• Infinity
    21k
    Jedna mala anketa.

Zanima me da li smatrate prolaz grupne faze, tj. sad ligaske uspjehom ili je Dinamo dosao do te razine da nam je to nesto sasvim normalno? Pri tome ne mislim na ovu sezonu, nego opcenito na danas i sutra nakon razultata proteklih desetak godina.

Vjerojatno jos nismo na toj razini da je ispadanje debakl, ali mislim da smo prerasli neka luda slavlja samo zato sto se proslo medju 24. Sto vi mislite?
    1. Da li je plasman u play off europskih natjecanja uspjeh ili razina koju ocekujemo? (191 votes)
        Uspjeh
        23%
        Razina koju ocekujemo
        77%
  • JJosip
    103
    Moje nekakvo razmišljanje da dosta ovisi o natjecanju u kojem se nalazimo. Po meni je za ligu prvaka prolaz uspjeh, za europsku ligu je razina koju očekujemo, a u konferencijskoj ligi koju se nadam nećemo ni igrati bi čak i prolaz dodatnog kola u eliminacijskoj fazi bila razina koju očekujemo.
  • Borovljanin
    473
    Bili smo pot 1, po koeficijentu šesta ekipa natjecanja
  • kariola86
    263
    Liga prvaka: Prolazak dalje je uspjeh
    Europa League: Uspjeh je od Top 16 u ligaškoj fazi – jer smatram da su doigravanja za osminu finala nepotrebna
    Konferencijska liga: Najmanje četvrtfinale, ako se uzme u obzir tko sve ulazi u Top 24
  • Kumerle
    2.3k
    Očekuje se prolaz skupine EL i godišnji je cilj uz osvajanje HNL-a.
    Bili smo na rubu ispadanja, a to bi bio debakl i momentalni otkaz treneru. Ovako još ima šansu osvojiti HNL pa na ljeto vidjeti sa sportskim sektorom kako i da li zajedno dalje ili će svatko svojim putem.
  • Denle
    17
    Razina koju ocekujemo od naseg kluba.

Uspjeh sudeci po igri i po cinjenici da imamo Kovacevica na klupi.
  • Dzoni
    3.7k
    Uspijeh sve od 1/8 finala EL i KL, u LP svaki prolaz je uspijeh
  • Bratić
    131
    Po meni, samo ove sezone ide pod uspjeh zbog kompletnog remonta.. od iduće sezone je to nešto kaj smatram pod normalnim
  • prefontaine
    6.4k
    Proljeće nastupa tek tamo krajem trećeg mjeseca. Da bi osigurali proljeće, to bi značilo igranje u četvrtfinalu EL. S time bih bio zadovoljan.
  • über alles
    2.4k
    Ja mislim da smo mi u poziciji di se to moze interpretirat kao oba dva poundena odgovora u isto vrijeme i nebi bili u krivu.
  • Zagi
    14.7k
    Da, ja bi odabrao oba ponuđena odgovora.
    -uspjeh u ovoj specifičnoj sezoni zbog potpuno nove momčadi
    -minimum (odnosno razina koju očekujemo) na temelju zadnjih pet sezona, a i u budućnosti
  • Crusades
    21.6k
    Za prvu sezonu ove momčadi je to uspjeh, za sljedeću očekujem iskorak ponajprije u podizanju kvalitete igara (da nas Celta i Betis ne riješe sa pola snage na domaćem terenu).
  • Jurki
    22.2k
    Uzimajuci kontekst svih događaja unatrag 6-7 mjeseci, ovo je uspjeh.
    A sve dalje je bonus.

Inace ovakve stvari s ovim novim formatom bi se trebale okarakterizirati kao "just one day in the office".
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Smatram da je prolaz u EL i KL definitivno razina koju svi očekujemo. Neki sljedeći korak koji bih volio vidjeti od Dinama sljedeće sezone je svakako prolazak dalje u LP. Prošle sezone smo doživjeli nevjerojatnu nesreću što se toga tiče, ali smatram to nekim sljedećim korakom za daljnji napredak kluba na europskoj karti.
  • Zagi
    14.7k
    Isto tako ne kužim anketu dok naš put u europi još uvijek traje al ajd.
  • Str1nger Bell
    3.2k
    S obzirom da smo u ždrijebu imali Maccabi (1 bod, gol razlika 2:22), Malmo (1 bod i to protiv nas) i solidni FCSB po meni je ovo podbačaj.

Također smo bili u 1.potu.

Mi protiv Celte Vigo,Lille-a, Betisa i Midtyllanda imamo gol razliku 1:12 što je u najmanju ruku sramotno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.