• emilperska
    14.5k
    Ugovor mu je do 2029. Nešto ćemo očito i platit.
  • ElDorado
    9.7k
    Nema logike pored Belje dovodit nekog poznatog napadaca a na krilima smo bas loši i fali nam brzine. Tak dva brza krila legnu nam ko budali šamar. Više nam nist ne treba.
  • Noel
    18.9k
    Legenda ovu sezonu ne igra za klub, ali u reprezentativnoj stanci uredno odigra po 90 minuta za repku i bude među najboljima.
  • emilperska
    14.5k
    Legenda ovu sezonu ne igra za klubNoel

Kako ne igra, gol danas dao..
  • Noel
    18.9k

Tek zadnje dvije tri..
  • ElDorado
    9.7k
    Jedino kae opet jebacina s Turcima.
  • Kujtim Shalla
    8.4k
    nebrini ,nije se najebo u turskoj
  • Marc
    865
    Dok ne vidim graf od Omakea i njegovo mišljenje neću donositi finalnu ocjenu, ali ovako po osjećaju i što sam pretražio na internetu mi je bezveze. Ak ne bude imao problema sa ozljedama solidan igrač, ali ništa više. Zapravo nadam se da je patka i da ne dolazi.
  • NitkoBitan
    35k
    Moja profilna je reakcija kad sam offline sa Zone na 15tak minuta i vidim 10tak novih stranica na kojima svi pisu o igracu u rukavicama znajuci ime osim mene koji nemam blage o kome se radi.
  • hardek
    8.5k
    Nema logike pored Belje dovodit nekog poznatog napadaca a na krilima smo bas loši i fali nam brzine.ElDorado

Pa ovaj je lijevo krilo, a brzina i dribling bi mu trebali biti forte
  • Fan
    1.9k
    Izgleda ok na highlightsima, ali ne čini mi se ko igrač odluke...
    Također, izrazito skromna statistika G/A za krilo, pogotovo jer je dugo igrao u talijanskoj drugoj ligi.
    Nisam za ovaj transfer, mislim da ne donosi presudni faktor.
  • Davieboy86
    1.2k
    Kako cu klincima pricati da sam jednu subotnju vecer u silnim bespucima neta izabrao bas u tom trenutku Zonu Dinamo i bio sudionik nove velike Dinamove povijesti sa igracem kojeg je otkrio ( slobodnom voljom) kolega Josip Frank. Koji se zapravo ne zove tako.Nit je novi igrac ,buduca legenda Dinama uopce bio poznat. Al postat ce. Odnosno bio je! Zono velika si doista!
  • ElDorado
    9.7k
    zato sam to i napisao da ima logike njegovo dovodjenje
  • Ivek74
    3
    Da on na lijevom a Dani na desnom ak Beljo ne zabije 20 komada onda ga ebi
  • Orc123
    14.8k
    Vidovic sigueno seli u vezni red, Bakrar u spicu i nama pustoš ostaje na krilima...tak je jedino Hoxha pravo krilo....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.