• Bicikl Arbera Hoxhe
    268
    ovo ko procita, svaka mu dala. Tekst duzi od Livajine baterije na romobilu
  • NORTE
    22.2k
    I Google ih trola nakon novog poraza u nizu.
    fQnozKB.jpg
  • Crusades
    21.7k
    ne znaš jesu li tiši kad hajduk kiksa ili kad mi pobijedimo s dobrom igrom...

sjećam se jesenskog dijela i komentara prije svake njihove utakmice. Čovjek bi pomislio da smo s Real Madridom u ligi, a ne hajdukom.

I ovo njihovo guranje mladih je prije dva tjedna bio primjer za slijedit, a sad ni traga ni glasa o tome.
  • Li d1986
    307
    Vjerojatno ce dio love od Mlacica ulozit u Poza
  • Noel
    18.9k
    I ovo njihovo guranje mladih je prije dva tjedna bio primjer za slijedit, a sad ni traga ni glasa o tome.Crusades

Dinamo propada jer na transfermarktu dica više vride a mi jadnog Jakirovića prodali za đzabe. Oni već dvije sezone guraju Hrgovića i Sigura u prvih 11 pa ih ne mogu nikom uvaljat a mi prodali igrača koji je nezadovoljan i ima jednu utakmicu za seniore Dinama u treću talijansku ligu za 2,5 milijuna eura.

Ća je život vengo fantažija.
  • miro
    8.4k
    ulozit ce u place za 11. i 12. mjesec i sta ostane za kamate
  • lukaoj
    132
    i stariji je miljenik navijaca u HSVu. Nepravedno ga je WADA optuzila. Ne bi klub stao iza njega da je to sve istina. A on je odbio nagodit se i prihvatio punu kaznu. Da su prihvatili nagodbu vec bi igrao godinu dana redovito. Meni je vise zao zbog repke jer mislim da bi on i Gvardiol bas bili odlican tandem.
  • Warrior
    76
    Starijeg Vuskovica se ne sjecam kao nesto posebno, stoper kakvih ima na lopate i skroz je drugaciji karakter, nikad nije imao samopouzdanje koje mu brat ima.
  • mlinchica
    4.8k
    Karačić (pobjegao), Pajaziti (podosta na recaru), Pozo (?) :grin:
  • Hnlovac
    4.2k
    Crveni Boro se bori s vjetrenjačama kao i inače
  • NerminB
    800
    Ma cista situacija.
  • Derby
    752
    Boris DežulovićOluja

Objavljivati tekst ovog degenerika na Dinamo forumu... stvarno?
  • NitkoBitan
    35k
    +7 na tablici ne bi zadalo tovarima samo sportski nego i financijski udarac. Manja posjeta na tribinama pa samim time i prodaja svega te "hype" oko kluba kojeg dolje posteno muze. Pretpostavljam da opet LJPV dolazi u prvi plan sipanjem otrovnih strelica radi mobilizacije i drzanja stada na okupu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet