• db-izbjeglica
    19.8k
    Pogledaj ovaj podatak 18.5 kad nam zavrsi sezona i usporedi PrDL(prije Dominika Livakovica) i PoDL(poslije Dominika Livakovica) za ovu sezonu.

Na golu nam je stajao drugi najgori golman HNLa vecinu sezone a sad ce nam stajat top 5 shot stopper svijeta.
    rokikaciga

daj bože....
    nadam se da će sa livakovićem biti eliminirani svi defanzivni problemi ove momčadi.
  • Zagi
    14.7k
    Svi... neće svi ali drugi gol jučer sigurno nebi primili
  • Mr Anderson
    17.2k
    Da je još bio Vinlof umjesto Gode, ne bi ni prvi. Da ne pričamo još i o Valinčiću.
  • Fabercaster
    776
    Ne ulazeći u nista drugo, poprilicno sam siguran da Danci imaju manji budget od nas.

Ako je na capologyu P&L točan troše 40tak milijuna eura
    crophantom

Moguće da ima, ali isto tako treba staviti i taj budžet u kontekst. Ti ili ja kada smo npr počinjali na nekom novom radnom mjestu smo imali x plaću. Nakon godine dana čak i ako je plaća x puta 10% ili 20% puno smo korisniji firmi u odnosu na godinu dana prije kad smo tek kretali.

Isto vrijedi i u ovom slučaju...recimo ovaj koji je zabio drugi gol sinoć sigurno im vrijedi puno više nego što je vrijedio 2024e, a nije mu plaća rasla par puta. Tako će i nama recimo ako Vinlof ostane tu vrijediti više 2028e nego što nam vrijedi sad, a neće imati 2-3 puta veću plaću.
  • crophantom
    2.8k
    jasno da je tako, ali to je neka druga rasprava. :grin:
  • Crni72
    206
    Možda sam fulao temu pa je ovo kaj pišem za "Nepopularna mišljenja" ali ja ne dijelim stav većine forumaša! Bio sam sinoć kao i većina nadrkan na trenera jer je u bitnoj utakmici iskemijao prvi sastav ko da je random nabacao igrače. Ideja totalno nejasna. Očekuješ agresiju i opaki pritisak Danaca a ti gore staviš trio Kule, Vidović i Varela- pa kak ti čovječe misliš izać iz svoje trećine?!! Ova trojica nisu jedan duel dobili prvih pola sata...

Jutros se probudim i čini mi se da shvaćam da je naš "dobri čovjek" Kova htio jednostavno biti kreativan. Imao je neku ideju (kao što puno puta svaki od nas ima ideju koja mu se učini genijalna al kad je pokušaš realizirati skužiš da si opako zabrijao...) pa se pokazala ćorak. Možda sam nepopravljivi optimist. Možda sam samo sjebani frajer srednjih godina koji nema pametnijeg posla nego trošitit vrijeme, lovu i energiju na voljeni nogometni klub ali naš Kova se konačno malo opustio. Na prve dvije tekme (FCSB, Osijek) se dalo primjetiti da bolje osjeća tijek tekme i zamjene su bile logične a ne šablonske. Pozitiva. Kliknulo je. Čovjek se odlučio na level up. Probat će iznenaditi protivnika postavom (kad već ne smije promijeniti formaciju!). Isprobati nešto novo. I onak smo 99% unutra.
    Jebi ga- nije uspjelo! Pa ne uspije svaki put eksperiment sa sastavom ni Gurdioli. I kaj bi sad mi trebali?

Čovjeku treba dat podršku. Sve smo probali ali samo još to nismo. Možda nije najbolji trener za Dinamo. Možda je potkapcitiran za ono što mi mislimo kakav bi trener Dinama trebao biti, izgledati, govoriti. Ali on je trener Dinama.Vodi nas barem do kraja ove sezone. Sezona se dobro razvija u HNL-u. U Evropi ak bude malo sreće možemo još to sljedeće kolo i proći pa onda ko zna. Zato Kova opusti se i pokušaj biti najbolja verzija sebe jer Dinamo i njegovi navijači to trebaju.
    Purgerski pozdrav:wink:
  • striko
    3k
    Nismo igrali par-nepar pa možda će uspijeti i jbga nije. Mi za uspijeh sinoć nismo imali nikakve šanse.
  • zadnjired
    460

Navijač Dinama stoji iza svog kluba i iza svog trenera u dobru i u zlu. Ovo što si ti napisao je vjera da stvari mogu ići na bolje i pokazatelj razumijevanja za proces oblikovanja kluba i momčadi na koju se te nove okolnosti reflektiraju.

Žalosti me da su neki od Vas preuzeli narativ zlobnika sa društvenih mreža pa se čovjek naziva nesposobnim i Mourinhom iz Jablanice što je po meni degradacija nas samih. Prestanimo čovjeka vrijeđati i poigravati se njegovom trenutno složenom situacijom.
  • scooniepenn
    6.3k
    Mislim da neki jednostavno mijesaju kontekst podrske i objektivne kritike. Ako sam ja na 99 posto domacih utakmica, odem na pokoje gostovanje navijam, trosim svoj novac kako bih pomogao klubu, dokazano podrzavam klub na sve moguce nacine. Ja sam svoje kao navijac napravio i ne predstavljam rusilacki faktor, vec obrnuto. Sa druge strane, ako vidim da trener niti nakon 7 mjeseci nije napravio iskorak i da to ne ide u smjeru u kojem svi mi zelimo, smatram da je moje legitimno pravo da to i kazem. Mislim da Dinamo zasluzuje u svakom segmentu najbolje moguce i da svatko sebe treba pogledati u ogledalo kako bi bio bolji. Od Uprave, sportskog sektora, navijaca pa do igraca i trenera. Nitko sretniji od mene da se do kraja sezone vidi znacajan iskorak. Nazalost, poceo sam u to iskreno sumnjati, jer mi trener svojim postupcima ne daje znakove da se i ide u tom smjeru.
  • NORTE
    22.2k
    Nadam se da će nas ždrijeb pomazit i da ćemo izvući GenkNORTE
    fLn4F71.jpg
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    Kupuju se avionske karte i prati Livija live na lječničkom pregledu...

Klasični petak u uredu :cool:
  • Crni86
    19.6k
    Stvarno mislim da ljudi nisu svjesni koliko smo mi danas postali jači.Zagi

Bilo je jasno jucer kad vidis kako zadnja linija drugacije dise kad ima nevu ili filu na golu, a kamoli tek livog….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet