• crophantom
    2.8k
    ja sam jucer reko da je bivši kad ih Osijek drmne na Pampasu. Ipak se sve ekipe u krizi tradicionalno vade na Hajduku
  • Jurki
    22.4k
    i onda se cude kak ne mogu prdnut.
    Kad se namire manageri, Mlacic koji sigurno ima postotak, plati cipela Urugvajskom Guardioli s Temua... ostane taman za čunga lungu.
  • DiddyGuela
    5.4k
    Suluda odluka tovara ako potjeraju Garciu. Ne razumijem uopce koja su njihova ocekivanja od sezone nakon sto su ispali u Tirani i opet ostali bez Europe. Imaju mladu momcad i trenera koji tezi razvojnom nogometu. Po defaultu je tu tesko traziti nekakav konkretan rezultat jer ako startas sa 6 igraca iz akademije u prvih 11 jasno da primarni cilj izgleda kao razvoj prvo a rezultat drugo. Uz to nemas love ni za kurac a na leđima ovisnost o 32 godisnjem napadacu koji je bomba u glavi i ima nerealno visok ugovor. Uz sve to prakticki su sigurni na 2. mjestu, promovirali su nekoliko igraca iz akademije na kojima mogu nesto zaraditi i pritom se skinili sa dop Livaje.

Jedino objasnjenje eventualnog tjeranja Garcije je to sto on zapravo nije izbor "ove" uprave. A kada nisi izbor "ove" uprave onda zavrsis kao jedan nas bivsi trener u blizoj proslosti koji također nije bio izbor "ove" uprave.
  • blueslavonija
    41
    zašto ? na njegovom mjestu i ja bih to pričao. 17 mil ili koliko već za naše okvire je ogroman novac. realno u kontekstu potrošnje ostalih hnl klubova mi bi trebali imati 90% bodova i pobjede 5-0 , 6-1 i slično. ništa tu nije pogrešno rečeno, dapače postavlja se pitanje odgovornosti za toliko potrošenog novca pa da se onda za 6 mj ustanovi da dobar dio tih igrača niti nije za dinamo i prodajemo ih. ne pričamo mi o 50.000 eura nego o milijun, dva, tri.
  • njurci10
    412
    ma da, jer klubovi koji troše milijarde ne milijune, a ima ih tako premoćno osvajaju svoje lige.

Ajd ne pričaj gluposti.
    To pričanje o Dinamovim novcima je samo opravdanje za vlastitu nemoć.
  • Hnlovac
    4.2k
    Komentari na youtube na poraz ovih protiv Gorice zaslužuju biti u Hall of Fame
  • jedan u nizu
    17.2k
    realno u kontekstu potrošnje ostalih hnl klubova mi bi trebali imati 90% bodova i pobjede 5-0 , 6-1 i sličnoblueslavonija

Zato je tu mjerilo europa.
    Mi potrosimo 17 i prezimimo u europi i vratimo taj novac, a neki potrose manje pa ispadaju od ribara i ne vrate nikakav novac.

Isto tako, s druge strane, mi potrosimo 17 pa prodamo za 75, a neko potrosi 2 i proda za 2
  • criticus
    5.9k
    zašto ? na njegovom mjestu i ja bih to pričao. 17 mil ili koliko već za naše okvire je ogroman novac.blueslavonija

On trwnutno triba pričat koliko su potrošili Vukovar, Gorica i Lokomotiva. Kakve uvjete ti klubovi imaju kakve on. Razlika u plaćama itd... Njegova retorika je ok ako imaš rezultate pa ti prolazi, al ako si zadnji i nemas pobjedu onda si obični bully koji omalovažava svoje igrače, stvara fejk alibi i uspoređuje se s neusporedivim. To bi bilo kao da je Kova reka pa ljudi mi nemožemo u 24 EL pa vidite koliko City troši. To je taj rang.
  • Jurki
    22.4k
    novac ne igra nogomet.
    Po toj teoriji bi Psg trebal 90 posto utakmica u ligi šamarati sa po 5:0, a ne vidim da je bas takav slucaj.
    Isto tak nije isto potrositi 17 mil eura na 17-18 igraca ili na 2.
    Kaj bi onda trebali reci u Manchester Unitedu? Koliko para doslovno pretvore u govna.

Nema tog sportskog direktora koji ce pogoditi sa svim igracima.

Ako Sopari trebaju pare za pojacanja, nek ode do Orbana, nek mu popusi i nek mu se ovaj isprska po celavoj glavurdi.
  • blueslavonija
    41
    tko troši milijarde na transfere ? da, man city će potrošit bubam 200 mil ali i aston villa će bubam potrošit 50 mil. to uopće nije usporedivo s nama koji potrošimo 17 mil a cijela liga skupa niti 4 mil. zašto se praviš ćelav i još meni govoriš da pišem gluposti. pa to su činjenice. ne mogu činjenice bit gluposti :) mi trebamo bit superiorni naspram ostatka lige i nadam se da ćemo sad na proljeće i bit.
  • Xpert1992
    396

Moraju napravit mjesta Ancelottiju.
  • Jurki
    22.4k
    IMG-1123.png

Kak u zadnje vrijeme gruva gluposti, nebi me zacudilo da i on sam zeli da se napravi mjesta za tovarskog Kloppa.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.3k

Točno si ovo reko sam kaj kakve to veze ima s najavom utakmice Osijek-Rijeka? Oni su potpisali igrače kakve Vukovar i Gorica mogu sanjat, a meda ne mogu. Dinamo može trošit 100 mil, kakve to veze ima s tim kaj je Osijek zadnji?
  • njurci10
    412
    ajd bus realan pogledaj koliko je arsenal potrošio, man City pogledaj Man Utd i pogledaj rezultate.
    koliko se potrošilo za koliko igrača?
    I koliko se urpihodilo?
    Vi se ponašate svi ko da je 17 mil ne znam koja para, a u današnje vrijeme su to nikakvi novci.

Eto ti jedan Plzen da 3 Mil za Lawala
    Sigma 2 Mil za Krivaka.
    To što je HNL jadan i u kurcu ne znači da i mi moramo biti takvi.
    Ali 17 mil na toliko igrača i kompletnu novu ekipu nije ništa puno
  • blueslavonija
    41
    pa mi i ne možemo u LP a i da možemo bili bi na dnu sigurno s ovakvom igrom. s man city neka se uspoređuje dortmund, newcastle i napoli, a a ne mi. netko je napisao da smo potrošili 17 mil na 15 igrača. mogli smo potrošit taj novac i na 4 igrača a ostalo skrpiti od onog što imamo. to se zove politika kluba ali mi smo se odlučili na ovaj put. da protivnik dinama iz hnl-a za argument svojih neuspjeha izvlači "i dinamo treba vremena nakon toliko potrošene love" je sasvim na mjestu. ja bih našu politiku podržao 100% da ne vidim da nakon 6 mj rješavamo ljubu, villara, mudrog....ovako ne mogu jer je to čisto lutanje i neozbiljnost. pa koliko je taj villar dobio prilike ? jer dečko spojio 4-5 tekmi zaredom da se može reći nešto ozbiljno o njemu ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet