• Zagi
    14.4k
    Možda ipak procjena početkom sezone da desno krilo sa Lisicom i Topićem nije alarmantan problem i nije bila tako nebulozna?
  • Praskaton
    5.2k

Ako level postavljen na "što god napravimo u europi dobro je" onda nije nebulozna.
    Dva solidna krila koji bi s vremenom mogli izrast u odlične.Trenutno nisu taj nivo.
  • Zagi
    14.4k
    koji bi s vremenom mogli izrast u odličnePraskaton

a da im damo vrijeme?
  • marcio amoroso
    48.2k
    U nogometu treba imati sreće, a Topić ju je na kraju ove polusezone imao. Prvo se ozlijedi Lisica, pa se ozlijedi Mudražija prije tekme u Karlovcu, pa Bakrar ide na AFC.

Fran je sve to lijepo iskoristio i vjerujem zacementirao mjesto u kadru i novu priliku na proljeće. Meni se dečko čini korektan i nemam ništa protiv toga da je na proljeće u kadru. Mislim da ima mjesta u kadru od 25 igrača.
  • Zagi
    14.4k

4:10 , Beljo se spetljao , a i bilo bi zaleđe no fantastična Topićeva lopta.
    Ovakva kreativnost u toj situacije je rijetka kvaliteta kod krilnih igrača.

Zamislimo da je u ovoj situaciji bio brži napadač, profila Bakrar ili Ivanović/Matković tko god...
  • Droljo
    24.5k
    Zamislimo da je u ovoj situaciji bio brži napadač, profila Bakrar ili Ivanović/Matković tko god...Zagi

Ili samo da belju nije lopta pogodila u leđa :grimace:
  • Zagi
    14.4k
    Pogodila ili se nije izmaknuo?
  • Droljo
    24.5k
    Ishod je isti...
  • Zagi
    14.4k
    Da ali uzrok nije....
  • Droljo
    24.5k
    Ok. Složili smo se da je lopta bil top ali sad zakaj se beljo nije uspio izmaknuti morat ćemo njega pitat...
  • hardek
    8.1k
    Vjerovatno nepopularno, ali sve mi se više čini kao bolje krilo od Bakrara. Bakrar zabija golove, ali je jako jednodimenzionalan. (Ispod) prosječan u kombinatorici i jako loš u obrani (osim u presingu). Topić neće možda isporučiti ofenzivno Bakrarove brojke ali balans koji daje ekipi znači jako puno
  • Nine9
    31
    Dobar je, vidi se da je motiviran i nadam se da će nastavit tako dalje
  • Crusades
    21.3k
    Danas cim je usao smo ponovno preuzeli kontrolu nad utakmicom. Jako puno moze pridonjet. Hvala Mudrom jos jednom na njemu.
  • emilperska
    13.9k
    Jako dobar u duelu. Jednom ga je netko od naših usosio pasom, doslovce guzicom izgurao Rumumja i spasio loptu. Zna i proigrat. Mislim da ce pomoc na proljeće dosta.
  • bazooka93
    84

meni je Bakrar druga spica ima odlicne kretnje ali nije klasicni spic a nije krilo.
    Vjerujem da bi u 3-5-2 profitirao kao i nekolicina drugih igraca.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube