• nemapredaje
    6.8k

Nisu mi jasni ti roditelji. Imaš divlje prezime samo po sebi, i onda si kažeš “ ‘Ko ga jebe ajmo dat još divljije ime. Ma u biti da ćemo mu još jedno pa nek ide sve u kurac”
  • Marktwain
    1.2k
    Roditelji DDB se slažu s tim.
  • ksapi
    6.9k

Ma di ce doc sad u jednom danu na prvenstvo, nema smisla nikog zvat. Cesko ulazi u sastav
  • OsamŠest
    6.8k
    Meni Ćeško ima nešto Duvnjakovo..
  • Droljo
    24.6k

Ma općenito pitam. Navodno rastura a nije pozvan. Nisam ni pratio ništa prije pa ne znam o čemu se tu radi
  • ksapi
    6.9k

A sigurno je bolji od Ceska i Pavlovica, al znas kak to ide u rukometnoj repki vec godinama..
  • Ludovic IX
    10.3k
    "Island je u boljoj poziciji od naših susjeda jer sudbinu drži u vlastitim rukama. Pobijedi li Slovence, zagarantiran im je plasman u polufinale, a tada će najviše drhtati Šveđani. Jer, nastavi li se rukometni dan pobjedom Hrvatske nad Mađarskom, domaćin sigurno ne ide u top četiri! Neovisno o rezultatu sa Švicarcima"

rekao bi da će sudački kriterij bit naklonjen slovencima,,

u slučaju pobjede islanda, onda će bit naklonjen mađarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.