Sibirski plavac
On čini mi se nije vidio neki problem. — ElDorado
Noel
Ne mogu se oteti dojmu da bi nas jučer malo jača momčad od Steaue glatko dobila. Faza obrane je kriminalna i vlada konfuzija. — OsamŠest
FrenchMontana
Očito se vodi onom "dok ide ide". — Sibirski plavac
hardek
Apropo kriminalne obrane imam osjećaj da su Dominguez i McKenna dosta precijenjeni igrači. To su solidni stoperi ali se oko njih diže ovdje na forumu preveliki hype. Torrente i Bernauer nisu lošiji stoperski par od njih dvojice. Dominguez ima dobru loptu, sjajno zna izać (ako ne doda suparniku) međutim ima problem sa tromošću kao i McKenna. — Noel
ElDorado
OsamŠest
Nije problem u stoperima, problem je bio u desnom krilu i desnoj 8-ici — hardek
Noel
A i stvarno ne znam odakle ti ovaj dojam o tromosti Domingueza, jedna od luđih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme. — hardek
Praskaton
Ne smije se desiti prva polusezone gdje McKenna odigra sve minute i da čovjek siđe s aviona nakon 2 utakmice za Škotsku u 5 dana i za 2 dana igra HNL. Za tim nema potrebe — hardek
Sibirski plavac
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.