• Droljo
    24.5k
    Klasična Zona. Od trnja do zvijezda pa nazad :lol:

Inače, normalan golman koji neće raditi čuda a niti nebu sjebo niš puno. Sredina. Pletikosa
  • Orc123
    14.7k
    Odlican back up, nista vise od toga, ali bolji od Nevistica....Livi pod mus, neusporediva je to kvaliteta.
  • Borovljanin
    452
    Solidan golman. Vidim ga u nekoj ulozi Zagorca u klubu. Drugi/treći golman za kojeg znaš da zna i da može uskočiti ako zatreba.

Ima 31 godinu, nema kvalitetu da bude starter u nekom jakom klubu koji se bori za nešto. Jedino ako baš ima želju igrati.

Vidim za koju godinu Livija, Žnuderla i Filu kao naša tri golmana.
  • The Undertaker
    9.5k
    Ja bih rekao, prosječan golman na crti, prilično dobar za izlaske na visoke lopte i odličan u igri nogom.
  • nemapredaje
    6.7k

Da tako je, i zato ga treba zadržati jer ga krase kvalitete koje većina hrvatskih golmana, pa tako i Neva i Livi nemaju.
  • NitkoBitan
    34.8k
    Ja bih rekao, prosječan golman na crti, prilično dobar za izlaske na visoke lopte i odličan u igri nogom.The Undertaker

Po ovome ispada da bi nam bio bolji golman od Livakovica za prvenstvo. Tu prvenstveno mislim na malen broj prilika koji nam protivnici kreiraju iz igre te njihovu nadu da ce nesto usecerit iz prekida.
  • marcio amoroso
    48.2k
    Po ovome ispada da bi nam bio bolji golman od Livakovica za prvenstvo. Tu prvenstveno mislim na malen broj prilika koji nam protivnici kreiraju iz igre te njihovu nadu da ce nesto usecerit iz prekida.NitkoBitan

Ne ispada. Upravo na taj malen broj prilika se dobija ili gubi prvenstvo. Livi poskida 7/10 mrtvaca, Filipović ili Neva 3/10.
  • Crusades
    21.3k
    Meni je kod Filipovića uvjerljivo najbolji segment hvatanje visokih-polu visokih lopti... lik digne one ruke i bez problema uhvati svaku takvu loptu.
  • NitkoBitan
    34.8k
    Ne bih stavio Filipovica u kategoriju Nevistica po skidanju mrtvaca, Nevisticu je skoro sve ulazilo, a Filipovic zna obranit sto smo vidjeli u Francuskoj.
  • marcio amoroso
    48.2k
    Ne bih stavio Filipovica u kategoriju Nevistica po skidanju mrtvaca, Nevisticu je skoro sve ulazilo, a Filipovic zna obranit sto smo vidjeli u Francuskoj.NitkoBitan

Na duži period su u gram dva.
  • The Undertaker
    9.5k
    Kolega marcio odgovorio. S tim da mislim da bi sa dobrim trenerom Filipović mogao jako popraviti ovaj dio koji mu nedostaje.
  • rokikaciga
    9.6k
    Nevistic nije los u skidanju mrtvaca. Njega jebu neke druge stvari kao dalekometni udarci, centarsutevi i slicno. Kad mora reagirat na refleks i nemora odskocit dalje od pola metra je cist oke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.