• Jurki
    23.3k

Maresic bi dosa u ajduka, samo da mu dozvolidu.
    Kriv je Dinamo, Zagreb, Savez, suci i Mamic.

Nigdi postovanja tu nema za najluđe navijace i najluđu atmosferu na svitu.

Pivaj brale, imal ca dopa?
  • Mr Anderson
    17.9k
    Istra nema pravo glasa kod odlaska Koskija u Alaves? Pretpostavljam. Možemo im Perića posuditi.
  • Zagi
    15.5k
    Ovog Vrzića u prvih 11 Gorice je tu na temi netko nedavno hvalio ako se ne varam?
    Naš bivši junior?
  • CastAway1986
    5.4k
    svejedno mislim da ce Maresic kod tovara..Imaju Kumara , Nasraouia , onog novog finca , Ivanisevica , Robertsona ,nekog afrikanca su isto doveli doduse svi su mladi jako
  • Mr Anderson
    17.9k
    Kad vidim da je Gorici u špici drvo Čuić, jasno mi je da gola zabili ne budu. Osim ako si ga panj Šarlija sam ne zabije.
  • Praskaton
    5.5k
    svejedno mislim da ce Maresic kod tovaraCastAway1986

Par njihovih navijačkih stranica je jutros objavilo da je transfer riješen.Mislim to je već treći put da se piše kao gotova stvar al eto
  • Warrior
    90
    te stranice vjerojatno nisu cule za transfer Kosija, nema pouzdanijeg od Matteonija kad je Istra u pitanju, a on kaze da ne ide.

Do ljeta, ko ziv ko mrtav dolje, tesko da ce ga Garcia docekati na klupi, a on je glavni razlog zasto zele Maresica. Luzeri nisu u stanju treneru omoguciti jednog igraca po njegovom izboru, cigane se ima mjesec dana oko 100 tisuca, a sad uletio transfer Kosija i lijepo ih zajebao :lol: edit - sta ja govorim mjesec dana, cigane se od ljeta. Ma nema im pomoci.
  • NitkoBitan
    35.5k
    Teren u Velikoj Gorici na prijenosu izgleda kao da je prosao kroz "meksicki filter" americkih filmova. Katastrofa kaj su nasi klubovi u stanju napravit od novih terena u tako kratkom vremenu.
  • Keyser Soze
    18.3k
    2. minuta, mogući penal za Goricu, nije se gledalo.
  • Filip 91
    2.2k
    Jel se meni učinilo ili je Čuić bio nagažen u 16 metara?!
  • NKDZ86
    7.6k
    Nema se šta gledat ako nije za jajduk
  • KtcGoat
    2.9k
    Koji tovar je ovo popio tunel haahahahah
  • Ivdzo11
    9.3k
    A sta obrani Silic Prsiru
  • Marc
    876
    Kaj Rebic nije trebao dve tekme preskociti s obzirom da je skupio 4 zuta vec a onda dobio jos jedan kao drugi i crveni. Kak se racuna to uopce?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet