Crle
Zagi
Pogledaj jedan bodo koji s takvim igracima pobjede atletico i city u gostima, prica li se kak su njihovi igraci losji od cityevih ili atleticovih? Nogomet je prvenstveno momcadski sport, momcad izvlaci pojedince, ali za bit momcad trebas trenera koji ce skup 25 glava postaviti tako da postanu jedno tijelo. — Crni86
scooniepenn
db-izbjeglica
.u HNL-u imamo najmanje primljenih golova ali i to što smo primili je večina na dušu igrača a pogotovo golmana — Ludovic IX
mikser
Crni86
Knudsen je 7 godina kontinuirano tamo, a vjerojatno mu se ni ekipa "na katu " nije mijenjala. — Zagi
Da li je nama stvarno golman bio jedini problem jucer?Kako da bilo koji trener sakrije rupu koju imamo na golu? Lik sve primi ,a razigravati nemre. Kako tako igrati?
Ili na desnom beku?
Ili nedostatak kvalitete na krilima? — Zagi
NORTE
rokikaciga
dinamo je i u HNL-u dosta loš po tom pitanju i prima 0,84 gola po utakmici. — db-izbjeglica
mlinchica
kad nam zavrsi sezona i usporedi PrDL(prije Dominika Livakovica) i PoDL(poslije Dominika Livakovica) za ovu sezonu. — rokikaciga
Zagi
Jedini? Nije. Nabrojao sam ih četiri, četiri najveća.Da li je nama stvarno golman bio jedini problem jucer? — Crni86
Nebi ni to bilo rješenje, Mikić je defanzivno loš i trebati će mu još par sezona da dođe na potrebno razinu. Nije slučajno da ga i u u17-19 reprezentaciji nerijetko stave na krilo.Za desnog beka si je djelomicno sam kriv jer mali mika je mogo dobivat finih prilika nakon ozlijede valeta, pa bi sad vec mozda bio u konkurenciji da starta… — Crni86
ili Simsir izbaci Galešića ?pa jbga dode neki bolesno dobar igrac izbaci godu i mi izgubimo — Crni86
Zagi
Na golu nam je stajao drugi najgori golman HNLa vecinu sezone a sad ce nam stajat top 5 shot stopper svijeta. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.