• ZGV
    3.7k
    Da
  • manikk
    314
    Ljubuški 1983
    Sloga - Dinamo

Inače video je napravio moj dobar frend uz pomoć starih fotografija i dakako AI

• nemapredaje
    6.8k

Jbg, bijele i crvene kopačke su odale da je AI. Toga tada nije bilo :smile:
  • Infinity
    20.8k
    Kad lijepis video ides na ovu ikonicu kamere, pa ti izbaci video odmah.

Prepravio sam ja ovaj put :grin:
  • manikk
    314
    hvala ti, bas sam se bio pitao kako sam nekim čudom nakon 20 minuta uspio
  • zadnjired
    436

Ovaj trans Blue Warriors baca na Legiju iz Varšave baš dobar trans. Također ovaj Headhunters teški old school. Zakon Chelsea!
  • Mali dioničar
    19.4k
    Meni transparent sa južne tribine protiv Želje Zagreb Avalanche zaslužuje remake.
  • Zigi
    3.4k
    received-1553007405993237.jpg treba mi bolja
  • NORTE
    22.1k
    Meni transparent sa južne tribine protiv Želje Zagreb Avalanche zaslužuje remake.Mali dioničar
    Transparent postoji i izgleda dobro.
    357107.jpeg

Ovaj trans Blue Warriors baca na Legiju iz Varšave baš dobar trans.zadnjired

Taj old school transparent vjerojatno nema nikakve veze s njima, pitanje je po kojem uzoru je napravljen ili je baš originalna ideja.

Da nisi napisao za Legiju ne bih ni rekao da oni imaju svoj Warriors, uopće mi nije pao na pamet, a pitanje je i kad su oni prvi put napravili svoj.
  • veselko tenžera
    6.7k
    ovo je genijalno, Edo Džajo vječni mladić.

Prije te utakmice je moj pokojni djed zamolio Ćiru za fotografiju na što je Ćiro odgovoro da bi mu bila čast :victory:. Od malih nogu tu sliku čuvam u svom albumu.
  • zadnjired
    436

Činjenično je stanje da su Poljaci bili pod "željeznom zavjesom" dok smo mi bili u mrvicu boljoj situaciji. Njihov navijački pokret je počeo svoj put nakon što su se oslobodili zla komunizma.Čini mi se da sam negdje pročitao kako im je upravo EX-YU scena bila svojevrsni uzor uz Engleze koji su imali globalni utjecaj kroz svoj čuveni huliganizam a kasnije kroz Casual kulturu.

Zanimljivo je da su navijači Rucha imali jedan trans koji je bio preslika udarnog od grupe iz 2006.

U doba kad nije bilo stranica sa fontovima dio su bile originalne ideje druga polovica vjerojatno kopije drugih poglavito talijanskih Ultrasa i fontova popularne kulture kao što su filmovi i glazba. Nek se javi ekipa iz tog doba da malo kaže kako se to crtalo bez projektora i kako su se fontovi kombinirali na krpama?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.