,nije se najebo u turskoj
  • Marc
    1.3k
    Dok ne vidim graf od Omakea i njegovo mišljenje neću donositi finalnu ocjenu, ali ovako po osjećaju i što sam pretražio na internetu mi je bezveze. Ak ne bude imao problema sa ozljedama solidan igrač, ali ništa više. Zapravo nadam se da je patka i da ne dolazi.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Moja profilna je reakcija kad sam offline sa Zone na 15tak minuta i vidim 10tak novih stranica na kojima svi pisu o igracu u rukavicama znajuci ime osim mene koji nemam blage o kome se radi.
  • hardek
    12.3k
    Nema logike pored Belje dovodit nekog poznatog napadaca a na krilima smo bas loši i fali nam brzine.ElDorado

Pa ovaj je lijevo krilo, a brzina i dribling bi mu trebali biti forte
  • Fan
    2.6k
    Izgleda ok na highlightsima, ali ne čini mi se ko igrač odluke...
    Također, izrazito skromna statistika G/A za krilo, pogotovo jer je dugo igrao u talijanskoj drugoj ligi.
    Nisam za ovaj transfer, mislim da ne donosi presudni faktor.
  • Davieboy86
    1.4k
    Kako cu klincima pricati da sam jednu subotnju vecer u silnim bespucima neta izabrao bas u tom trenutku Zonu Dinamo i bio sudionik nove velike Dinamove povijesti sa igracem kojeg je otkrio ( slobodnom voljom) kolega Josip Frank. Koji se zapravo ne zove tako.Nit je novi igrac ,buduca legenda Dinama uopce bio poznat. Al postat ce. Odnosno bio je! Zono velika si doista!
  • ElDorado
    13.5k
    zato sam to i napisao da ima logike njegovo dovodjenje
  • Ivek74
    5
    Da on na lijevom a Dani na desnom ak Beljo ne zabije 20 komada onda ga ebi
  • Orc123
    16.7k
    Vidovic sigueno seli u vezni red, Bakrar u spicu i nama pustoš ostaje na krilima...tak je jedino Hoxha pravo krilo....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.