• plavi devet
    722

Možemo pričati nekim reakcijama jučer, ali količina drugih gluposti u tekstu je za shit of the day
  • Keyser Soze
    17.8k
    Dok se nekima, poput Mikića, Stojkovića, Galešića, Solde... piše svaka greška, Sergi je dosad bio lišen prijekora.emilperska

Apsolutna glupost.
    Mikić je klinac za kojeg je svima drago da je dobio šansu jer je naše dijete i neka griješi ak uči na tim greškama, to što ga je Kovačević vadio u Koprivnici je zato jer je opasno visio.

Stojkoviću se ne broje greške, ali se bome ni neće šutit kad dobije 2 jako glupa crvena kartona protiv Gorice.

Galešić igra neprirodnu poziciju sasvim korektno, a o ubacivanju Solde u ovu priču ne znam kaj bi rekao.
  • Zg123
    3.4k
    Evo ga, mlad stoper, statisticki odlican odigra losu utakmicu i ima oscilacije odmah krece propitivanje. Ne daj boze da pogrijesi, on s 20 godina mora biti prime Ramos inace od njega nema nista. Ovaj decko ide za dvoznamenkastu cifru iz kluba, pogotovo ako ostane i iducu sezonu gdje bi trebao sazrijeti i jos vise rasti. Stvarno mi je pun kurac "strucnjaka" koji prozivaju ovakvog igraca, a pojma nemaju
  • NitkoBitan
    34.8k
    To je famozan narativ o Dinamu i strancima, sad ne valja ni to sto decko ima samo 20 godina. Neka sjase malo s Dinama i prebace se na aktualnog prvaka Hrvatske. Dinamo jucer u prvoj postavi nije imao nista manje Hrvata nego recimo u pobjedi protiv Atalante, a tada se ne sjecam tih prica.
  • Mlađi referent
    15k
    72 dodira
    3 od 3 klizeći
    5 otklonjenih opasnosti
    7/10 dueli
    6 osvojenih posjeda
    8 dodavanja u zadnju trećinu

Daj Bože da je ovo standard za lošu tekmu pa mu možemo i prepisat Galešićevu grešku, neka otkupljuje tuđe grijehe.
  • ElDorado
    9.2k
    Pao je kad je pala cijela momčad u zadnjih 20 min prvog poluvremena. Drugo odigrao na razini. I opet ću reću u sranje ga često dovode vezni koji mu vraćaju povratne lopte bezveze.
  • Crusades
    21.3k
    Ničota isto voli sapunjat nešto na mlade domaće dečke. Povraća mi se od toga.
  • emilperska
    13.9k
    Dont kill the messenger..

Za sugestije autoru. Makar sam uvjeren da je vec neko vrijeme među nama..
  • Sibirski plavac
    7.8k

Otišao mu "miljenik" Bernauer pa mora nać novo ime za kritizirat.
  • scooniepenn
    6.2k

Možda bi ti pričao o zamjeni, ljudi sa 10 utakmica uživo pogledanih u životu definitivno ne bi. Dečko je mlad i pogrešaka će biti. Osim toga, riječ je o stoperu koji otvara igru i ima progresiju na elitnoj razini pa je i logično da su pogreške češće. I Gvardiol je griješio i Šutalo je griješio, a to su naši najbolji stoperi u zadnjih ohoho godina i uostalom najbolji hrvatski stoperi u ovom trenutku. Sukus je taj da Dominguez nažalost neće ostati još dugo u Dinamu, jer smo takve vrhunske mlade igrače uvijek primorani prodavati. On ako ga ozljede zaobiđu će postati vrhunski stoper, tu nemam niti najmenje dvojbe.
  • Zambatine škude
    4.2k
    Ne razumijem tag baš. Bez ikakve kvantifikacije piše da je stoper izgubio lopte, duele i da su neki golovi pali "preko njega". Ovo baš ništa ne znači.

Od svih felera u Dinamu, što sistemskih što individualnih, isticanje problema s Dominguezom mi spada u domenu bizarnog. Ne mogu to bolje objasniti.
  • emilperska
    13.9k
    Možda bi ti pričao o zamjeni, ljudi sa 10 utakmica uživo pogledanih u životu definitivno ne bi. Dečko je mlad i pogrešaka će biti.scooniepenn

Da da. Ajmo omalovazavat druge pretplatnike da nisu 10 utakmica pogledali. Ti si kao PR djelatnik sigurno njih 1000 vidio i taktički analizirao.

Jedno je subjektivnost koju gurate, a drugo objektivno gledanje utakmice.

Uostalom, napisao sam da se eventualno može razmisliti da Galešić mozda uleti koju na stoperu dok se ovaj ne sabere, ako je u nekom knock downu
    Bar od tebe očekujem da čitaš. Niti sam ga napadao niti vrijeđao.

Imate Ničotin mail, pišite njemu da je neuk.
  • Crusades
    21.3k
    Izgleda da pola foruma na kraju radi u PR-u.
  • The Undertaker
    9.5k
    Dominguez jest u padu forme u odnosu na početak sezone ali to je i očekivano. Moj dojam je da je previše opušten i presiguran u sebe a ima nešto i u tomu što je Filipović na golu kojem je ispucavanje zadnja opcija i koji ga zna uvaliti u probleme. Kao i svaki mladi igrač ima svoje žute minute ali se po nekim reakcijama vidi da je (odnosno da će biti) klasni igrač, novi Šutalo (ne Boško) u nastajanju. Morao bi se zaredati dobar niz teških grešaka da bi on ispao iz prvih 11.
  • scooniepenn
    6.2k

Uz svo dužno poštovanje, ovo što si ti napisao za Dominguezovu kvalitetu je jednostavno faktički netočno pa ne moram biti ozbiljan nogometni stručnjak ili kako navodiš analitičar da bih to uvidio. Nitko tebi ne oduzima pravo na mišljenje niti te omalovažava, no u ovom slučaju je stav do te razine isključivo subjektivna opservacija da bih ju usporedio sa nečijom tvrdnjom kako je Kia Ceed bolji auto od Mercedesa A klase. Što se tiče Domingueza njegov budući transfer će, uvjeren sam, potvrditi stav većine ne samo foruma, već i stručnjaka o njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet