• emilperska
    13.9k
    ovo što si ti napisao za Dominguezovu kvalitetu je jednostavno faktički netočnoscooniepenn

Gdje se spominje kvaliteta? Gdje itko navodi da je nekvalitetan stoper?

Pričamo o formi, trenutnoj i onoj iz kasne jeseni.
    Bio je lošiji dio obrane. Slabiji dio stoperskog para. Znači tvrdiš da je i to krivo i da si utvaramo?
    Jel itko spominjao da nece biti izlaznog transfera. Mozda ne bude od 10-15 mil EUR ako svaku odigra kao s Betisom, ali će ga biti?

Izjednačio si kritiku Dominguezove forme i kvalitete i optužio jedan dio populacije da ne gleda nogomet i ne razumije nista, a ti razumijes jer tvrdiš da mu je zagarantirano mjesto u 11 i s ovim slabijim do lošim predstavama.

Imamo i primjer iz etera od 2 novinara koji imaju suprotne stavove oko forme i prate Dinamo XY godina na solidnoj razini do vrhunskoj. Ničota je po tome ili neuk ili maliciozan, treće nema onda.

Moj stav je da je pad u formi evidentan. I da to ne utječe na to da je kvalitetan stoper i da će ić u nekom solidnom transferu van. Ali da ga od hlađenja na klupi dok se ne sabere štiti to što su mu alternative KTC odnosno Mikić u slučaju selidbe Galešića na stopera. Da li je za njegov dugoročni razvoj dobro da nema prave alternative i da ima taj neki osjećaj lažne sigurnosti kad griješi, ne znam vidit ćemo..
  • jakov1
    1.4k
    Moj stav je da je pad u formi evidentan.emilperska

Nije. Forma mu je cak i ok, vidi se da igra s dobrom energijom i da dobro radi stvari u kojima je inace dobar.

Problem su mu elementarne mane, a to su da je graden kao Bergkamp, a ne kao stoper, i ne moze zadrzat loptu dok ima igraca na sebi te da igra kao da se na semaforu broje progresivni pasovi ili osvojene jarde, a ne golovi pa zato napucava lopte prema naprijed makar suigrac bio sam medu trojicom.
  • Orc123
    14.7k
    Sergi Dominguez je Dinamov najkompletniji i najbolji stoper, tj. Najkompletniji stoper lige a tek mu 20g. Amen!
    To vidi svatko tko ima ikakve poveznice s nogomet ili zna 2 put na nogu.
    Oscilacije su normalne i kod najvecih igraca.

Na zalost mnogih dusmana ostat ce i dalje standardan i neprikosnoven u prvih 11, a ovu patetiku si mogu zabiti u pakšu! Zato su neki novinari, a drugi dnovinari.
  • Dzoni
    3.6k

Više PRovaca nego u Real Madridu izgleda imamo
  • krvaveoči
    37
    Stvar je samo da je decko prakticki prvi put u kontinuitetu na visokoj razini odigrao preko 20 utakmica zaredom,mislim da je kvaliteta neupitna,ali nit veći nit bolji igrači nisu u stanju to odigrati.
    Bas zato postoji trener da dozira ekipu i prepoznaje situacija,a iz priloženog vidimo da Kova pojima nema o tome. Isto je bilo s Valincicem,isto radi s Misicem. Tako dugo dok opet neće nedaj boze doći do teze ozljede.
  • Fan
    1.8k
    Ne kužim baš ove spike sa PRovcima...
    Pa kaj nije zapravo svaki navijač Dinama PRovac Dinama? Uglavnom će hvalit svoje drugima jer je nama ipak Dinamo najbolji klub na svijetu, kolko god ovdje, na forumu, kenjali ili hvalili klub.
  • Pacho
    13.1k

Odmah zakaparit naocitog Lidera Caceresa

1371699-1758890985.jpg?lm=1
  • Orc123
    14.7k
    jojj zast stavljas te gluposti, ako je Nicota napisao da Sergi ne valja kurcu onda je to tak....On je ipak samo u srednjoj bio oslobođen od tjelesnoga, u osnovnoj je to bilo po prilagođenom peogramu, cak su mu jednom dali da zaigra nogomet sa ekipicom....ja tom covjeku vjerujem.
  • emilperska
    13.9k

Izgleda kao pripadnik vojske tzv. RSK 1995. u Benkovcu pred Oluju..
  • veselko tenžera
    6.6k
    Izgleda kao pripadnik vojske tzv. RSK 1995. u Benkovcu pred Oluju..emilperska

Hahahahahahahahahahhahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha

Zamišljam ga u maskirnim hlačama i bijelim, ofucanim, Reebok tenisicama.
  • Zagi
    14.4k
    Nakon Maxa idemo opet? Tata Živković čisti teren za slavodobitan povratak sa posudbe?

Dominguez je top 3 igrača u klubu.
    Hrpa Ničotinih gluposti.
  • emilperska
    13.9k
    Zamišljam ga u maskirnim hlačama i bijelim, ofucanim, Reebok tenisicama.veselko tenžera

Ispod uniforme zvezdina trening majica iz 89' i davanje intervjua za TV Knin da će branit svetu srpsku zemlju do zadnjeg čoveka!
  • Gringo
    664
    u ustima groblje od zubi i zadah poput smrada iz lovačke torbe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention