• NitkoBitan
    34.7k
    Mislim kak se krizaju 24mjesto npr. Sa 9 ili?Kile

9. i 10. sa 23. i 24. itd., a izvlacenje parova, znaci sanse 50/50 s kim ces igrat. Slabije plasirani od 16. mjesta prvu igraju doma.
  • Sajla
    16.9k
    slika ispod je za Ligu Prvaka, ali EL jednako funkcionira.
    ždrijeb je između parova 9/10 protiv 23/24; 11/12 protiv 21/22 itd. taj ždrijeb je za 7 dana, 30. siječnja.
    kad se odigraju utakmice tog "play-offa", uključuje se top 8 klubova na ždrijebu 27. veljače i nakon toga se formira kostur sve do finala i nema više ždrijeba.

https%3A%2F%2Fsubstack-post-media.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F9e302bde-1b26-4893-a12b-954e76f3adeb_988x556.jpeg

znači, sljedeći petak se izvuče npr. za prvi red na slici da 17. klub ide na lijevu, a 18. na desnu stranu ždrijeba; i da 16. ide lijevo, a 15. desno. znači parovi su 16-17 i 15-18, ili po današnjoj tablici Not.Forrest - Viktoria Plzen lijevo; Bologna-Fener desno. i odmah se zna da se pobjednici ne mogu više sresti prije finala.
    recimo da prođu Nottingham na lijevoj strani i Bologna na desnoj, 27.2. ide ždrijeb njihovih protivnika (trenutno su to Lyon i Aston Villa kao prvi i drugi). u ždrijebu nema ograničenja što se tiče iste lige pa Englezi mogu biti spojeni i par A.Villa-Not.Forrest je dozvoljen
  • Neron53
    2.4k

Stari...ja sam odigrao gornju kombinaciju pa nek jebe rak raka :)
    76 trenutni koef.
  • Jurki
    21.9k
    Malo offtopic.. ali je vezano na temu.

IMG-1089.png
    IMG-1088.png

I tak.. decki ne trebaju ni ici u Dansku. Pitanje prolaza je rijeseno.
    Osijek pa Vukovar.
  • fakin
    2.8k
    da je danas kraj ligaškog dijela europske lige, igrali bi u nokaut fazi protiv stuttgarta ili celte, a nakon toga freiburg ili midtjylland
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet