• tp1997
    2.5k
    Livaković i BennacerDr Hofmann

Bez brige, odmarat će ih se za Kurilovec ili Lokomotivu ili što već
  • NORTE
    22.1k
    Bez obzira na prolaz, ovo je stvarno gorak okus.
    Suluda postava u odlučujućoj europskoj tekmi i ovisili o rezultatima na drugim terenima.

Nadam se da će nas ždrijeb pomazit i da ćemo izvući Genk umjesto nikad jače Bologne.

Poslije toga bih Freibourg, ali neću plakat ako i bude Roma.

Edit: mi bi prošli i da je ostalo 2:2 u Stuttgartu i neovisno o rezultatu iz Graza.
  • Fan
    1.9k
    ne bih nas odmah otpisao... mislim, ja sam taj koji sam pisao pred par dana da imamo 60-ak% šanse za prolaz (bogami bih rekao da sam bio u pravu jer su Young Boysi trebali na kraju i uzet pobjedu, a Sturm nikako nije zaslužio pobjedu, toliko o onih 99%), ali ako se izvuče Genk (50% šanse), mislim da se tu i nas nešto pita, pogotovo jer su oni u svom prvenstvu 11. od 16...
  • NitkoBitan
    34.9k
    I da, bitno napomenut... Gdje su sad oni pametnjakovici koji trube o domacim deckima koji izgaraju po terenu i pljuju po Belji jer ne ide svake 3 sekunde u pritisak? Kulenovic setnja lagana, zamijenio teren sa parkom Maksimir izgleda.
  • Dinaminjo
    1.9k

Prosli smo zbig 10 osvojenih bodova, a ne kasnih golova.

Nije da nismo nista odigrali i sve dobili poklonjeno
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Nije se Kulenovic setao nego na odmornu obranu u prvom sastavu ne moze duela dobit. Ja sam frendu napisao poslije 10 minuta da on danas nece duela dobit. Zasto to Kovacevic ne vidi ja ne znam, kuzim da hoce nagradit za dobru igru, ali i kod njega i kod Stojkovica sad vec postoji poprilican uzorak..
  • Marc
    852
    Jbga… i mi smo se razmazili, a kad pogledaš da nakon pola sezone imamo 4 boda prednosti u HNLu i prolaz u Europi, to i ne zvuči loše. Međutim svi znamo da možemo i moramo bolje. Čestitke ekipi i treneru na polusezoni! Idemo dalje!
  • prefontaine
    6.4k
    Pametnjakovići Zone bez mozga, stava i očiju:

"Prvi smo na tablici u ligi, imamo 4 boda više od tovara, prošli smo u play off Europa lige, u kupu nam super ide, a vi i dalje tvrdite da ovo nije dobro?! Jedino što znate je srat i uživati u neuspjesima. Vi jedva čekate loš rezultat kako bi ispuzali iz rupa. Samo znate srat protiv trenera, a nikada pohvaliti, uvijek su vam isti argumenti - ovaj onaj, ne zna pričati, ne zna taktiku, ne zna engleski, ne zna psihologiju, ne zna rotirati. Smislite više nešto novo.

Mamićevci jedni, za sendvič ste se prodali, a tu glumite neke navijače Dinama."
  • Thor
    1.9k
    i povuki do sada 13.5milja iz europe. Skroz dobro sve :starstruck:
  • Facke
    7.8k
    Vidim da je dosta pljuvacine i napadanja na odredene igrace. Ja sad tu moram stati u obranu igracima. S kakvem stavem su decki otputovali u Dansku? Ljudi, nas trener vec danima trubi da sme 99% posto presli dalje. Onda jos rotera denes v europkse utakmice tera je bitna i za koeficijent i za novcanu nagradu, reputaciju itd. Kakuv je on deckima dal znak? Da je tekma nebitna? Da sme ovak ionak presli? Ili?

Zate nije potrebne napadati igrace. Trener im je unapred dal preveliki alibi. Zasluga denesnje lose utakmice ide njemu. Denite sebe v istu situaciju , male razmislite. Kak bi vi odigrali? Sjajne ili?
  • Orc123
    14.8k
    Kaj najgore, ako se jos malo poslozimo i ako krenemo s najjacim snagama ni Bologna, a ni Genk nisu neprelazni....ali ako krecemo sa stavom da Europa nije bitna ko HNL onda nek posalju juniore a 1. Ekipa nek ostane trenirat za HNL u ZG....
  • Thor
    1.9k
    I zapravo kaj je najzanimljivije svejedno koji si od 9-24 mjesta jer u doigravanju od dve tekme mozes izbacit one koji su dobili vise bodova od tebe. Jedino ovih prvih 8 je ziher.
    Dakle, realno boli nas kujac koji smo. Bitno da smo medju 24. A onda jbg prve tekme tek za mjesec dana. Uci cemo u kolotecinu tekmi,biti u ritmu. Imamo priliku proci dalje kao i drugi koji su bili bolji od nas a realno i oni se mogu poskliznut.
    Koga ce bolit briga kad prodjemo da smo igrali lose u danskoj! Igrali smo lose i sa Lilom i Betisom Celtom i kaj? Tu smo,cilj ostvaren, prosli u daljnje natjecanje.
    Pamtit ce se sezona i to da smo prosli grupnu fazu u svim enciklopedijama i klupskim zapisima.
  • Crni86
    19.6k
    ako se jos malo poslozimo na klupi i ako krenemo s najjacim snagama ni Bologna, a ni Genk nisu neprelazniOrc123

Malo sam ti editirao post.
  • Orc123
    14.8k
    ah, za to sam izgubio svaku nadu do kraja sezone, ocito je tak.....ovo je danas trenerov poraz 1/1....kao i vecina....uci se na Dinamu....pricamo o neiskustvu momcadi, a imamo trenera koji nije prije Dinama presao granice HR, cak ni u prijateljskim utakmicama.
  • Teofil Kateran
    3.8k
    Niti je sve tako dobro kako se predstavljalo nakon FCSB i Osijeka niti je sve odjednom tako loše nakon današnjeg poraza. Trener ima minus zbog kockanja kada smo ovisili o drugim rezultatima, ali dolaskom Livakovića i prijavljivanjem Bennacera te povratkom Valinčića smo puno jači i vjerujem da možemo napraviti dobar rezultat u EL ove sezone, pogotovo ako izvučemo Genk. Trener ima mana, ali treba se pomiriti da je vrlo vjerojatno ovdje sigurno do kraja sezone pošto ne vjerujem u neke enormne turbulencije zbog kojih bi mogao dobiti otkaz.

Stoga, ohladiti glave, navijati da izvučemo Genk i okrenuti se Vukovaru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet