• criticus
    9.5k
    30. siječnja u ponudi za Vukovar 1991 još 3.811 ulaznica.

Prodano 627.
  • VE86
    179
    UEFA je zbog izgreda Genkovih ultrasa prošlog tjedna u Utrechtu, gdje je došlo do ozbiljnog okršaja s policijom (iz Genka tvrde da je korištena pretjerana policijska sila), klub kaznila s 50.000 eura i zabranila odlazak njihovih navijača na sljedeće europsko gostovanje.
    Otvorit jug za naše.
  • criticus
    9.5k
    Kolega bliže je pitanje oćemo li trebat otvarat gornje tribine a ne oćemo li jug otvarat...
  • NitkoBitan
    39.1k
    Genk nam je jedina veca domaca utakmica u veljaci tak da tko dvoumi za to ne treba dolazit ni na finale u Istanbulu :cool:
  • deda
    48.5k
    Prodaja za Vukovar ide užasno slabo, prodano je tek 681 ulaznica. Bojim se da će ovo biti najmanja posjeta sezone.
  • Mikina lijeva kopačka
    961
    Najgluplji mogući termin, evo ja ne shvaćam zakaj sutra ne mogu igrati, bilo koji termin.

Pa makar i u 20:00

Pun mi je kurac takvih vremena utakmica, ko i prosle godine gorica u srijedu u 15:00 i slicno.

Idem na sve domaće, na ovu nemrem. Zbog posla.
    Kao što vjerujem da masa ljudi, pogotovo izvan zg ne može doći na ovu tekmu.

Nabijem maxtv i ko god odlucuje na kurac.
  • Hnlovac
    8k
    Ak je jučer u 18 sati u Puli moglo bit 1800 ljudi dok se igra rukomet, može i u 13x većem Zagrebu biti 8000 ljudi

Odlični smo kad se Tovarima rugamo kaj ih ima sam 12 000 a htjeli bi da nam je svaki termin sunčana subota u 17:00 na 20 stupnjeva
  • Mihael2305
    2.7k
    Šteta, nadam se visokom skoku u ponedjeljak, barem 3k
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Odlični smo kad se Tovarima rugamo kaj ih ima sam 12 000 — Hnlovac

Nije ruganje radi toga što ih je "samo" 12000 (top brojka za hnl) nego radi njihove mitomanije o u neviđenoj atmosferi i "najjačoj publici na svitu", a recimo u drugoj Njemačkoj ili trećoj Engleskoj imaš klubove sa većom posjetom.

Ili recimo, kad se kod nas skupi 10-12 tisuća "to je malo", a kad kod njih bude isto toliko to je "spektakl na prepunom poljudu.

Kad magarce pitaš kakva im je posjeta bila 90-ih,2000-ih pa sve do dolaska Livaje, ne žele pričat o tome. Wonder why. :snicker:

Čak je i onaj mitoman Zoki nedavno u podcastu (kod profe ako se ne varam) rekao da je bio na maksimiru protiv lokse i da se smrznuo i da se divi ljudima koji po takvom vremenu idu na tekmu, i da nas više neće sprdat oko posjete jer sad razumije.
  • Hnlovac
    8k
    Ma oni su mitovani i uopće se ne želim uspoređivati s njima

Ili recimo, kad se kod nas skupi 10-12 tisuća "to je malo".
    Kod njih da, ali kad e nas skupi 10 000 pričamo kako se grad probudio i kako smo jaki, a realno to je prosječna posjeta Notts Countya

Većina Dinamovaca tu radi gresku i uspoređuje se s Mitomanima. Treba racionalno gledati posjetu i činjenicu da, iako napredujemo, jos uvijek smo daleko od idealnog
  • Rile
    203
    Ljudi, ima nas kolko nas ima, 5000 godišnjaka od kojih bi rekao da je redovnih 60% i dodatnih 2000 koji nisu godišnjaci i koji se pretpostavljam rotiraju od tekme do tekme.

Sve iznad tih cca 5000 su ljudi kojima o dolasku ovisi atraktivnost suparnika, neizvjesnost natjecanja, vremenska prognoza, horoskop, ženin ciklus...

Mislim, mi smo u odlučujućoj europskoj utakmici u boljem terminu skupili 9000 ljudi tak da nije realno da će na Vukovaru u lošijem terminu bit više od 5000 ljudi. Jedino možda Livi efekt, ne znam.

Bit će to bolje kad malo zagrije, sredinom ožujka pa do kraja sezone...
  • Sibirski plavac
    10.2k

ali kad e nas skupi 10 000 pričamo kako se grad probudio i kako smo jaki, — Hnlovac

A jebiga, u odnosu na prethodne godine to je za nas trenutno top brojka.

iako napredujemo, jos uvijek smo daleko od idealnog — Hnlovac

Apsolutno
  • jedan u nizu
    19.9k
    Ak je jučer u 18 sati u Puli moglo bit 1800 ljudi — Hnlovac

Jesi siguran da je bilo 1800 ljudi?
    Nigdje ne mogu naci sliku zapada, a kada sam vidio na tvu, djelovalo mi je ''sablasno'' prazno. Na sjeveru mozda 200 ljudi, ako i toliko, na istoku i jugu nikoga naravno.
  • Hnlovac
    8k
    Tako kažu

Ja sam u galeriji rucno izbrojao 400ak-500ak ljudi na sjeveru, dakle na Zapadu je trebalo biti oko 1300 kaj ki se činilo realno

Oni kao ni mi stvarno ne muljaju s brojkama, štoviše brojaci ih na velikim tekmama muče kao i nas

Uglavnom offfopic

tek su počeli zimski rokovi, ima se vremena vikendom koliko hoćeš
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.