• pešća
    934
    Ja sam u galeriji rucno izbrojao 400ak-500ak ljudi na sjeveruHnlovac

Kaj stvarno nemaš pametnijeg posla?
  • don
    18.1k
    to su fanatici brojki, mislin svaka čast, ali ne pada mi na pamet brojat ni Dinamov sjever a ne Istrin.
  • Hnlovac
    4.2k
    hah, netko vadi statistike golova , udaraca i paseva i odigranih utakmkca , netko gledatelje

Ima za sve neceg
  • Keyser Soze
    18k
    Posjeta nam je ove sezone slabija nego prošle, ne puno, ali je slabija. Morat ćemo se strpiti prvo do Kranjče pa do Maksimira da sve dođe na svoje mjesto, a do tad ćemo imati ovakve brojke koje su za ovakav stadion čak i dobre.
  • Mikina lijeva kopačka
    521
    htjeli bi da nam je svaki termin sunčana subota u 17:00Hnlovac

Većini valjda je do toga.

Ja samo velim da su mogli staviti u neki europski termin, navečer.

Sigurno bi bilo tisuću dve više ljudi
  • Bernard
    1.1k
    Meni je čak i bolje kad je manje ljudi na stadionu.
    Pjeva se bolje, nema onih koji dođu samo na velike tekme samo da laprdaju kroz utakmicu a i lakše naručim pivu i odem do wc haha sebično jel.
  • NORTE
    22.2k
    Odlični smo kad se Tovarima rugamo kaj ih ima sam 12 000 a htjeli bi da nam je svaki termin sunčana subota u 17:00 na 20 stupnjevaHnlovac

I rugat ćemo se (barem ja) i dalje malom klubu pokvarene familije.

Imaju natkriveni stadion, samo -1 bod na tablici, nakon 20 godina fritula, priliku izbit na 1.mjesto s 2 boda više, neograničen broj godišnjih ulaznica, dinamo nije moćan kao prije i gostuje u Osijeku, i vrlo važno za dolazak publike - vremenske uvjete kao nijedan drugi klub u ligi tijekom cijele godine.

Mjesec dana bez nogometa, hop 12 tisuća najluđe publike na svitu na "uvijek rasprodanom Poljudu".

Iako je 15°, ali padne kratka kiša sat vremena prije tekme i oni to toliko željeno prvo mjesto love s trećinom ispunjenim stadionom.

Kad uselimo na Kranjču pa ih dočeka deset puta luđa atmosfera od jadranskog derbija na Rujevici, neka se onda rugaju.

Termin ponedjeljak je katastrofa i posjeta će biti u skladu s tim.
  • Hnlovac
    4.2k
    termin ponedjeljak je katastrofa samo nama

U Italiji isto ruine od stadiona, dobar dio njih nema krov, područje s jednako godišnjih padalina kao i mi i bit će na stadionima 10-30 tisuća ljudi

Kvaliteta nogometa mi tu ne igra. Meni je sa sjevera jednako izgledala igra na europskoj tekmi i HNL krumpiranje.

Isto tako, Osijek je grad sa relativno sličnim mentalitetom, i evo da vidimo kad izostanu rezultati, moderan stadion može imati isto gledatelja kao i starudija. Iluzorno je misliti da će nova infra riješiti sve naše probleme i da je jedina dovoljna stavka.
  • ZgDLions
    1.6k
    Ja bi ipak otvorio karatanu.
    Mene mob nekaj jebe, pa uvijek isprintam kartu, a ak mi se poklopi da budem ne budem stigao ako stignem, makar i na poluvremenu u prolazu kupim kartu.
    Nije da je jednom bilo.
    Starija ekipa preferira papire, a i puno je ljepša karta od one isprintane ak si hoćeš za neku uspomenu ostaviti.
  • criticus
    5.8k
    31. siječnja u ponudi za Vukovar 1991 još 3.677 ulaznica.

Prodano 761.
  • tigric
    1.1k
    Mozda kiks hajduga malo pokrene neodlucne.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Je li moguce da ljudi nisu svjesni da je prodaja samo online pa ce ici u ponedjeljak na karatanu prije utakmice?
  • Dzoni
    3.7k
    Koji je uopće razlog za ukidanje karatane za ovu utakmicu?
    Koliko god da je internet raširen, opet ne vjerujem da baš svi ljudi znaju služiti se istim da bi mogli samostalno kupiti kartu za utakmicu
  • Masto
    1k
    zbog kranjčevićeve se žele prilagodit polako
  • Bosskovitz
    20.1k

Postupno se prelazi na isključivo online prodaju jer Kranjča neće imati karatanu, a i generalno tko ide po tekmama vani zna da je gotovo svugdje sve digitalizirano jer je naprosto efikasnije i jednostavnije. HNS je recimo aplikaciju za ulaznice (što je još korak dalje od same digitalne prodaje) uveo preko noći, kod nas će se postupno prelaziti na kompletno digitalnu prodaju kroz ostatak ove sezone, a logično je da se krene s tekmom za koju se očekuje najmanji interes - to je ova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.