• Georg Koch
    8k
    Bangura iz Istre do kraja sezome u Širokom. Zanimljivo
  • Zagi
    17.7k
    osijek.png
    Hrpa prosječnih , a precijenjenih igrača.
    -stoperski par loš
    -nula kreacije u veznoj liniji
    -krila koja troše više lopti od Lovrića , a produciraju manje
    -napadač koji ne zabija

Kao neka imena ali ja tu ne vidim plan kako doći do gola.
  • Omake
    17.7k
    Smail Prevljak u zadnjih 6 utakmica , 8 golova sa samo 15 udaraca. Realizacija 53%. Za usporedbu najbolja Messijeva realizacijska sezona 21,4%. Najbolja šuterska sezona za 3 Stepha Currya - 45,5%
  • Olmic
    5.6k
    kao treci napadac idealan
  • Warrior
    95
    svaka cast, od tebe se uvijek nesto zanimljivo ima za procitati.
  • CastAway1986
    5.7k
    blizu je poziva u reprezentaciju BiH za dodatne kvalifikacije..
  • Hnlovac
    5.9k
    Ha ne znam, koliko ih pratim brojka se čini ok. To je 500ak ljudi na Sjeveru i 1300 na Zapadu dakle 40% popunjenost. To mi se i činilo da je bilo

Da kameru stave na Istok na malim tekmama ljudi bi dobili skroz drukčiji dojam. Ovako nije atraktivno kad gledaš prazan Istok 80% vremena
  • Omake
    17.7k
    Ima li itko tko nije? Još malo pa će Barbarez i ekipa mrtve zvat.
  • CastAway1986
    5.7k
    Dzeko , Demirovic , Tabakovic i Prevljak po zadnjim clancima , Bazdar otpada..Po meni solidne opcije u napadu imaju..
  • Ivdzo11
    9.8k
    Auhhh kakav šok

• Krizy
    72.1k
    Alaves ima samo dva stopera, a jedan od njih se vraća nakon tromjesečne suspenzije. Koski bi mogao do dobre minutaže.
  • Warrior
    95
    Onda vjerojatno Marešić ne ide nigdje
  • Omake
    17.7k
    Ajmo Vrziću! Osvitlaj obraz protiv tovarije!
  • Ivdzo11
    9.8k
    Inače, Koskijev odlazak u Alaves je vjerojatno dodatno otežao mogući odlazak Darija Marešića u Hajduk. Osim što Splićani ne žele platiti odštetu Istri, sada je izvjesno da pulski klub neće pustiti i drugog iskusnog stopera te na proljeće ide samo sa mlađim snagama na tom osjetljivom mjestu. Marešić, kome je pulska publika skandirala u petak protiv Lokomotive, će vjerojatno tako ostati kapetan Istre a onda u ljetnom prijelaznom roku, nakon isteka ugovora, otići bez odštete

Matteoni
  • Hnlovac
    5.9k
    Istra bi trebala naučiti kako poštivati Hajduk i njegovih 25 000 navijača
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.