• don
    17.8k
    ne znan di je omaložavanje ako kažen da bi ove na Maksimiru tribali dobit dok su na terenu Nevistić, Goda, Galešić, KTC, Mikić, Villar, Soldo, Stojković, Topić, Kulenović i Vidović.

ali dobro, nebitno. Iman visoko mišljenje prema igračima :joke:
  • Orc123
    14.7k
    Gdje se moze slusat presica Kove?
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k

6 klubova je u igri za zadnjih 5 mjesta mislim...

Nama je dovoljno da Ludogorets ili Celtic odigraju x pa prolazimo i s porazom... ali ne bi se pouzdal u tu matematiku.

Jbg, na kraju Midtjylland nije siguran za prvih 8, ako ne pobijedi.
  • Mr Anderson
    16.7k
    Dobro je to bilo, nismo se previše smrznuli. Rutinska pobjeda, cijelo vrijeme smo imali utakmicu pod kontrolom. Šteta za nepotreban gol, trebalo je to malo energičnije zatvoriti. Svi su odigrali dobro osim kojeg izuzetka, ne bih spominjao imena, nema potrebe. Dominguez je loše počeo, bio nekako dekoncentriran, ali u drugom je bio onaj stari. Beljo je bio pravi, ne samo zbog golova, nego i stava koji je pokazao na terenu. Da ne nabrajam jednog po jednog, samo bih još spomenuo kapetana, još jedna doktorska predstava. Kad se samo sjetim da je ovdje bilo teletabisa koji su ga vrijeđali, omalovažavali i tjerali iz kluba.
  • Infinity
    20.8k
    Unatoc primljenom golu, bila je ovo za mene savrsena utakmica. Steaua se osim nesto malo pred kraj prog poluvremena nije vidjela.

Ne zbog danasnje utakmice, nego zbog poretka je steta sto nismo dali jos jedan, ali ipak vlada veliko zadovoljstvo zbog velikog gola Kulenovica. Mala je sansa da ce nam trebati, ali mozda bas to odluci prolaz dalje.

Nadam se da u Dansku idemo po pobjedu, bolji plasman, lakseg protivnika.
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Predrag Jurisic na sportskin napisao Dominguez daleko najlosija karika dinama.

Eto nije svakom ljubicic najgori
  • emilperska
    13.9k
    Dominguez daleko najlosija karika dinama.Fatos Beqiraj

Meni je Dominguez bio permanentna opasnost za Filipovića..

Mlad je. Sabrat ce se on. Ali ove zadnje 4 europske od Malmoa, sacuvaj Bože.
  • Mr Anderson
    16.7k
    Bio je loš prvo poluvrijeme, drugo je bio dobar.
  • Krizy
    65.7k
    Rumunji mušterije
    Dinamov skor protiv rumunjskih klubova:
    14-2-4 44-19
    6/7 prolazaka (jedino ispadanje kada smo domaću utakmicu igrali u Sloveniji)
    3/3 bolji međusobni omjer u skupini
  • Thor
    1.8k
    Nemam kaj rec osim...to je to! :heart: :strong:
    Ovo drugo koji igrac kaj i levo desno,nis nebum.
    Voooolim te dinamoooo :heart:
  • CastAway1986
    5k
    Nakon ovakve pobjede koga boli briga hoces li popušiti upalu pluća :rofl: Bravo za igrače koji su nas opet razveselili ali i za trenera ,jbg treba nekad i pohvaliti..Citajuci ove upise za vrijeme utakmice pojedincima bi rekao da dođu ponekad na utakmicu a ne da se prosipaju u komentarima ovdje ...
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Svaka čast svima koji su bili na Maksimiru večeras. Imam osjećaj da ću se grijati još cijeli dan i da mi neće biti dovoljno. Na kraju “samo” minus 2, ali s onom kišom i hladnoćom bi povjerovao i da mi je netko rekao da je -10 bilo
  • prefontaine
    6.3k

Obzirom da nisam komentirao za vrijeme utakmice, pretpostavljam da se ne misli na mene. Ali, mislilo se na mene, ili ne, reći ću samo da je naš trener uvjerljivo najslabija karika ove ekipe. Ali uvjerljivo. I iza toga stojim.

Isto tako, bit ću toliko fer da ću priznati da je danas bio na visini zadatka, uveo je Stojkovića umjesto Ljubičića, ovom utakmicom je maksimalno oživio Soldu i Topića, Belju nije vadio u 63... Svaka čast na tome.
  • don
    17.8k
    bilo bi lipo kad bi se ovom malom koji je pogodia rezultat prije utakmice pokloni dres.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.