• Orc123
    15.9k
    Ja sam realno ocwkivao oko 12 bodova u EL ove sezone po Dinamovom renomeu....ovo je malo losije, jos u granicama prihvatljivog....jedino mi problem to da u utakmicama u kojoma smo bili aucajderi da smo se predali prije nego su pocele....ovo jucer i protiv Betisa je osgovornost trenera. Nama fali samo jedan posteni trener naseg renomea....
  • Crle
    1.4k
    Spominje se stalno taj Betis a gore smo zabili iz penala iz valjda jedinog izlaska na njihov gol. Takoðer današnji Betis je bolji od tog tada. Tada nas je i PAOK rastavio čim su igrali ozbiljnije. Oni izleti u Albaniju se zaboravljaju. Itd.

Radi se tolika fama oko toga da smo ne znsm koliko bitan klub na euro sceni a zapravo kada pogledaš pogodila je se tada vruhunska generacija i sve je kliknulo kako treba. Sve kasnije je šlepanje na tu generaciju i lagani pad koji je normalan.

Mi trebamo težiti konstanti u europi sa ponekim bljeskovima no ne trebamo se zavaravati da smo to do sada imali. I treba vremena za sustav koji je jedina garancija za tako nešto.
  • Laugreano
    5.6k
    Nama se potrefila generacija sa Livijem, Sutalom, Gvardiolom, Orsicem, Olmom, Petkom. Bas potrefila. Jer to nije nista planski rađeno. I to je jedini period kad smo mi imali dobre rezultate u Europi. I posto se nadogradnja ekipe nije radila nikako jer je bio kaos u upravi, nerealno je ocekivat da se mi trenutno mozemo tuci sa jakima. Treba to izgraditi,kroz sezonu, dvije
  • ElDorado
    11.3k
    Dobri smo mi ali samo kad smo kompletni. Ako nam fali netko od prvih 11 na bokovima, dolaze problemi. Tu se na ljeto moramo svakako popuniti, a ako dođe Dani (čini se ništ od toga nažalost) onda smo top.
  • Orc123
    15.9k
    Pa jbo mater, pa mi smo jucer igrali sa 3 od 11 igraca od idealne postave Dinama.....Livi, Valincic,Dominguez,Mckenna,Vinlof, Misic,Bennacer,Stojkovic,Hoxha,Beljo,Bakrar(novo krilo).....mi sa tom momcadi imamo kaj rec protiv svakoga....samo sa Livijem smo 30% jaci!
  • Crle
    1.4k
    Pa upravo to, baš potrefila. I sada se stvaraju mitovi o našoj europskoj izvrsnosti i konstanti. Ovo što se sada radi je put u nešto što je održivo na duži period. Da li će uspjeti to ne znamo.

Evo i sam Boban (koji očito nema pojma) govori da su potrebne godine i da je dobsr start koji smo imali zapravo i izbenaðujuć.

Pa evo jedan Beljo tek sada počinje pokazivati naznske onoga radi čega smo ga doveli.
  • Blueshadow86
    5.1k
    Malo smo poletili nakon gaženja Rumunja i fenjeraša Osijeka. "Trebao" nam je onakav šamar kao sinoć, ali s dobrim raspletom situacije na kraju (prolazak dalje).
    Imamo lošeg trenera, to je jasno kao dan, ali zavaravamo se što dosta forumaša misli da imamo avion od ekipe, a nemamo.
  • ElDorado
    11.3k
    Slažem se uglavnom ali mi nije jasno kak su skautirali npr Villara i za njega pljunuli najviše love. I Ljubičića kojem su dali vjerojatno top plaću. Nama je skauting izgleda još uvije problem.
    Dobra stvar je da ne čekamo nego se takve stvari brzo rješavaju.
  • crophantom
    4.7k
    https://www.fcm.dk/app/uploads/Aarsrapport-for-FC-Midtjylland-2024-2025.pdf
    Nisam čitao sve, ako AI koji je pročitao dokument ne laže radi se o 43 milijuna eura.
    A dokument je s njihove službene stranice

Kaj se tice staff expenses 28.1 milijun eura, tu negdje s nama, mi smo čak u 2024 zbog bonusa LP I to vise potrošili.

