• M94
    2.4k
    Islanđani imaju dosta lakše šuteve i prilike, naši šibaju izvana i dobro im ide, srećom po nas Islanđani ko vreća krumpira stoje na golu.
    Da imamo samo nešto malo bolju obranu ovo bi išlo laganije, ovako previše olakšavamo slanđanima.
    Ovo je vjerojatno naša najlošija obrana u povijesti velikih natjecanja. Ni o od obrane. Tim više i golmanima otežavaš, pa nije ni čudo da golman svjetske klase ponekad izgleda ko cementara iz najboljih dana.
    Kuzmi je prednost šta može zicer neki izvući, kad se bude lomilo dosta bitno.
  • GOAT
    4.5k
    Ovaj Brkic mi nikad nece bit dobar komentator. Svaku tekmu mi pokvari sa svojim dramatiziranjem i pljuvanjem po svemu i tim cudnim naglasavanjem rijeci
  • M94
    2.4k
    O ovome pričam, Kuzma kad je najbitnije zicera skine
  • KtcGoat
    2.6k
    SLAV-IĆ!
  • Dani Olmić
    2.1k
    Kao sto sam reko! U rukometu se mi ne trebamo sakrivat od islanda! :heart:
  • Markelo
    3.6k
    Otkad je Sigurddson na klupi, ne stresiram se u završnicama kao prije. Sad sam već nekako navikao da tijesne utakmice dobivamo. Izbio nam je onaj luzerski mentalitet di ako se utakmica lomi i sve staje u jednu, dvije lopte, nikad se ne prelomi na našu stranu

Btw, Martinović djeluje da se uvijek ozlijedi kada igra za reprezentaciju.
  • KtcGoat
    2.6k
    Srna dosta ljigav kao igrac, da igra u protivnickoj ekipi mislim da bi mi bio jedan od iritantnijih, ovako me boli k
  • OsamŠest
    6.7k
    Kao sto sam reko! U rukometu se mi ne trebamo sakrivat od islanda! :heart:Dani Olmić

Ne kužim..?

Kad pomislim da jos igramo 4 igre, muka mi je - ne znam cemu igramo tolko tekmi, ionako prolaza tu nemaDani Olmić

znam, ali island, madjarska su za nas velesileDani Olmić
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Danas malo bolje nego u prvom krugu, obrana i dalje šteka ali ono što je naša prednost u odnosu na period groznih rezultata od ranije je to što nemamo potpunu neznalicu na klupi. Sigurdsson vidi gdje su greške, radi izmjene, ima ideju.

Ono što me brine i što mi nije jasno je potpuna nonšalancija u dosta teškoj situaciji. Razbila te Švedska, imaš +3 dvije minute do kraja i napad i dopustiš si da te Island vrati na +1 jer grizu i shvaćaju da je svaki gol bitan. Svake godine je nekakvo natjecanje u rukometu u kojem se uvijek dovedemo u situaciju da nam treba milijun kombinacija i mi iz godine u godinu uvijek kad gubimo nas nabijaju, a kad pobjeđujemo uredno lagodne pobjede uvodimo u nervozu nonšalancijom i onda kad nam fali par golova u nekakvom trokutu za prolaz dalje plačemo danima da nije bilo sreće.
  • M94
    2.4k
    Srna dosta ljigav kao igrac, da igra u protivnickoj ekipi mislim da bi mi bio jedan od iritantnijih, ovako me boli kKtcGoat

Srna je rukometni Ramos, protivnici ga mrze, mi ga obožavamo.
    Provokacije, prgavost, bacanje i glumatanje... ima sve :wink:
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    SLAV-IĆKtcGoat

Upao ti GLA-VIĆ
    Sorry brate jače od mene :heart:
  • KtcGoat
    2.6k

Ahahahahahahahahahha nema veze, volim ja kad mi upadne

neko s forom tako
  • Kujtim Shalla
    8.2k
    ja sam ovako i trpam , da se pohvalim:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.