• emilperska
    14.3k

McKenna je stabilan stoper. Rekao bi da je razina donjeg doma Premiershipa u nekoj rotaciji.

Dominguez puno vise sudjeluje u igri, ali ima i puno vise oscilacija i krivac je za više golova od Škota. S obzirom na godine, očekivano. Ali dečko nije novi Gvardiol, bliže je Šutalu. Daljnje razvoje karijere ćemo vidjeti.

Dodatno, bit ce zanimljivo obojicu vidjeti i ocjenjivati kada im leđa čuva Livi, a ne Nevistić. Uvjeren sam da će 50% lakše biti obojici.
  • tp1997
    2.5k
    kako je nelogican? Ako je on prosudio koji ih trenira da je to najbolje. Kako je nelogican?Fatos Beqiraj

Evo, i da u životu nisam odgledao ni sekunde nijednog sporta, ovu logiku ne mogu ne prokomentirati.

Netko na poziciji autoriteta je donio odluku = odluka je logična? Dakle, svi profesionalni nogometni treneri na svijetu donose logične odluke, jer su profesionalni nogometni treneri? Nitko ni u jednoj firmi ne bi smio dobiti otkaz, jer čovjek je na poziciji pa valjda zna posao?

Bože sveti logike...
  • Noel
    18.7k

Sve oke samo nemoj stavljat da sam nešto napisao kaj nisam. Ispada da sam rekao da nema razlike u kvaliteti McKenne i Domingueza i Torrentra i Bernauera. Ja sam napisao da nema neke velike razlike kako funkcioniraju kao stoperski par McKenna i Domignuez i kako su funkcionirali Torrente i Bernauer. I oni su imali očajnog Nevistića iza sebe. Nemojmo zaboravit da su Torrente i Bernauer igrali puno težu ligu prvaka.
  • Fatos Beqiraj
    1.1k
    ne nego je velika neznalica i treba ga mjenjat. Ko da je uveo zagorca umjesto mckenne, mogao birat izmedju veterana theophila, ozljednjenog valincica, juniora Mikica i koliko toliko zdravog vinlofa koji je ofenzivni bek, a ti gubis i lovis rezultat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.