Ugl, nije ni bitno, samo sam htio reci da nije da nas šišaju budgetom za duplo.
  • zadnjired
    671

Želiš li reći da trenutno vodstvo zajedno sa trenerom radi protivno interesu kluba i njegovom uspjehu u segmentu nogometa?

Ili je možda vlada a možda su Srbi?

Jedno je kritika koja je potkrijepljena argumentima i konstruktivnim prijedlozima što bi se moglo poboljšati a drugo je bacanje blata po igračima i treneru koji su prije desetak dana ili više bili slavljeni. To je tako kad se euforija diže radi rezultata a ne radi putovanja na koje smo krenuli čistog obraza neopterećeni prošlošću. To ne znači da itko od nas ima ružičaste naočale jer za mene ne postoje nedodirljivi idoli i tzv. Legende jer puk i navijači kojima je stalo do kluba mogu i moći će istima pokazati da nikada ali baš nikada neće biti iznad interesa i simbolike ovog kluba.

Nigdje nisam vidio da se ekipa razbacivala etiketiranjima da je netko mamićevac ali mi je zanimljiva ta osjetljivost i paranoja tog unutarnjeg i vanjskog neprijatelja gdje se konstantno traže krivci da ekipa može upirati prstom bez argumenata.

Molim te daj mi objasni konstataciju "Veliki Dinamo" i načine na koje u nogometnom i simboličkom smislu mi kao klub koji je bio taoc zakulisnih igara, bolesnika i koji je odbacivao vlastite navijače sa lošom infrastrukturom našeg kampa u kojeg eto tek 2026 počinjemo investirati, bolnih europskih poraza i stadiona koji se raspada manifestirao svoju veličinu da ti i tebi slični očekujete iznimna postignuća u Europi sa momčadima kojima se titraju jaja, spavaju u najboljim hotelima i za njih se brinu najbolji doktori i sanjate Europske trofeje dok nismo osnovne preduvjete riješili u našem klubu?

Narativ koji se gura u prvi plan je kritiziranje a baš me zanima koliko će Vas doći na članski dan i sve ovo što pišete argumentirati Zvoni u facu. Ako Vam se odgovori ne budu svidjeli, živimo u demokraciji pa se nadam da postoji kompetentnost i vizija koja će meni kao članu kluba ponuditi bolju alternativu od postojeće uprave. Alternativu većeg budžeta, modernog nogometnog kampa i trenera koji zna pričati engleski i koji će sporije i razgovjetnije govoriti tako da velebni plavi puk može zapisati svaku njegovu riječ...
  • Neron53
    2.6k
    Ekipa, jel se vec moze provjeriti da li je termin uzvratnih tekmi 26.2. U 19 ili 21h?
  • modri-kibic
    1.5k
    Samo da ostavim ovdje :heart:

Screenshot-2026-01-30-10-51-56-016-de-analyticom-cometlive-hns-edit.jpg
  • Crle
    1.4k
    A i to zapravo nije istina jer smo fulali sa njim kao što svatko fula nekad jer nije moguće sve pogoditi.

Zajc besplatan i pogodak, Dominguez pogodak i već možemo zaraditi, McKenna pogodak i djabe, Vinlof mlad i talent koji nešto pokazuje, Valinčić dobar, Bakrar za tu lovu dobar, Soldo solidna rotacija, Beljo počinje pokazivati zašto je doveden...

Bennacer došao na posudbu. Malo je falilo i ovi iz Barce.

Ljubičić se očito nije prilagodio no nismo nešto baš na njemu izgubili.

Tako da nam u periodu gdje mijenjamo cijelu momčad i praktički cijelu klubsku filozofiju, u ligi koja nema ni pošteni VAR, skauting i nije tako loš.
  • kariola86
    296
    Zna li netko zašto se utakmice tijekom tjedna igraju u 18 sati? To iz toliko razloga nema smisla (gledatelji, TV gledanost itd.). Vjerojatno savez tako odredi termine, ali zašto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.