• Crni86
    19.4k
    Odlazi vec par tjedana pa nikako da ode. Ovo izjave svaki vikend pred tekmu…. Nemojte bezveze palit ljude
  • NitkoBitan
    34.8k
    Naravno da bi dolazak Livakovica bio pojacanje, ali mene sa Filipovicem na golu nije nimalo strah.
  • veselko tenžera
    6.7k
    Nekako neprimjetno prolazi da smo 200% kombinatorniji zadnje 4 utakmice nego u razdoblju od prije. MVP, Stojke, Galešić i Topić umjesto Gode, Ljube, Mikića/Tea/Lisice i Bakrara i to je odmah druga pjesma.
    2 nagazne mine na samom početku fantastično demontirane.
  • keppi
    512
    Za ono malo u igri, meni je Vidović bio vrlo dobar. On i Stojković se baš razumiju.
    Bio sam baš na toj strani na tribini i dobro ga vidio.
    Mudri i Villar bez minuta...možda je za njih ovo opet poruka da će malo minuta biti za njih.
    Pošto je padala kišica pomislio sam da će Mudri dobiti šansu zbog dobrog udarca na klizavom terenu, ali ne...
  • rioda
    13.1k

Za zadnju izmjenu konkuriralo je 5-6 igrača - Villar, Mikić, Varela, Cordoba, Mudražija, a ušao je Vidović... Nije ni to lako odlučiti. Ja sam očekivao zamjenu Villar/Mišić i pomicanje Solde na šesticu
  • keppi
    512

Da,....ali još da nadopunim. Ušao je Stojke i ostale su 4 izmjene.
    Dugo i baš intenzivno su se zagrijavali Goda, Bakrar, Soldo, Vidović i ...Mudri i Villar.
    Ovi ostali su se zgrijavali tek pred kraj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet