• E46
    2.1k
    rekao je u napad, e sad sta je mislio od napad dal krilo ili sta... I ovo veliko nogometno ime je pitanje koliko veliko, po tome moze bit i sterling sto je kolega rekao gore.
  • FrodoJePurger
    754
    Bilo bi sada glupo jps jednu spicu dovoditi tak da mora da je krilo lijevo imamo air albaniju pa mora biti desno
  • NORTE
    26.7k
    Dakle Boban je s djela prešao na gaženje konkurencije džonom.

Svaki put kad vi njega razjebete zbog jednog roka i jedne polusezone, Zvone doda gas i lomi kičmu svim protivnicima dinama.
  • Josip Frank
    289
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolom :wink:
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Da se uozbiljimo , svaka čast za ove poteze , a i veliki respekt za svakog od igrača koji su otišli jer se ne more činjenicom da nisu u prvom planu. Od mene naklon do poda. Neke nove struje prolaze kroz Maksimir. Kolko ih je samo bilo što ih je bila patka ,veliko ugovori i ne možeš ih istjerati iz kluba ni plinom. Još ima par njih i to je to. A svima koji su otišli želim sve najbolje u karijeri i da pokažu da nisu bili igrači sa greškom nego jednostavno nisu se uklopili
    i to je to
    Za sad prelazni kao što je najavljeno, do selekcija. Naš Livi je tu, još Dani a riješili se ponovo viška i ko mina. Ja sam prezadovoljan ako dodje ili Dani ili još to jedno krilo. Sve osim toga je san i šlag na tortu
  • Denle
    695
    Orsic, Ivanusec...
  • rokikaciga
    17.3k
    Sad vidim da je Raheem Sterling raskinuo ugovor, moze ga se slobodno dovest. Ajmo Zvone sjedni u auto i za London :grin:rokikaciga

...

Zvone, tu sam za skauting ako potpises Sterlinga.
  • Slavonac86
    825
    Kule, Mudri i Villar samo posudbe?
  • NitkoBitan
    38.4k
    Bilo bi sada glupo jps jednu spicu dovoditi tak da mora da je krilo lijevo imamo air albaniju pa mora biti desnoFrodoJePurger

Spica Beljo, Bakrar i moze Topic. Desno Lisica i moguce da ce doc Spanjolac iz Barcelone B. Lijevo Hoxha i? Na Stojkovica i Vidovica se ocito gleda kao veznjake. Ne daj Boze da nam se Air Albania ozljedi pa ostanemo samo na Barinom musavcu ili opet improviziramo sa igracima koji nisu prirodna krila.
  • Noel
    23.8k
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolomJosip Frank

Ajde ajde do kraja večeri buš i ime napisal, ZONA ko OZNA. Čak i kad odigraš premetaljku slova na isto dođe.
  • hardek
    12.3k
    napad sam rekao haahahah, stvarno smo istraumirani prijelaznim rokom, ali samo polako, sve je pod kontrolom :wink:Josip Frank

Igrač LoLa i bipolarni zakopali ratnu sjekiru
  • Keyser Soze
    20.7k
    Meni je rečeno prije par mjeseci da je potpisan predugovor s nekom zvijeri u napadu i da će taj biti jedno od najvećih pojačanja ikad, al nemam pojma o kome se radi.
  • blue heart 72
    3.8k
    RPG se po TM-u spominje i povezuje sa Rapidom i Baselom
  • NKDZ86
    9.4k
    @Ludovic IX okani me se.

S obzirom kakva nam je konkurencija u hnlu, ne treba nitko dolazit, nek juniori dobe priliku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.