• Davieboy86
    1.2k
    Mislim da je o Nevi vec sve receno. Ako jos uspijemo ga uvaliti nekome - top! 100K dobiti za ovakvog golmana je vrh! Mentalno cu se preporoditi kada Livi stane na gol! A i da zaokruzimo pricu oko Kuleta i samo cu reci jedina osobina koja mu treba biti forte ( znamo da nije brz i dobar tehnicar) dakle dueli i skok igra sinoc : Zracni dueli 3/12 i na zemlji 1/4 . Dakle , hvala i vozdra!
  • Mr Anderson
    17.2k
    Dobar golman bi skinuo možda oba gola jučer, ali to ne mijenja činjenicu da smo kod oba gola napravili početničke greške i da imamo dosta sporih igrača koji se teško snalaze protiv ovakvih ekipa. Priča se kako imamo širok kadar. Imamo za HNL, barem za većinu utakmica u HNL-u. Ali za ove jače i brže ekipe mi nemamo adekvatne zamjene za Valinčića, Vinlofa, Hoxhu i Bakrara/Lisicu. Doselekcija je već počela i treba ići u tom smjeru da tražimo brze i motorične igrače. Mogli bi se mi i s ovakvim ekipama nositi da se sustav prilagodi ko što je Bjelica radio kad bi igrali 3-5-2 odnosno 5-4-1. Ali ako je strategija kluba da se forsira sustav 4-3-3 makar po cijenu ovakvih poraza onda tu nema previše manevarskog prostora.
    Cilj je ostvaren, imamo proljeće u Europi, prvi smo na tbalici, u kupu smo tu, tak da forsiranje ovog sustava do sad nije donjelo neke velike štete.
  • Laugreano
    5.1k

Puno toga može i mora biti bolje, ali ove sezone mi je ipak najvažnije da uzmemo prvenstvo. Sljedeće godine to mora biti razina više, uz pametnu i kvalitetnu doselekciju na ljeto.
    Zato se ove sezone suzdržavam od većih kritika i brzih procjena, pa tako i oko toga je li Kovačević taj. Smatram da Boban najbolje zna. Ako kaže da ovoj ekipi treba vremena, dajmo im vrijeme.
    Kod nas se ljude prebrzo otpisuje zbog kratkoročnih frustracija. Jedan dan su svi super, drugi dan su svi amateri.
    Prošle godine smo promijenili četiri trenera i apsolutno nikakav pomak nismo vidjeli. A sjetimo se kakvi su se komentari pisali za Jakira. Puno gore nego za Kovu. Danas ispada da Jakir ipak i nije bio takva neznalica kako se tada govorilo.
  • Jurki
    22.2k
    tocno ne mijenja se cinjenica da smo dva puta ispali ko ratkapa.
    Ali isto tak cija zadnja linija ne ispadne?
    Zato postoji golman, koji bi takva sranja trebal pocistiti.
    Nasa golmancina je vise vodio racuna o frizuri nego o tome gdje stoji i kak se postavlja.

Mislim da bi se svi slozili s 10 bodova u El i top 24.
    Tako da je cilj u Europi postignut.
    Kak si i sam napisal, prioritet je naslov prvaka u Hrvatskoj iz vise razloga.
    Napravio se dobar posao, dali si mogucnost za zaradu ogromnih novaca od lige prvaka.
    Konkurenciji se pokazalo da smo tu i da je prosla sezona samo posrtaj, a ne pad.
    I da se ljudima koji jos uvijek žale i cmizdre za odbjeglim vođom - da se vrate u pecine iz kojih su ispuzali van.
  • Davieboy86
    1.2k
    Tocno to! Razumni postovi iznad. HNL je prioritet svih prioriteta. Doselekcija na ljeto i siguran sam da je to jedini ispravni put. Europa, sta bude biti ce. Nema vremena kuknjavi. Radite gospodo dalje! Sljedeca postaja - Vukovar. I Liviiii :fire:
  • Ludovic IX
    10.4k
    potpisujem sve.. kasnimo jednu godinu sqa rekonstrukcijom i rezultati će nadam se bit bolji nego što bi neki očekivali..i lošiji nego su se neki nadali.
  • mikser
    68
    GOLMANI i OBRANA

Nevistić - što reći, svaka čast ekipi koja ga je dovela, da ga je Boban doveo bilo bi jedno 50 stranica po forumu. Dovesti Livia i staviti na jedinicu, Filipović na klupu. Neva prodaja.

Galešić - bez obzira na dobru tehniku i kombinatoriku nemožeš tako igrati beka, prolaze te kao da te nema. Treći stoper i to je to za sada, Valjda može zamjeniti nekoga iz prvog stoperskog para, ako zatreba ili se neko proda.

McKenna - standardno dobar, čvrst, hrabar, britak, problemi koji nastanu su najčesšće posljedica greški u vezi ili na boku (posebno kad Goda zakuva)

Dominguez - po meni bez obzira na greške koje napravi i dalje jako dobar, u normalnim okolnostima bočni pomaže stoperu, ovdje on mora izlaziti i krpati bočnog. On i McKenna bolji dio momčadi.

Goda - on tu treba biti samo za nedaj bože da se MPV ozljedi, sve ostalo je ajme majko. Dečko se bori, ali nije to dovoljno. MPV u prvu postavu nekih 90% utakmica.

Livi
    Filipović
    Juniori

Valinčić Dominguez McKenna MPV (uvjek)
    Mikić Galešić Torrente Goda (samo kad je utakmica rješena)
    Galešić (HNL) Teo (ako treba uvjek može)
  • NORTE
    22.2k
    dinamo je svjesno i namjerno išao u EUROPSKI PORAZ u ključnoj odlučujućoj utakmici na teško gostovanje kod vrlo dobre momčadi.

Umjesto borbe svim snagama za prolaz, dinamov koeficijent, europsku pobjedu, novac, mi se čuvamo i umalo ispadnemo 'bez borbe', ovo je nečuveno.

Mnogi navijači "roze naočale" na sve to gledaju s normalom, jer sve je uvijek super i kritici nema mjesta, a sve koji napišu da je ovo sramota se proziva da su mamićevci.

Da, prošli smo dalje, Livi je tu, sve je dobro i bit će još bolje, ali ovo opet nije bila razina velikog dinama, ne zbog lošeg izdanja na terenu, nego zbog sulude odluke trenera.
  • Crusades
    21.6k
    Mnogi navijači "roze naočale" na sve to gledaju s normalom, jer sve je uvijek super i kritici nema mjesta, a sve koji napišu da je ovo sramota se proziva da su mamićevci.NORTE

Možeš nam dat primjer za ovo? Jučer se opravdano kritiziralo kog je trebalo, ne vidim da se ikoga prozvalo tako kako tvrdiš.
  • Fabercaster
    776
    Stvarno ne kužim ove priče o "snižavanju kriterija". Uz dužno poštovanje kriteriji su na razini budžeta kluba, i rezultati su trenutno takvi kakvi jesu. To što neki ljudi misle da je Dinamo na čelu s Bobanom zajebao Barcu i ukrao Domingueza, ili Vidovića, ili McKennu ili Vinlofa, a samo ih netko treba posložiti...gle nisu. Jučer prvo poluvrijeme je to pokazalo, ljudi su jednostavno brži, bolji, jači na 90% pozicija. Uz to okolnost koja Dinamu ne ide u prilog je što za razliku od prijašnjih godina nema bar jednog igrača iz svoje akademije koji je u onom "sweet spotu", da je sad već 2 klase iznad Dinama, a još uvijek je u Dinamu kao što su to bili recimo Gvardiol, Olmo, Sučić ili Baturina. Jer jučer da je bio samo 1 od njih četvorice, mislim da bi ovo završilo pa barem X. Ali doći će i to, svi kažu da je akademija zanemarena par godina i trebat će vremena da se to vrati na razinu na kojoj treba biti.
    Primarni cilj ove godine mora biti osvajanje HNL-a, stvaranje okosnice ekipe od nekih 4-5 igrača odnosno 1 ili 2 u svakoj liniji, i kvalifikacija u Ligu Prvaka na jesen. Sve ostalo što dođe na to je bonus u trenutnoj situaciji s obzirom na provedeni remont i manjak podrške vlastite Škole.

U konačnici ako ima toliko nezadovoljnih pa evo imamo demokraciju, bit će opet izbori. Nek se izabere vlast koja će dići kredit od 500 milijuna eura, partijat ćemo 2 godine po Europi (možda uzeti i trofej) i treću staviti ključ u bravu. I to je itekako ostvarivo, samo treba imat većinu.
  • Jos-Optimus
    9.4k
    aj ne izmišljaj, tko je prozivan Mamićevcem? Izigravanje žrtve za neslaganje
  • crophantom
    2.8k
    Stvarno ne kužim ove priče o "snižavanju kriterija". Uz dužno poštovanje kriteriji su na razini budžeta klubaFabercaster

Ne ulazeći u nista drugo, poprilicno sam siguran da Danci imaju manji budget od nas.

Ako je na capologyu P&L točan troše 40tak milijuna eura
  • Droljo
    24.7k
    Ja čvrsto sumnjam
  • Dzoni
    3.7k
    Realno, nikad nisu bili snižavani kriteriji, ni prije pobjeda nad Liga 5 se nisu očekivale pobjede, ako su navijači normalni, ne očekuju se ni sad.
    Nismo ni prije niti sad ništa bliže ni financijski ni organizacijski bliže velikanima, a ni igrački relativno gledano.
    Druga su stvar fb debili koji ne mogu 5 puta tehnicirat bez da im lopta ne padne pa očekuju polu finala lige europe sa Mudražijom kao glavnom vedetom
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Klub koji je zadnji put manje od 10 milijuna za igace potrosio 2020. sigurno ima dota velik budzet...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet