Navijač Dinama
Zagi
Daj navedi jedan takav post. Samo jedan.da se ovaj prolaz na ovakav raspored i novu ekipu u koju je dosta uloženo (više uloženo nego ikad prije), slavi kao da smo ušli u najmanje 1/4 finale LP. — Navijač Dinama
Ludovic IX
Navijač Dinama
Krizy
vlatkomarkovic
Papastrumf
dinamo u srcu
Navijač Dinama
ali kada to kaže forumaš koji je hvalio Jakirovića za prolazak skupine Plzen, Ballkani, Astana s devet bodova... — Krizy
Pali smo bez ispaljenog metka protiv klubova iz liga petica — Krizy
Ovo je jako loše u odnosu na ono što smo gledali sezonama unazad i volio bih da dobijemo trenera vrijednog Dinama — Krizy
Crni86
Budući da smo promijenili cijelu momčad na početku sezone, nakon ždrijeba sam rekao da me ne bi iznenadilo da završimo s 5-6 bodova, a niti da završimo s 13-14.
S obzirom na okolnosti, rezultatski sam zadovoljan. Dobili smo slabije ekipe od sebe, izuzevši Malmo, a s druge strane smo izgubili od jačih ekipa, izuzevši Fener.
Ono s čime nisam zadovoljan, to je način na koji smo izgubili od Lillea, Betisa i Celte. Ne smijemo izgledati onako jalovi i izgubljeni ni protiv puno jačih momčadi od navedenih. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.