• Jurki
    22k
    https://www.facebook.com/share/r/1CrXYERQQH/?mibextid=wwXIfr

Dio intervjua sa nutricionisticom Dinama (zlobnici bi rekli "gospodicna od cikle").

Cijeli intervju na d+.
  • Noel
    18.5k

Bilo bi jebeno da ova daje insajderske informacije iz kluba po Zoni.

Jučer je navodno Perez Vinlof pojeo dva tanjura kelja i faširanac, a Boban je navodno nezadovoljan faširancima podjelit će otkaze u kuhinji.
  • Thor
    1.8k
    Tko potajice jede pizzu? :cool:
  • Pacho
    13.2k

Bucmasti bennacer
  • Pacho
    13.2k

Dovoljno je usporediti ovu simpaticnu gospodicu s onom pomahnitalom orjunasko-cetnickom spodobom pozitivnom na bjesnocu i nekoliko venericnih bolesti koja fizicki napada suce u katakombama bravarovog cucavca da bi se shvatila razlika izmedu naseg kluba i tifusarske bakrotirane olupine.
  • Tvrdica McTvrdi
    4.2k
    Dovoljno je usporediti ovu simpaticnu gospodicu s onom pomahnitalom orjunasko-cetnickom spodobom pozitivnom na bjesnocu i nekoliko venericnih bolestiPacho

Tužno je što sam pročitao ovaj dio i još uvijek mi je po opisu bilo da se može raditi o 20 različitih javnih osoba
  • Sajla
    17k
    koja fizicki napada suce u katakombama bravarovog cucavcaPacho

Ta spodoba je za svoje vjenčanje naručila krokant u obliku maksimirskog stadiona da bi ga mahnito mogla razbijati, snimiti i hvaliti se time na društvenim mrežama. Kad netko to radi od svog vjenčanja, to se samo može svrstati pod poremećaje koji imaju šifru na listi psihijatrijskih dijagnoza.
  • NORTE
    22k
    Livakovića moramo potpisati do 5.2. da bi ga mogli prijavit za EL.
  • Ivdzo11
    9k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/je-li-transfer-ljubicica-otkrio-problem-izmedju-kovacevica-i-uprave/2753560.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

Vice opet

On je jednostavno bio stilski potpuno neprilagođen Dinamu. On je igrač s velikom moći ponavljanja, koji je dobar u pritisku i takva vrsta obrana mu je puno veći forte od pozicijske. S druge strane, njegov doprinos u napadu uglavnom je "razbijanje" suparničkih linija radom bez lopte. Da bi takav igrač bio uspješan i smislen, tempo igre u svim fazama bi trebao biti puno brži.

Nije mu odgovarala ni konstrukcija vezne linije u kojoj su uglavnom bile dvije šestice. Zbog toga je gurnut više na teren gdje su u prvi plan isplivale njegove mane u kreaciji. Dinamova igra postala je vrlo jednolinijska, s malo križanja i otvaranja međuprostora u napadu, a njemu je tako oduzeta glavna vrlina.
  • Pacho
    13.2k
    Kovacevic i uprava imaju komunikacijski problem? Ja sam ovaj, prije svega, onaj apsolutne sokeran...

Vice vec tradicionalno opet u sridu. Igraca s kojem je ocito puklo i kojeg si voljan prodati trener forsira naustrb Villara i sto sad imas? Jedan je otisao, a drugi je van forme i takoder nezadovoljan.
  • ElDorado
    9.2k
    Meni je nevjerojatno da Kova njega stavi u 11 i na pressici veli da je poslije tekme saznao da ovaj sutra odlazi. WTF
  • ElDorado
    9.2k
    objavio story sa izlaskom sunca i ‘uskoroce biti bolje’
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention