• Kujtim Shalla
    8.3k
    srećom ne ,pa sjebalo ih puštanje Islandu , pa sad i ovo. Oni ako puknu slučajno od Švicarske a Slovenci dobiju Island prolaze susjedi u polufinale ,ma sve je ludo
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    na žalost danci su se odavno pokazali kao kalkulatori ,ne bi me čudilo da ako budu mogli birati između nas i Švedske izaberu nas pa namjerno puknu zadnju. Ja mislim da će Slovenci dobit Island , a mi ako ne možemo dobit mađarsku koja nema za što igrat jebat nas
    A najbolji scenarij je taj da u prvoj rekli sutra Slovenija dobije Island ,onda mi i sa porazom imamo polufinale
  • Blueshadow86
    4.8k
    Divim se igračima i izbornicima kako mogu ostati pribrani nakon ovakvih ili sličnih krađa. To se tako odsudi kako se odsudi i moš se slikati, nikome ništa, prijatelji kao što smo i bili :rofl: Pa ja bi im se krvi napio.
  • Kujtim Shalla
    8.3k
    kad se sjetim Vujovića kako je rješavao nepravdu :lol:
  • miro
    8.4k
    ono isključenje zadnje Mađarima... sramota
  • Markelo
    3.6k
    Suci dignu ruku, označuju pasivan napad kako im se sprdne. Onako otprilike kad im se učini da je napad zapeo. Pasiv se u zadnje dvije minute zato puno brže svira a onda i sat malo zaustavljamo pa ne zaustavljamo. Šteta što rade tom sportu jer ima potencijala za postat pa ako ne popularniji a onda bar puno shvatljiviji za navijače i manje frustrirajuć
  • criticus
    5.7k
    Mislim da svi zaboravljate kako su Patsi uvijek uzimali SBove, Brady je prvi SB uzeo protiv The Greatest Show-a, od zadnja tri osvojena uvijek je bila ista priča kako će protiv legion of booma, kako će zaustaviti MVP Matty Ice-a i prime Julia, kako misle zaustaviti nezaustaviljv napad Ramsavlatkomarkovic

Prvi SB protiv Ramsa Patsi su bili underdog za 14 poena...

Make Sam See Ghosts Again!
  • vlatkomarkovic
    2.9k

Najbitnije od svega će biti kao i uvijek “DO YOUR JOB”
  • Blueshadow86
    4.8k
    A i ovaj Đoković se provukao do polufinala... Nevjerojatno. U 1/8 finala mu protivnik otkaže meč zbog ozljede, a sada u 1/4 finalu gubi 0:2 u setovima od Musettija, totalno nemoćan, ubijao ga ovaj... I ovaj se ozljedi i preda mu meč.
    Ni kriv ni dužan u polufinalu.
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Rukomet je kao i svako prvenstvo pokazao opet svoje pravo lice, guranje nekih reprezentacija, često domaćina jer se boje praznih tribina, sudačka kontrola, manipulacija, igrice… IHF i EHF umjesto da se trude napuniti tribine s atraktivnosti sporta opet guraju istu priču…. Dzabe sve, dokle god je to tako nikada neće ispuniti svoj puni potencijal…. Tu je čak i vaterpolo bolji iako i tamo je suđenje ono, Boze me sačuvaj, ali Vaterpolo barem može u svoju obranu reci jebiga spori je sport, nemamo potencijal rasta, bitno nam je da nam se baza zemalja održi, ne zanima nas širenje…. Svjetska prvenstva smo spojili s plivanjem i drugim bazenskim sportovima, europska ćemo vrtiti 5-6 istih zemalja, tamo će tribine biti pune i boli nas kurac… U ovakvim trenucima, mi je čak i drago da se Jay Cutler posrao po rukometu, žao mi je samo rukometaša i svih koji rade u tom sportu i zaljubljenika u sport…

I moram nadodati još da mi je sramotno koliko je malo medijskog prostora dobilo Euro u Futsalu, tamo se ljudi bar trude da se sport digne i fkt treba podržati naše dečke, s pobjedom idemo dalje, jedna utakmica do polufinala i borbe za medalje… Idemo dečki danas samo hrabro!
  • criticus
    5.7k

Vrabel je napravio čudesan posa. Da, stoji da su Patriotsi imali lagan raspored, štoviše treći najlakši u povijesti lige (otkad se prati). Ali isto tako, top 5 ekipa s takvim rasporedom su dosli do SB ili ga osvojili. Patriotsi su to iskoristili i uništavali ekipe, nisu se provlačili. U doigravanju napad šteka, ali nitko nikad nije pobijedio 3 od top 5 obrana u istom playoffu. Obrana se digla bolesno. Uvijek će se nać dlaka u jajetu, Herbert chocker, ofenzivna linija - da dragi ali 3 poena; CJ Interceptioni - da al zašto mu drugi nisu to napravili, i komu je bacio interceptione? Pa nisu Seahawksi dosli branit za Patriotse. Denverov rezervni QB, istina - ali sta je Peyton radio sa drugim rezervnim kad ih je imao (svi imaju pozitivan omjer). I iskoristili su to i taj QB je izgubio utakmicu za Denver, a po onakvom vremenu su Patriotsi uzeli najmanji mogući rizik. Drake je nogama i odlukama bio na razini iako je katastrofalno bacao. I evo ih opet tu, u superbowlu sa yeah but... Što je još novo?

Seahawksi su ruku na srce najbolja ekipa cilu godinu koliko god se tetošilo Ramse time. Kompletna ekipa koja nema slabu točku. Najbolja ekipa s kojom će se Patriotsi susrest i trebaju biti favoriti. S druge strane jedna utakmica, situacije unutar utakmice u kojima se Vrabel pokaza kao mag, Darnoldovo jedno loše bacanje i kad ugleda taj logo na dresu preko puta sebe :death:. Vidim puno načina da Patriotsi dobiju. Isto tako,a ko će biti blowout, to može biti samo na stranu Seahawksa.

I na kraju, ovo je rematch prvog superbowla kojeg sam pratio u prijenosu uživo. Nije bio loš ha :lol:. Patriotsi su ekipa koju simpatizirm i navijat ću a njih, ali sam uzeo i malu loptu Seahawksa jer mi ih je bilo žao nakon tog finala. Mislim da će biti top utakmica, da će se Drake dići iznad ovih igara koje je do sada pokaziva u playoffu, a da će obrana Patriotsa limitirati napad Seahawksa. To bi značilo da je utakmica na zadnju loptu, a onda kud koji...
  • Sibirski plavac
    7.8k
    I moram nadodati još da mi je sramotno koliko je malo medijskog prostora dobilo Euro u Futsalu, tamo se ljudi bar trude da se sport digne i fkt treba podržati naše dečke, s pobjedom idemo dalje, jedna utakmica do polufinala i borbe za medalje… Idemo dečki danas samo hrabro!vlatkomarkovic

Potpis na ovo.
    Većina Hrvatske vjerojatno i ne zna da nam repka igra na Euru...

Sramota za medijski tretman naše repke i futsala općenito kao sporta. Ne znam zašto je tako.

Sretno našima danas. Dobro nam još i stoje futsal klubovi i repka s obzirom na medijski tretman.
  • KtcGoat
    2.7k
    Zvone Srna otpada do kraja prvenstva zbog rupture zadnje loze
  • Keyser Soze
    18k
    Diano Neris Ćeško bi ga mogao zamijeniti.
  • Droljo
    24.6k
    A onog moslavca iz nexea (ili gdje već) nije zvao?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.